seni çok ii anlıorum eşim bazen 48 saatlik nöbet tutuo tek kalmıorum ailem yanımda oluo ama yinede kimsesiz hissediorum kendimi diorumki hatta bi yere emanet çocuk bırakılır ya bikaç saatliğine kendimi öle hissediorum diorumcanımm üzme kendini diecem ama zor durumun Rabbim yardımcın olsun gelir en yakın zmanda inş canıımm
edelim kuşum :)
allah yardımcın olsun dirimcim zor gerçekten...sabır istiyo beklemek,özlediğini ve bunun için üzüldüğünü ona belli etmemeye çalışıyosun of of:1no2:
canım bu duruma alışman gerekiyor sanırım,benim eşimde göreve gidiyor ama ben izinlerimle halletmeye çalışıcam :çok üzgünüm:,alıştıktan sonra zor evlendikten sonra daha zor gerçekten :1no2:ailem yanımda ama orayada hiç gidesim yok...
eşim sürekli gidip geliyo dirimim hatta temmuzda yurt dışıda var
ay iğrencim aklıma bir şarkı takıldı
ağlama sevdam ağlama sevdam ağlama
ıyyyy kaydirigubbakcemile
bu arada 1 mayıs memura tatil.resmi gazetede çıkmış.ay ya ne çok tatil yapıyoruz ya
bu arada 1 mayıs memura tatil.resmi gazetede çıkmış.ay ya ne çok tatil yapıyoruz ya
ay ya yok aşk yakardaki değil
bülent ersoy söylüyordu ya :roflol:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ay ne bilim,çok içli söylüyor,aklıma geldihımmmm birden anımsayamadımkaydirigubbakcemile3
bülent ersoyda nerden geldi şimdi:)
ağlamayıııııııııııııııııınyasakkelime
söylemiyom :çok üzgünüm:canım nerde okudun bende baktımda bulamadımmm
görüşürüz canım
memura tatilmiş canım,özel sektör yok sanırım,23 nisanımızda var zaten ya o da tatil sositososito
üf ya eve gidince banyo yapmalıyım,sıcak su yok ya,su buz gibi,tüpte ısıtırız artık :bbo:
ya bız zaten ilk once ikinci el almayı plnalıyoruz çünkü ganimetın hepsini harcamak ıstemıyoruz azıcık kenarımızda dursun en azından ben işe girene kadar
ben bılıyodum zaten bu ötv nın hikaye oldugunu zira bu hukumetın hiçbi lafına ınanmamdakaydirigubbakcemile3
neyse düğünüm guzel sorunsuz geçsinde ganimet onemlı degıl herkes yapabıldıgı kadar yapar zaten bu krızde mıllet taaa memleketten gelcek bıde bana altınmı düşünsünler
herşeyın hayırlısı:Saruboceq:
ben çıkıyorum kısslar, şöyle bi beyaz eşyacıya doğru
öptüm hepinizi görüşmek üzere
inşallah..
özledim hemde çok özledim...
sevgiliyken katlanmak daha kolay oluyomuş şimdi dokunsanız ağlarım,onsuz kendimi kimsesiz,korumasız hissediyorum...evime gidesim yok,yemek yiyesim yok...
o gelene kadar uyusamda o gelince beni uyandırsalar diye düşünüyorum...onun tarafında yatıyorum hep kokusu kalmayınca yastığıma tshirtinü geçiriyorum...zaman çok zor geçiyor malesef...
ben şimdi çıkıorum yine gelirim öpüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?