Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bişey kalmadı canım ya bana çabuk bile geçmeye başladı artık günler

evet yaa megerse dün benim ev boyanmaya başlamıiş
daha beyaz eşyaları griye çevirmeye gitcez bu hafta sonu vestiyerımı zgelcek
sonrakı haftaiçi memlekete gidecem hem davetıye dagıtcam hemde nikah şekerlerimi yapcam bide kına keselerimi
sonra ankaraya geri döncem koltuklar yatak odası ve yemek odası gelcek
halı perde derkeeeeeeen
düğün olur heraldekaydirigubbakcemile3

ehh yani hemencecik geçer anlamazsın valla bide bakmışsın düğünsalonunda göbek atıyosunsositosositosositososito

aa mede gelmişş bende kayboldu made demiştim naber canım nerelrdeydin görünmedin bugün koçiş geldimii

ehh yani hemencecik geçer anlamazsın valla bide bakmışsın düğünsalonunda göbek atıyosunsositosositosositososito

made hoşgeldinnn
evet yaa hemen geçecek gıbı duruyo valla:)
angel senı bulmusken yaa bız dugun ganımetıne göre araba almayı planlıyoruz şöle butceye uygun arabalar varmı canım yaaa
bizi zorlamıcak kadar ne bılım piyasa nasıl ne durumda şu an?ötv faln işe yarıyomu safsatamı yoksa

cnm yani en ucuz araba yine 19 20 öle düşün
umarım bu ganimet çıkar size düğündensositososito
ama ötv hikaye geçen ay süper indirim oldu ama bu aya aracada zam gelince hemen hemen dengelendi

üsülmeee gelir yakında canımm

inşallah..
özledim hemde çok özledim...
sevgiliyken katlanmak daha kolay oluyomuş şimdi dokunsanız ağlarım,onsuz kendimi kimsesiz,korumasız hissediyorum...evime gidesim yok,yemek yiyesim yok...
o gelene kadar uyusamda o gelince beni uyandırsalar diye düşünüyorum...onun tarafında yatıyorum hep kokusu kalmayınca yastığıma tshirtinü geçiriyorum...zaman çok zor geçiyor malesef...

ben çıkıyorum kısslar, şöyle bi beyaz eşyacıya doğru
öptüm hepinizi görüşmek üzere

cnm yani en ucuz araba yine 19 20 öle düşün
umarım bu ganimet çıkar size düğündensositososito
ama ötv hikaye geçen ay süper indirim oldu ama bu aya aracada zam gelince hemen hemen dengelendi

ya bız zaten ilk once ikinci el almayı plnalıyoruz çünkü ganimetın hepsini harcamak ıstemıyoruz azıcık kenarımızda dursun en azından ben işe girene kadar
ben bılıyodum zaten bu ötv nın hikaye oldugunu zira bu hukumetın hiçbi lafına ınanmamdakaydirigubbakcemile3
neyse düğünüm guzel sorunsuz geçsinde ganimet onemlı degıl herkes yapabıldıgı kadar yapar zaten bu krızde mıllet taaa memleketten gelcek bıde bana altınmı düşünsünler

herşeyın hayırlısı:Saruboceq:

dzcel sana kolay gelsin canım,güzel haberlerini bekliyoruz :dance:
madeciğim ailen burda değil mi?eşim gidince evde kalmayacağım ben,doğru annemlere,eşim öyle istiyor -tatlicadiarzu-
canım kendi evinde durunca her yerde onun hatırası,insan özlüyor tabi canım sürekli gel gitleri oluyormu,yoksa bir kereliğine mi fisfisfis

edelim kuşum :)
allah yardımcın olsun dirimcim zor gerçekten...sabır istiyo beklemek,özlediğini ve bunun için üzüldüğünü ona belli etmemeye çalışıyosun of of:1no2:

senağlama:çok üzgünüm:
yaaa allah bıranonce kavustursun sızı yaaa bide maşallah allah bu bağlılığınızı hiç bozmasın
ama nolur okadar üzülme bikaçgune gelir nasılolsa,allah sabır versin biranonce kavuşun inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

ailem yanımda ama orayada hiç gidesim yok...
eşim sürekli gidip geliyo dirimim hatta temmuzda yurt dışıda var

seni çok ii anlıorum eşim bazen 48 saatlik nöbet tutuo tek kalmıorum ailem yanımda oluo ama yinede kimsesiz hissediorum kendimi diorumki hatta bi yere emanet çocuk bırakılır ya bikaç saatliğine kendimi öle hissediorum diorumcanımm üzme kendini diecem ama zor durumun Rabbim yardımcın olsun gelir en yakın zmanda inş canıımm

amin canım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…