Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

oo çok sevindim canım
tekrar hayırlı uğurlu olsun
yeni evinde mutlu huzurlu yaşarsın inş.

öyle de canım
biz maddi açıdan yaptıramadık canım
toyota yaris canım.model 2009
bize 750 falan dediler.bekliyoruz bakalım
sen nekadara yapıyorsun canım.

yansır yansır hiç merak etme
gelinliğin bir büyüsü var canım
saçlarının boyu nasıl canım
uzunmu kısamı.

yansır canım sen hiç merak etme

ama fiyat için tc kimlik no su lazım
yani eşinin adına ise eşinin senin adına ise senin
eğer verebilirsen o zaman bakarım
kredi kartına 10 taksit yapıyoruz

sağol çakırcığım,darısı hepinizin başına,çakırcığım acele etmeyin olduğunda yaptırırsınız kaskoyu,bizde öyle evin bir sürü ihtiyacı var,ufaktan ufaktan almaya başladık napalım :1hug:
ay haktancığım tutmadı ben tezimi orda vermiştim :jeyyar:

yansır yansır hiç merak etmegelinliğin bir büyüsü var canımsaçlarının boyu nasıl canımuzunmu kısamı.
saçlarım uzun canım belime kadar falan kesitrdim ama yıne uzadı allaha şükürtoplamayı düşünmüyorum saçlarımı zaten gelinliğim straplez öyle dökülsünler omzumdan

ay allahtan benim tez gibi bi sorunum olmadı kaydirigubbakcemile3
tez yazanlara hayranım valla gerçi 4 sene boyunca 4 tez yazmış kadar olduk sayelerınde ama olsun o da ayrı bı dert,
bizim okul gıcıktır öle herşeyi begenmez demekki sen başarılısınsengözlerimebaksanab

bi 10 dk ayrıldım yahu geçmişi okuyacam die bi hal oldum hızınıza yetişemedim
ama çalışıyom napim şu tlfnda bi çalmasa offf

ay ya şu taksit olayından nefret ediyorum,bizde kaskoyu 4 e böldürmüştük,halıyı 12'ye üf öde öde bitmiyor,kör olasıcılar

saçlarım uzun canım belime kadar falan kesitrdim ama yıne uzadı allaha şükürtoplamayı düşünmüyorum saçlarımı zaten gelinliğim straplez öyle dökülsünler omzumdan

ooo süpper olur ya
bende çok istedim ama uzamadı saçım evlenene kadar
çünkü biz kocişle ocakta tanışıp temmuzda evlendik
jety hızıylaadelikafadulden:asigim:

eh işte
angel bakıyorum çok hızlısınız şeker maşallah bizde 1.5 sene çıktık valla

ooo süpper olur ya
bende çok istedim ama uzamadı saçım evlenene kadar
çünkü biz kocişle ocakta tanışıp temmuzda evlendik
jety hızıylaadelikafadulden:asigim:

aaaaaaaa
çok guzel yaaa acayıp bı macera bence macera dedıgın budur bu kadar hızlı olmakkaydirigubbakcemile3
demekki kısmet böyleymiş allah mutlulugunuzu bozmasın ne guzel flört dönemlerını evliyken geçiriyosunuz yani süperhihoyyyt

haktann biraz daha bekleseydiniz:)evet sizde epeyy yavaşmışsınız be canım

ay yoooooook dahada bekleyememkaydirigubbakcemile3
ya napalım benım okulu bekledık okul bıttı işimiz yoktu işe girdik kış geldi derken bu yaza kısmetmiş düğünkaydirigubbakcemile3

bi 10 dk ayrıldım yahu geçmişi okuyacam die bi hal oldum hızınıza yetişemedim
ama çalışıyom napim şu tlfnda bi çalmasa offf

ay ya şu taksit olayından nefret ediyorum,bizde kaskoyu 4 e böldürmüştük,halıyı 12'ye üf öde öde bitmiyor,kör olasıcılar

eh işte
angel bakıyorum çok hızlısınız şeker maşallah bizde 1.5 sene çıktık valla

angell amma hızlısın haa

gerçektende hızlıydık kısslar ama babam yurtdışında benim o gelmişti hemen tanıtıralım dedim babamda biraz karşı öyle şeylere ve 2 sene de bir geliyor ee onsuz da düğün olmaz geldi buraya 10 gün sonra istemeye geldiler 15 20 gün sonra nişan 3 ay sonrada düğün oldu işte kısmet herşey ya ne bilem böle hızlı oldu ama iyi oldu
ocakta tanıştık işte nisanda isteme söz felam mayıs 12 de nişan temmuz 28 de düğündelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…