oo çok sevindim canımcanım haftasonu taşındım çok şükür,kurtuldum bu dertten
doğru bildin haktan,neyse çok konuşmayayım bu arkadaş mevzusundan,şu eşimle barışsam mutlu olurum belkiaramasını bekliyorum:dilcikar da belki içinden çok beklersin diyordur klava:
canım sen hangi okul mezunusun
niye başlatamadınız canım
gönderin bana bilgileri hemen vereyim sana fiyat
araç kimin adınaydı bide tam tipi modeli gönder
hemen çıkarıyım fiyat-tatlicadiarzu-
biz burda araç satılınca showroomdan çıkmadan hemen önce yapıyoruz kaskoyu ki burdan kaskosuz çıkmasın 0 araç
angel canım bende hiç çirkin gelin görmedim ama ınsanoğlu işte kendıne gelince hiçbişeyı begenmez mutlaka bı kusur bulur ay şuram ıstedıgım gıbı olmadı buram olmadı der durur
inşallah gelinliğin verdiği o masumıyet yuzume yansır benimde :Saruboceq:
angel canım bende hiç çirkin gelin görmedim ama ınsanoğlu işte kendıne gelince hiçbişeyı begenmez mutlaka bı kusur bulur ay şuram ıstedıgım gıbı olmadı buram olmadı der durur
inşallah gelinliğin verdiği o masumıyet yuzume yansır benimde :Saruboceq:
oo çok sevindim canım
tekrar hayırlı uğurlu olsun
yeni evinde mutlu huzurlu yaşarsın inş.
öyle de canım
biz maddi açıdan yaptıramadık canım
toyota yaris canım.model 2009
bize 750 falan dediler.bekliyoruz bakalım
sen nekadara yapıyorsun canım.
saçlarım uzun canım belime kadar falan kesitrdim ama yıne uzadı allaha şükürtoplamayı düşünmüyorum saçlarımı zaten gelinliğim straplez öyle dökülsünler omzumdanyansır yansır hiç merak etmegelinliğin bir büyüsü var canımsaçlarının boyu nasıl canımuzunmu kısamı.
sağol çakırcığım,darısı hepinizin başına,çakırcığım acele etmeyin olduğunda yaptırırsınız kaskoyu,bizde öyle evin bir sürü ihtiyacı var,ufaktan ufaktan almaya başladık napalım :1hug:
ay haktancığım tutmadı ben tezimi orda vermiştim :jeyyar:
saçlarım uzun canım belime kadar falan kesitrdim ama yıne uzadı allaha şükürtoplamayı düşünmüyorum saçlarımı zaten gelinliğim straplez öyle dökülsünler omzumdan
ay allahtan benim tez gibi bi sorunum olmadı kaydirigubbakcemile3
tez yazanlara hayranım valla gerçi 4 sene boyunca 4 tez yazmış kadar olduk sayelerınde ama olsun o da ayrı bı dert,
bizim okul gıcıktır öle herşeyi begenmez demekki sen başarılısınsengözlerimebaksanab
ooo süpper olur ya
bende çok istedim ama uzamadı saçım evlenene kadar
çünkü biz kocişle ocakta tanışıp temmuzda evlendik
jety hızıylaadelikafadulden:asigim:
eh işte
angel bakıyorum çok hızlısınız şeker maşallahbizde 1.5 sene çıktık valla
al bendende o kadar ya 5 yıldır beraberiz 1.5 yıldırda nişanlıyızo zaman bize ne demeli biz 7 senedir beraberız 3 senedirde nişanlıyız bızde çokmu yavaşız nekaydirigubbakcemile3
haktann biraz daha bekleseydiniz:)evet sizde epeyy yavaşmışsınız be canım
bi 10 dk ayrıldım yahu geçmişi okuyacam die bi hal oldum hızınıza yetişemedim
ama çalışıyom napim şu tlfnda bi çalmasa offf
ay ya şu taksit olayından nefret ediyorum,bizde kaskoyu 4 e böldürmüştük,halıyı 12'ye üf öde öde bitmiyor,kör olasıcılar
eh işte
angel bakıyorum çok hızlısınız şeker maşallahbizde 1.5 sene çıktık valla
aaaaaaaa
çok guzel yaaa acayıp bı macera bence macera dedıgın budur bu kadar hızlı olmakkaydirigubbakcemile3
demekki kısmet böyleymiş allah mutlulugunuzu bozmasın ne guzel flört dönemlerını evliyken geçiriyosunuz yani süperhihoyyyt
angell amma hızlısın haa
al bendende o kadar ya 5 yıldır beraberiz 1.5 yıldırda nişanlıyız
bişey kalmadı canım ya bana çabuk bile geçmeye başladı artık günler
maşallah maşallah
bi evlenemedik ayolkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?