ne olduki dirimcim öyle dedin :uhm:ay kızlar içim geçmiş benim,yaşlı nineler gibiyim sanki
içim çürümüş içim :sm_confused:kafamçokkarıştı
canım bizimkinde bir aksilik olmadı.dansına keşke gitseydiniz,eşimde bende bilmiyorduk ama bilmeyen bile dans ediyor,dans çok etkileyiciydi canım
inşallah sizinde güzel geçer,salonun tek problemi uzak olması azcık
kızlar aksama beyaz eşyacının başına çöküyomuşuz kayınvalidemle görüştüm ben sorarım ona dediklava: kaydirigubbakcemile3
ay ya uçuyorum resmen,iş yerinde otur otur bana fenalıklar geldi,çürümeye başladım sanki,yaşlandığımı sanıyorum kafamçokkarıştıne olduki dirimcim öyle dedin :uhm:
kısslar nerde sizin düğününüz böyle dans dersleri falan ne işkaydirigubbakcemile5
ay ya uçuyorum resmen,iş yerinde otur otur bana fenalıklar geldi,çürümeye başladım sanki,yaşlandığımı sanıyorum kafamçokkarıştı
azcık dinlenmem gerekiyor sanırım mirmirmirmir
ben geldim
kızlar
yemek yaptım pilavda pişiyor eşim
birazdan gelecek.
negüzel düğünd efalan dans dersleri falan
hadi inş.
güzel geçer düğününüz.
benimkinide sarhoşlar basmıştı
neyse düşünüp üzülmeyeyim.
benim kayınvalidem çok güzel uçar kaydirigubbakcemile3oleeeeeeeykaydirigubbakcemile2
aslan kayınvalidekaydirigubbakcemile3
yaa bazen esanaflar bizi insan yerıne koymuyo yaaa illa bı buyuk olcak yanımızda sanki,
biz nişanlımlaherşeyı ıkımız aldık ne eşya alırken ne damatlık falan alırken kımse yoktu yanımızda insanın yuzune bıle bakmıyolar büyük yok dıye kale almıyolar
ee bizde bizle ilgilenen yerden aldık tabı herşeyi
ay konuyu dagıttım pardon canım yani bi büyük olunca susarlar tüketici hakları gıbı kayınvalıden varmıs ne de olsa heytt beeeklava:
kısslar nerde sizin düğününüz böyle dans dersleri falan ne işkaydirigubbakcemile5
benim kayınvalidem çok güzel uçar kaydirigubbakcemile3
kızdığı zaman sana burdan bi uçarım diyo biz yerlerdeyiz gülmekten
hallederiz inşallah biz bu işi
h.g cssa oh yemeklerde yapılmış ne güzelben geldim
kızlar
yemek yaptım pilavda pişiyor eşim
birazdan gelecek.
negüzel düğünd efalan dans dersleri falan
hadi inş.
güzel geçer düğününüz.
benimkinide sarhoşlar basmıştı
neyse düşünüp üzülmeyeyim.
canım bulaşık makinesi bozulmuş,onu anlatıyor kaç saat kafamçokkarıştıhoşgeldin canımmm
nerelerdeydin bakım
dirim hayırdır ne konuşuyor kadındelikafaduldendelikafadulden
canım haklısın beş dakika mola vereyim bari hihoyyytdirimcim acık mola ver pencereden hava al dışarı çık kafanı dagıtmaya çalış
rahatla yaşlanma yaa bak hava guzel dısarda mesai bitiminede az kalmıs
öyle kendını bırakma:çok üzgünüm:
canım haktan anlatmış gerçi,rumbaydı dans.hareketliydi yani azcık güzeldi sonrada aşkımla yanak yanağa dans ettik,giriş müziğini seçtin mi haktan,ben dışardan getirmedim,onlarda dolu müzik var,keman ağırlıklı sözsüz bir parça seçtik,sözlü sevmiyorum da pek
cssa hoşgeldin canım,
çakırım çok üzüldüm,inşallah düğününüzü berbat etmemişlerdir,nasıl arabayı kullanıyormusun?gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?