Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ben resimleri gördüm şokoldum misafirlerin gerçeğini görmüşler.tabi şok olurlarsırnaşık şey

mısracımm harika harika ellerin dert görmesin ya ne kadar tatlı bi kız o yaaa Allah analı babalı büyütsün çok güzel maşallahh

angelim yaa çok merak ettik senii ii olmana sevindim eşinde daha iidir inş geçmiş olsun canım gelirsin inş bugün

Günaydın kızlar..
canım çok geçmiş olsun,bizde merak ediyorduk seni

mısracığım maşallah

günaydın canım,bende biraz önce burda birilerine sinir oldum,işler yoğun,birşey soracaktım,kadın lafı ağzıma tıkayı verdi,sonra sonra dedi klava:
kimseye hakettiği değerden fazlasını vermeyeceksin,ve kesinlikle insanların yüzüne gülmeyeceksin,işten işe,samimi olmayacaksın,mesafeyi koruyacaksın kötükedihüso
acayip sinir oldum Çok üzgünüm çoook

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
mısra bacım ne hamaratsın yaaaa,minik nehire bende uzun,sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum...

dirimcim katılıyorum sana...
bende sabah müdürümüzden cuma günü için izin istedim eşimin yanına gidicem dedim bana'' çok oluyon sen haa ''diyo gülerek...biz üç avukatız benim gitmem bişey değiştirmeyecek yani salak adamkötükedihüso

haklısın canım gerçektende fazla değer vermemek lazım, insanı pişman ediyolar sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…