Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

off ya zor olur öylede

angel bacımm bu aralar bide sürekli yeni aşık gibi aşkımı anlatasım var delirdim sanırım:)

ne güzel işte tatlım anlat hep bizde ilham alırız senden:asigim:

memurun gözü aydın o zaman:)
yaa zaten tatil yapmakta ustumuze yok saolsunlar ama memur olsam işime yarardı galiba hersene doğumgunumu evde geçirridimkaydirigubbakcemile3
o ne güzel kaç yaşına giriyon bakem

hain seni söylesen ne olur sanki bak izinimin yarım gününü sana veririm bak ne dersin kaydirigubbakcemile2
canım biraz daha bilgi verirsem akraba çıkıcaz,çok riskli katiyen olmaz :asigim:

muck canım hihoyyyt,hesap kitap işleri canım a.s

bize hiç tatil yok yaaaa
bi tek 1 ocakta ve 29 ekimde
bide yıllık izinler 20 gün
o kadar
off ya off

angel bacımm bu aralar bide sürekli yeni aşık gibi aşkımı anlatasım var delirdim sanırım:)
ay ya bende patlama aşamasındayım,alışveriş yapmak istiyorum,yiyecek bişeyler alıp akşam televizyonun karşısında yemeliyim,fırında bişeyler yapamıyorum,çünki kombi bugün bağlandı,:çok üzgünüm:

ben bugün eve giderken şarap alayım bari:)sarhoş olurum seviyorum uleeeeeeeeyyyyyyyn diye bağırırım:)

ay bende nasıl şarap içmek isterdim biliyomusun
ama beceremiyorum içmeyi yaa
öyle kadehlerde kırmızı şarap çok özenirim ama işte o yetenekte Allah vergisi galibakaydirigubbakcemile2

dirimcim 25 yaşına giriyorum aslında giriyomuyum bitiriyomuyum bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
bitiyo sanırım 25 84lüyüm kısacasıkaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar çok kötü bir gündü,daha raporun birini bitirmeden başka 3 vaka geldi.Geliş sebepleride çok ağır,dağıldım resmen.Birazdanda çıkacağım.senağlama

ay made bugün hiç geçmedi sanki :1closedeyes:
haktan canım bence giriyorsun,bitirmiş sayılmassın yani -tatlicadiarzu-:1rolleyes:
mısracığım işin seni çok yoruyor,canım inşallah biran önce neyse sorun çözülür :Saruboceq:

Arkadaşlar çok kötü bir gündü,daha raporun birini bitirmeden başka 3 vaka geldi.Geliş sebepleride çok ağır,dağıldım resmen.Birazdanda çıkacağım.senağlama

geçmiş olsun canım yani bir iş günü daha geçti gitti
sanırım vakaların etkısınde ıster ıstemez kalıyosun çok zor bı meslek
sen yınede kendıne dıkkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…