annemin yaptığı danteller hazırlıklar vs..
benimde hiç öyle bir girişimim yok hepsi annemin ürünü kaydirigubbakcemile3
ay hiç sorma bakmışın haziranda ben sana soruyorum haktann aksama yemekte ne varhımmmm dantel kullancakmısın?
sen çalışıyosunda ondan öyel bi girişimin olmuyo bak ben çalışmıyorum teker teker gezıyorum alıyorum eve getırıyorumkaydirigubbakcemile3
ama öyle ya da böyel bugunler hızlı geçecek bı bakmışlız buraya ayy akşama ne yemek yapsam yazıyouzkaydirigubbakcemile3
slm lahoya h.gslm dantelleri çok seviyorum çalışıyorum da ama kullanıcam yani ben
al bendende o kadar hava çok güzel insanın içi açılıyo amaslm millet,
bugün burda hava çok güzel valla insanın içi açılıyor.
ay hiç sorma bakmışın haziranda ben sana soruyorum haktann aksama yemekte ne var
he birde dantel kullancam ama belli başlı bi kaç bişey yoksa uğraşamam çok :jeyyar:
bende anneme karşı emeğe saygı yapıyorum yoksa bende kullanmam kim uğraşcak onunla yahu yeni evliyiz habire temizliklemi uğraşcaz, o kadar işin gücün arasında kaydirigubbakcemile3evet evet zaten ben bu gidişle iş bulamam sürekli evde yemek yapar dururum yazışırız her gün:roflol:
ya ben dantel kullanmıcam açıkçası pek hoşlanmıyorum ama anneannem iğne danteli yaptırıyomuş sadece onun hatırası olarak saklicam ama kullanmicam
al bendende o kadar hava çok güzel insanın içi açılıyo ama
nişanlım yok ben çalıyorum o çalışıyo böylede pek tadı olmuyoki ya
şöyle gezecenki tadı çıkacak
lahoya bulutolsam hoşgeldiniz kızlar
hava çok guzel ben çalışmıyorum ama nişanlım çalışıyo o yuzden dolayısıyle bende gezemıyorum tek basıma dısarı çıkmaktan hoşlanmıyorumgamyoncuiremsu
bugun geliniğimi alcaktım ertelettim, ya kızlar keşke bende çalışsaydım o zaman daha kıymetli oluyo herşey,
herşeyı yapmaya bol vaktı olunca insanın hiçbişey degerli olmuyo
yok bence öyle deme, helak oldum bi o yana bi bu yana koşturmaktan ben çalıştığım içinlahoya bulutolsam hoşgeldiniz kızlar
hava çok guzel ben çalışmıyorum ama nişanlım çalışıyo o yuzden dolayısıyle bende gezemıyorum tek basıma dısarı çıkmaktan hoşlanmıyorumgamyoncuiremsu
bugun geliniğimi alcaktım ertelettim, ya kızlar keşke bende çalışsaydım o zaman daha kıymetli oluyo herşey,
herşeyı yapmaya bol vaktı olunca insanın hiçbişey degerli olmuyo
Al benden de o kadar ofiste akşama kadar otur güzel havanın faydası yok yani :) Şöle aşkımla gezseydim dondurma yeseydim ne güsel olurdu :dance:
nerdeki :uhm:benim aşkım yanımda bile değil
ama benimkisi vardiyeli çalışıyo ben işten çıkınca o olmuyo ki :çok üzgünüm:yine yersin nolcakki, artık mesai bıtımınde hava kararmamış oluyo ,
daha ne kadar söylim kızlar size işsizlik kötüüüü heveslenmeyın hiç evde oturmaya:)
hafta sonu var iş çıkış saatleri varr, o zaman gezip dondurma yersiniz
ay moral vermeye çalışıyorum ama hala hepinizin gözü dışarda:roflol:
nerdeki :uhm:
öyle düşünme bence sen herşeyi inceleyerek eksiksiz halledebilirsin ben sadece hafta sonları uğraşabiliyorum üstelik bu hafta doğumgünüm ve istanbula gitmek zorundayım ve gelinlik provamı da ertelemek zorundayım yani şanslısın çalışmadan geçinebilecekseniz ileride de rahat ediceksin çünkü çocuk olunca çalışmak eminim anneye eziyettir diye düşünüyorum ben ömür boyu çalışmalıyım gibi geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?