yine yersin nolcakki, artık mesai bıtımınde hava kararmamış oluyo ,
daha ne kadar söylim kızlar size işsizlik kötüüüü heveslenmeyın hiç evde oturmaya:)
hafta sonu var iş çıkış saatleri varr, o zaman gezip dondurma yersiniz
ay moral vermeye çalışıyorum ama hala hepinizin gözü dışarda:roflol:[/QUOTE
Ev tutmuşmuydun sen etrafımdaki herkes bana iki tarafada uzak yerde tut diyo herkesin dili yanmış heralde:)
aslında sende haklısın canım ya insan belli bir süre sonra evdede sıkılıyocanım benim çok şükür çalışmadan geçinebiliriz ama önemli olan sadece o değilki, ben boşunamı okudum boşunamı dereceyle bitirdim okulumusenağlama
ben bu yaşıma kadar evde oturmadımki hiç ama ne yazıkki şu durumda iş yok işte , inşallah biran önce bulurum iş kurtulurum insan kendını kötü hıssedıyo cidden
işten çıktıktan sonra 1 hafta rahat rahat dınlenırım dedim ama 1 haftadan fazla dınlenmek ınsan psikolojısıne zararsenağlama
ama benimkisi vardiyeli çalışıyo ben işten çıkınca o olmuyo ki :çok üzgünüm:
şahsen ben her ikisinin de ortasında tuttum öyle denk geldiyine yersin nolcakki, artık mesai bıtımınde hava kararmamış oluyo ,
daha ne kadar söylim kızlar size işsizlik kötüüüü heveslenmeyın hiç evde oturmaya:)
hafta sonu var iş çıkış saatleri varr, o zaman gezip dondurma yersiniz
ay moral vermeye çalışıyorum ama hala hepinizin gözü dışarda:roflol:[/QUOTE
Ev tutmuşmuydun sen etrafımdaki herkes bana iki tarafada uzak yerde tut diyo herkesin dili yanmış heralde:)
ama evlendikten sonra pişman olurmuyum bilemiyorum
şimdilik kayınvalidemle aram iyi ama -tatlicadiarzu-
al bendende o kadar hava çok güzel insanın içi açılıyo ama
nişanlım yok ben çalıyorum o çalışıyo böylede pek tadı olmuyoki ya
şöyle gezecenki tadı çıkacak
evlenincede böyle giderse artık h.sonları görüşürüz heralde :uhm:işte o bıraz kötüymiş
olsun evlenınce gorursunuz ınsallah bırbırınızı bol bolyerimseniben
şahsen ben her ikisinin de ortasında tuttum öyle denk geldi
ama evlendikten sonra pişman olurmuyum bilemiyorum
şimdilik kayınvalidemle aram iyi ama -tatlicadiarzu-
Ben de ortada bi yerde düşünüorum ama korkuyorum da yani yakın olup suyu çıkmasın zırt bırt gel git iyi olmaz yani fazla samimiyert tez ayrılık getirir derler ya
zaten işten çıkınca bi bocalıyorum aksamüstleri sabah girip aksam çıktığım için işten günyüzü görmüyoruz yani :çok üzgünüm:valla ya böyle güzel havalarda da ofise tıkılı kalmak olmuyor. hayat böyle geçiyor işte.
canım ben ev tutmadım ev vardı zaten ,
ama kayınvalıdemlerle 1er sokak aramız kendı anneme de 10 dakıka mesafedeyım[/QUO
Yakınmışsın inşallah iyi anlaşıyosunuzdur
Ben de ortada bi yerde düşünüorum ama korkuyorum da yani yakın olup suyu çıkmasın zırt bırt gel git iyi olmaz yani fazla samimiyert tez ayrılık getirir derler ya
aynen öyle cnm her iki taraflada aranda mesafe olsun bak bana herkes ayrı şehirlerdesengözlerimebaksanab
canım ben ev tutmadım ev vardı zaten ,
ama kayınvalıdemlerle 1er sokak aramız kendı anneme de 10 dakıka mesafedeyım[/QUO
Yakınmışsın inşallah iyi anlaşıyosunuzdur
canım allaha şükür iyi anlaşıyoruz hiçbi sorunumuz olmadı şimdiye kadar, hiçbişeyımıze karışmadılar valla öyleki sadece düğüne gelcekler:) yani eşya alırken herşeyi yaparken sadece nişanlımla ben vardım:)
yakınlık sorun olmaz çunku bende sizin dedıgınız gıbı korkuyodum ama bi gün oturdum herşeyı konuştum nişanlımla, kendi annemin dahil telefon açmadan bana gelemeyecgını soyledim,
her konuda hem fikir olduk, anlaştık sınırlarımızı çizdik, zaten öyle anlayışsız insanlarda değiller ama ben yınede konuştum nişanlımla sonra evlendıkten sonra değiştin demesin:)
canım allaha şükür iyi anlaşıyoruz hiçbi sorunumuz olmadı şimdiye kadar, hiçbişeyımıze karışmadılar valla öyleki sadece düğüne gelcekler:) yani eşya alırken herşeyi yaparken sadece nişanlımla ben vardım:)
yakınlık sorun olmaz çunku bende sizin dedıgınız gıbı korkuyodum ama bi gün oturdum herşeyı konuştum nişanlımla, kendi annemin dahil telefon açmadan bana gelemeyecgını soyledim,
her konuda hem fikir olduk, anlaştık sınırlarımızı çizdik, zaten öyle anlayışsız insanlarda değiller ama ben yınede konuştum nişanlımla sonra evlendıkten sonra değiştin demesin:)
Ne güzel doğrusu da bu zaten herkes böyle olabilse ne yazıkki bazı erkek anneleri bezen çok abartıyolar ve tam bi kaynana oluveriyolar
ben konuşmadan kayınvalidem dedi kendisi zaten aramadan gelmem öyle zırt bırt diye,bişey dememe gerek kalmadı hihoyyyt.canım allaha şükür iyi anlaşıyoruz hiçbi sorunumuz olmadı şimdiye kadar, hiçbişeyımıze karışmadılar valla öyleki sadece düğüne gelcekler:) yani eşya alırken herşeyi yaparken sadece nişanlımla ben vardım:)
çok anlayışlıdır sağolsun ya
aynen öyle cnm her iki taraflada aranda mesafe olsun bak bana herkes ayrı şehirlerdesengözlerimebaksanab
En güzeli hehe özlemekten dövüşemezsiniz bile:smiley-cool:
Ne güzel doğrusu da bu zaten herkes böyle olabilse ne yazıkki bazı erkek anneleri bezen çok abartıyolar ve tam bi kaynana oluveriyolar
canım artık normal karşılamak lazım belirli bi zaman ilk zamanlarda tabıkı onlarında alışma dönemi geçirmesi lazım, nasıl biz evliliğimizin ilk zamanları adaptasyon surecı yaşicaz onlarda öle bi süreç yaşicak,
eger karsındakının kötü niyetli olmadıgını sadece duygusallıktan oyle oldugunu bılıyosam çok takmam ben,bizdede oluyo ole durumlar ama saygıyı yıtıtrmeden evaplandırabılıyorum bazı sorularını,
bence herşeyın başı iyi niyet,valla ben her gün kendimi tembihliyorum geniş yürekli ol diye
kimbilir düğün öncesi değişen belki bizizdir nişanlılarımızı paylaşmaktan korktugumuz için saldırgan davranabılırızyerimseniben
ama emınımkı bı muddet sonra herşey yoluna girer
oh ne güzel böyleside güzel olur valla yaevet valla uzak olunca sorun da olmuyor. bayramlarda tatile gider gibi gidiyoruz işte. bi bayram benimkilere bi bayram eşiminkilere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?