bişey kalmadı canım ya bana çabuk bile geçmeye başladı artık günler
evet yaa megerse dün benim ev boyanmaya başlamıiş
daha beyaz eşyaları griye çevirmeye gitcez bu hafta sonu vestiyerımı zgelcek
sonrakı haftaiçi memlekete gidecem hem davetıye dagıtcam hemde nikah şekerlerimi yapcam bide kına keselerimi
sonra ankaraya geri döncem koltuklar yatak odası ve yemek odası gelcek
halı perde derkeeeeeeen
düğün olur heraldekaydirigubbakcemile3
Selam kızlar...
ehh yani hemencecik geçer anlamazsın valla bide bakmışsın düğünsalonunda göbek atıyosunsositosositosositososito
made hoşgeldinnn
evet yaa hemen geçecek gıbı duruyo valla:)
angel senı bulmusken yaa bız dugun ganımetıne göre araba almayı planlıyoruz şöle butceye uygun arabalar varmı canım yaaa
bizi zorlamıcak kadar ne bılım piyasa nasıl ne durumda şu an?ötv faln işe yarıyomu safsatamı yoksa
selam made canım nsaılsın,2 dir canım sıkılıyor,azcık gelde sohbet edelimSelam kızlar...
üsülmeee gelir yakında canımm
cnm yani en ucuz araba yine 19 20 öle düşün
umarım bu ganimet çıkar size düğündensositososito
ama ötv hikaye geçen ay süper indirim oldu ama bu aya aracada zam gelince hemen hemen dengelendi
ben çıkıyorum kısslar, şöyle bi beyaz eşyacıya doğru
öptüm hepinizi görüşmek üzere
selam made canım nsaılsın,2 dir canım sıkılıyor,azcık gelde sohbet edelim
muckk :asigim:
canım şöyle düşün eşinle aşk tazeliyorsunuz a.s
bende uzun bir süre tazelicem sanırım kafamçokkarıştı
inşallah..
özledim hemde çok özledim...
sevgiliyken katlanmak daha kolay oluyomuş şimdi dokunsanız ağlarım,onsuz kendimi kimsesiz,korumasız hissediyorum...evime gidesim yok,yemek yiyesim yok...
o gelene kadar uyusamda o gelince beni uyandırsalar diye düşünüyorum...onun tarafında yatıyorum hep kokusu kalmayınca yastığıma tshirtinü geçiriyorum...zaman çok zor geçiyor malesef...
dzcel sana kolay gelsin canım,güzel haberlerini bekliyoruz :dance:
madeciğim ailen burda değil mi?eşim gidince evde kalmayacağım ben,doğru annemlere,eşim öyle istiyor -tatlicadiarzu-
canım kendi evinde durunca her yerde onun hatırası,insan özlüyor tabi canım sürekli gel gitleri oluyormu,yoksa bir kereliğine mi fisfisfis
inşallah..
özledim hemde çok özledim...
sevgiliyken katlanmak daha kolay oluyomuş şimdi dokunsanız ağlarım,onsuz kendimi kimsesiz,korumasız hissediyorum...evime gidesim yok,yemek yiyesim yok...
o gelene kadar uyusamda o gelince beni uyandırsalar diye düşünüyorum...onun tarafında yatıyorum hep kokusu kalmayınca yastığıma tshirtinü geçiriyorum...zaman çok zor geçiyor malesef...
senağlama:çok üzgünüm:
yaaa allah bıranonce kavustursun sızı yaaa bide maşallah allah bu bağlılığınızı hiç bozmasın
ama nolur okadar üzülme bikaçgune gelir nasılolsa,allah sabır versin biranonce kavuşun inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?