Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

şans dileyin bana bu aksam ne olcak bakalım
havadisleri yarın veririm
olmadı karakola düşersek haber veririm kurtarmaya gelin beni die kaydirigubbakcemile3

etmezlermi canım kötü olan tarafta kendi akrabalarımda
düşün yani
sürekli hatırlattılar saolsunlar.

arabayı kullanıyorum ama daha trafige çıkmam yasak
arabanın kasko işlemleri daha başlatmadık çünkü

sende bu kadar canını sıkma ben tahmin ediyorum
bu kadar sıkılmamının sebeni
ama takma canım.

canım bulaşık makinesi bozulmuş,onu anlatıyor kaç saat kafamçokkarıştı

canım haklısın beş dakika mola vereyim bari hihoyyyt

ver ver herzaman 1 dakıka bıle olsa mola vermek başka şeyler düşünmek beyni yeniler ruhunu yeniler,
ben çalışırken sigara içmediğim için mola vermeye bahanem olmazdı tuvalete gıderdım hep
şöle bi yüzümü yıkardım gerçi tuvalette kaldıgın zamanın bıle dakıkalarını sayarlardıya neyse:1shok:

olmadı karakola düşersek haber veririm kurtarmaya gelin beni die kaydirigubbakcemile3

ay allah iyiliğini versin ne karakolukaydirigubbakcemile3
sen o işi halloldu bil
ama yınede dualarım senınle yarına guzel haberlerını beklıyoruz:teytey:

canım hatırlatırlar sağolsunlar başka şeyde hatırlatırlar.bende de benzeri bir durum oldu Çok üzgünüm çoook

aman aynı sigara molasıda veremiyorum,boş boş pencereden dışarı baktım,öyle işte

hım gerçekten hoş bi ayrıntı hadi bakalım rresimlerinize bakarız artık bisde burdan
merak ediyorum hepinizi nasıl gelin olacaksınız

hoşgeldin cnm

hadi bakalım cnm hakkında hayırlısı

evet anlıyorum seni dirimcim.

ya dirim hep yazıyorum soruyorum ama bulamadım cevabını
sen yeni evine taşındınmı
bu hafta sonu taşınacaz diyordun.

bence sende genel bı yorgunluk ve bıkkınlık var sanırım iş ortamındakı ınsanları sevmıyosun ama boşver yaa az kaldı bak mesai bitimine ,
benim eski iş yerımde kendı sıtelerı harıc hiç bir internet sayfası açılmazdı allahtan buraya gırebılıyosun
kafanı dagıtmak için ne yapabılırz aacaba???

hım gerçekten hoş bi ayrıntı hadi bakalım rresimlerinize bakarız artık bisde burdan
merak ediyorum hepinizi nasıl gelin olacaksınız

hoşgeldin cnm

hadi bakalım cnm hakkında hayırlısı

canım yaaa bi sorsan bana ben o kadar merak edıyorumkı nası bı gelın olucam dıye acaba suratsız bıseymı olcam gulucklermı dagıtcam makyajım nasıl olcak saçım nasıl olcak falan dıye dusunuyorum
guzel bi sonuç çıkarsa paylaşırım tabi sizlerlekaydirigubbakcemile2

hoşbulduk kızlar herkes iidir inş geçmişi okudum yaralım için sevindim güzel bi tatil olmuş
dirimcim biraz hava al istersen canım açılırsın
angell sende takma gelcek bebişin sen istediğin zaman
mısracım senin engelli sitelerinide açarlar inş üzülme canımcm
çakırıımm ne yaptın yemek kızz
dzcel alırsın takma kafana güzel düşün güzel olsun
haktan çok pozitif bi kızsın hiçbişeyi takmıosun sen yaşlanmazsın haa
teoda derste zaten
made nerdeeee kaybolmuşşş hiç gelmemiş bugün aa
nitol slm canım senle tanışmadık ama yazdıklarını okudum sende iisindir inş
çok yazdım sanırım umarım unuttuğum kimse kalmamıştır

evet anlıyorum seni dirimcim.

ya dirim hep yazıyorum soruyorum ama bulamadım cevabını
sen yeni evine taşındınmı
bu hafta sonu taşınacaz diyordun.
canım haftasonu taşındım çok şükür,kurtuldum bu dertten

doğru bildin haktan,neyse çok konuşmayayım bu arkadaş mevzusundan,şu eşimle barışsam mutlu olurum belki aramasını bekliyorum:dilcikarda belki içinden çok beklersin diyordur klava:
canım sen hangi okul mezunusun

niye başlatamadınız canım
gönderin bana bilgileri hemen vereyim sana fiyat
araç kimin adınaydı bide tam tipi modeli gönder
hemen çıkarıyım fiyat-tatlicadiarzu-
biz burda araç satılınca showroomdan çıkmadan hemen önce yapıyoruz kaskoyu ki burdan kaskosuz çıkmasın 0 araç

canım yaaa nasıl bole sıraladın herkesi teker teker cevaplamıssın helal vallakaydirigubbakcemile5
azıcık pozitifim galiba ama hayalcı degılım sadece dünyaya bı kere gelıyoruz onun tadını çıkarıyorum her an o kadar,çünkü en çok üzüldüğümüz olayları bile ustunden zaman geçtikten sonra gülerek anlatıyoruz madem ilerde bu hallerımıze gulucez şimdiden gulelımde zaman boşa gıtmesın uzulmeyle geçmesin,
hiçbirimizin garantısı yok çünkü ,
hayatı sevıyorum yaşadığım bütün olumsuzluklara ragmen herşeyın bı sebebı olduguna ınanıyorum...

hiç merak etme çok güzel olursun zaten o gelin o kadar güzelki ben yakışmayanını görmedim

inş canım hepimizin hakkında hayırlısı

noldu size bakem

ay inşallah barışırsınız canım dert etme biliyorum ınsan eşiyle küsünce zaman duruyo telefona bakıyo ve o zaman hiç geçmiyo ama enınde sonunda aynı eve gıtceksını zyüüznüzü görünce ikinizde yumuşarsınız
canım ben bilkent üniversitesi uluslararası ilişkiler 2008 meznuyum
sen?

nasıl mutluysan öle yaşamaya devam et canım hayat senin hayatın

angel canım bende hiç çirkin gelin görmedim ama ınsanoğlu işte kendıne gelince hiçbişeyı begenmez mutlaka bı kusur bulur ay şuram ıstedıgım gıbı olmadı buram olmadı der durur
inşallah gelinliğin verdiği o masumıyet yuzume yansır benimde :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…