Canım dün öğleden sonra 2 gibi yapmaya başladım,gece 12ye kadar ayaktaydım.Bu sabahta 7:30 kalktım önce civciv ve havuçları sonra salatayı yaptım,temizliğede saat 11 de başladım saat 1 gibi babamlar geldiğinde balkonu yıkıyordum :))))))
Epeyce yoruldum ama ablamın ,annemin sevinçyen ağlayışları diğer misafirlerin şok olmuş şekilde bakışları,tarif istemeleri bütün yorgunluğumu aldı :)
ben resimleri gördüm şokoldum misafirlerin gerçeğini görmüşler.tabi şok olurlarsırnaşık şey
canım çok geçmiş olsun,bizde merak ediyorduk seniselam canlarım nasılsınız çok ösledim sizi şimdi geçmişi okumaya başlıcam bakalım ne zaman bitecekdelikafadulden
ben perş günü doktora gittim sabahtan. benim işim öğlene doğru bitti eşimi aramıştım işim bitti diye o da bana dedi benim işler yeni başladı bugün hastaneye yatıyorum yarın ameliyat dedi şok oldum. hastanenin bahçesinde kalakaldım neyse sonra geldiler beni almaya eve geldik koşa koşa kocişe pijama falan alıyoruz ama ben şoktayım bıraksalar ağlıcam eşimde feci sakın bana dokunmuyor biliyor huyumu neyse beni işe bıraktı izin alıcam bütün gün bekledim patron yok izin kağıdını aldım işe bıraktım koşa koşa yanına gittik abimle gece 11 e kadar durduk yanında kantinde. sonra kocişi yalnız bırakmak zorunda kaldım hastanede başladım ağlamaya cuma sabah 11 30 ta ameliyata alındı 2 de çıktı çok şükür 2 gün kaldı hastanede bugün taburcu olduk bende işten 1 hafta izin aldım ücretsiz
salı günü film çekilecek benimde çarş sonuçlar çıkılacak bakalım hayırlısı canlarım öyle işte
sizler naptınız
[/URL][/IMG]
Öndeki büyük kasedeki kuskus salatası
Sağ taraftaki susamlı simit
Kasenin sağ arkasındaki böğürtlenli kurabiye
Sol tarafındaki patatesten civcivler ve havuçlar
Kelebekli uzun servisteki,hindistan cevizli lokumlar
Lokumların hemen arkasındaki şirin suratlar fok balığı kurabiye,solundaki peynirli rulo börek
[/URL][/IMG]
Biraz daha yakından bir resim yine hindistan cevizli lokumlar,fok balıklarımız,çubukta olanlarda çiçek ve kelebek kurabiye
[/URL][/IMG]
Bu zatı muhteremde sütünü fazlaca kaçırdığım için eriyip şaftı kayan kümbet pastam ,prensesim için :)
[/URL][/IMG]
Bunlarda mahlepli kurabiyelerim ve tırtıl baklavam
VEEEEEEEE PRENSESİMİZİN PASTASI BUNU BEN YAPMADIM :)))))
[/URL][/IMG]
BUNLAR KİMİN İÇİN İŞTE BU KÜÇÜK CADI İÇİN :))))
[/URL][/IMG]
günaydın canım,bende biraz önce burda birilerine sinir oldum,işler yoğun,birşey soracaktım,kadın lafı ağzıma tıkayı verdi,sonra sonra dediklava:
kimseye hakettiği değerden fazlasını vermeyeceksin,ve kesinlikle insanların yüzüne gülmeyeceksin,işten işe,samimi olmayacaksın,mesafeyi koruyacaksın kötükedihüso
acayip sinir oldum Çok üzgünüm çoook
günaydın canım,bende biraz önce burda birilerine sinir oldum,işler yoğun,birşey soracaktım,kadın lafı ağzıma tıkayı verdi,sonra sonra dediklava:
kimseye hakettiği değerden fazlasını vermeyeceksin,ve kesinlikle insanların yüzüne gülmeyeceksin,işten işe,samimi olmayacaksın,mesafeyi koruyacaksın kötükedihüso
acayip sinir oldum Çok üzgünüm çoook
dirim boşver takmaa
madeee koçiş geldimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?