Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hadi ağlama seansı yapalım kızlarsenağlama

ay yerim ben sizi yaaa maşallah ömür boyu böyle olun inşallah
sizi biraz anlayabılıyorum bızde nişanlımla 7 senedir her yere bırlıkte gıdıyoruz ( tabıkı evlılıktekı gıbı olmaz ama )
ben memlekete bıle yalnız gıdınce yanımda o yokken mutsuz oluyorum hemde memleketım en mutlu oldugum yerde onsuz mutsuz oluyorum o zaman evlenınce bende sizin gibi olucamkaydirigubbakcemile3
allah bu duyguları hiç eksik etmesin, özlemek guzeldır allah yeterki sağlık versin
maşallah maşallah

edelim kuşum :)
allah yardımcın olsun dirimcim zor gerçekten...sabır istiyo beklemek,özlediğini ve bunun için üzüldüğünü ona belli etmemeye çalışıyosun of of:1no2:

ailem yanımda ama orayada hiç gidesim yok...
eşim sürekli gidip geliyo dirimim hatta temmuzda yurt dışıda var
canım bu duruma alışman gerekiyor sanırım,benim eşimde göreve gidiyor ama ben izinlerimle halletmeye çalışıcam :çok üzgünüm:,alıştıktan sonra zor evlendikten sonra daha zor gerçekten :1no2:
ama bak belli etmeme durumuna gelirsek,hiç kasamam kendimi,ağlarım dayanamam,oda ağlar birlikte ağlarız,

ağlamayın ağlamayın
zaten yazdıklarımı okuyunca kendimi dilenciler gibi hissettım hani onlarda her duayı arka arkaya sıralaryakaydirigubbakcemile3
ağlama seansı yerine dua seansı yapmışımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ağlamayın yaa nolur ağlama ağlamayı getirir diye inanırım ben bence kavuşma anını düşünün öyle geçirin vakti az kaldı sabır azıcık daha sabır

ağlama seansını bilmem ama ben çok acıktım,sesli ağlayabilmem için önce karnımı doyurmam gerekiyor cokacimcoook:sm_confused:napim ya sositososito

ay iğrencim aklıma bir şarkı takıldı
ağlama sevdam ağlama sevdam ağlama
ıyyyy kaydirigubbakcemile

bu arada 1 mayıs memura tatil.resmi gazetede çıkmış.ay ya ne çok tatil yapıyoruz ya

ay ya yok aşk yakardaki değil
bülent ersoy söylüyordu ya :roflol:

görüşürüz canım
memura tatilmiş canım,özel sektör yok sanırım,23 nisanımızda var zaten ya o da tatil sositososito
üf ya eve gidince banyo yapmalıyım,sıcak su yok ya,su buz gibi,tüpte ısıtırız artık :bbo:

memurun gözü aydın o zaman:)
yaa zaten tatil yapmakta ustumuze yok saolsunlar ama memur olsam işime yarardı galiba hersene doğumgunumu evde geçirridimkaydirigubbakcemile3

hain seni söylesen ne olur sanki bak izinimin yarım gününü sana veririm bak ne dersin kaydirigubbakcemile2

yağmur geliyor sanırım,tam benim havam iyiki sonbaharda evlenmişim hihoyyyt

tabi cnm aslında devlet ötv yi düşürdü de firmalar zam yapmasaydı olcaktı

ben çıkıyorum kısslar, şöyle bi beyaz eşyacıya doğru
öptüm hepinizi görüşmek üzere

hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyrouz cnm

canım benim ne güzel anlatmışsın aşkını yaaaa
Allah ım bi an önce kavuştursun sizi

bu arada 1 mayıs memura tatil.resmi gazetede çıkmış.ay ya ne çok tatil yapıyoruz ya

dirimcim sen ne işle meşgulsün
biliyorum memursunda yani işin ne:jeyyar:

ben şimdi çıkıorum yine gelirim öpüorum

güle güle cssa bekliyoruz gelmeni:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…