görüşürüz canım
memura tatilmiş canım,özel sektör yok sanırım,23 nisanımızda var zaten ya o da tatil sositososito
üf ya eve gidince banyo yapmalıyım,sıcak su yok ya,su buz gibi,tüpte ısıtırız artık :bbo:
angel bacımm bu aralar bide sürekli yeni aşık gibi aşkımı anlatasım var delirdim sanırım:)
o ne güzel kaç yaşına giriyon bakemmemurun gözü aydın o zaman:)
yaa zaten tatil yapmakta ustumuze yok saolsunlar ama memur olsam işime yarardı galiba hersene doğumgunumu evde geçirridimkaydirigubbakcemile3
canım biraz daha bilgi verirsem akraba çıkıcaz,çok riskli katiyen olmaz :asigim:hain seni söylesen ne olur sanki bak izinimin yarım gününü sana veririm bak ne dersin kaydirigubbakcemile2
muck canım hihoyyyt,hesap kitap işleri canım a.stabi cnm aslında devlet ötv yi düşürdü de firmalar zam yapmasaydı olcaktı
hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyrouz cnm
canım benim ne güzel anlatmışsın aşkını yaaaa
Allah ım bi an önce kavuştursun sizi
dirimcim sen ne işle meşgulsün
biliyorum memursunda yani işin ne:jeyyar:
güle güle cssa bekliyoruz gelmeni:1hug:
ay ya bende patlama aşamasındayım,alışveriş yapmak istiyorum,yiyecek bişeyler alıp akşam televizyonun karşısında yemeliyim,fırında bişeyler yapamıyorum,çünki kombi bugün bağlandı,:çok üzgünüm:angel bacımm bu aralar bide sürekli yeni aşık gibi aşkımı anlatasım var delirdim sanırım:)
ben bugün eve giderken şarap alayım bari:)sarhoş olurum seviyorum uleeeeeeeeyyyyyyyn diye bağırırım:)
kız resmi izini nerden öğrendiğini sordum bununla mı akraba çıkıcaz tövbe tövbeee
canım bankaları bilmiyorumselam kızlar 1 mayıs tatilmi olmuş eee devlet daireleri kapalı ya bankalar?
canım mısrayıda bilmiyorumevet ya mısra nerelerde?
Arkadaşlar çok kötü bir gündü,daha raporun birini bitirmeden başka 3 vaka geldi.Geliş sebepleride çok ağır,dağıldım resmen.Birazdanda çıkacağım.senağlama
Arkadaşlar çok kötü bir gündü,daha raporun birini bitirmeden başka 3 vaka geldi.Geliş sebepleride çok ağır,dağıldım resmen.Birazdanda çıkacağım.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?