dirimcim katılıyorum sana...
bende sabah müdürümüzden cuma günü için izin istedim eşimin yanına gidicem dedim bana'' çok oluyon sen haa ''diyo gülerek...biz üç avukatız benim gitmem bişey değiştirmeyecek yani salak adamkötükedihüso
canım sinir olmamak imkansız hoş kendileri ile de çok muhabbetim yok ama kaydirigubbakcemilehaklısın canım gerçektende fazla değer vermemek lazım, insanı pişman ediyolar sonra
canım sen nasılsındirim boşver takmaa
madeee koçiş geldimii
Bitti canım çok şükür,haftasonu ocakta bağlandı,doğalgazda tamam,işi kalmadı sayılırdirimim ben iim sen nasılsın evin tamamen bittimi doğalgaz falan tamam mı hepsi canm
canımcım her zaman mı böyle,yoksa ilerde düzelecek mi :uhm:ya onların işler belli olmuyo kızlar banada geri gideceğini söylememişti
canım doğum günü nasıl geçti,haftasonları ben geç kalkamıyorum malesef,erkenden gözüm açılıyor,alışkanlık olmuş sanırım :çok üzgünüm:haftasonum çokta ii geçmedi kötüde geçmedi c.tesi gözümü açamadım uykudan hep uyudum akşam üstü dışarı çıktık hediye aldık görümcemin doğumgünüydü
pazarda biraz alış veriş yapıp doğumgününe gittik akşam geç geldik bugün sabahta eşim nöbete gitti öle işte canım sen neler yaptın
misraa senin nickine bakinca hep aklima misir geliyo ve canim misir cekiyo .. cokacimcoook
Aşkolsun,mısra kelimesi bizim için çok özel,satırlar mısralar-yazılar şiirler şair ben.
Nasip olursada kızımın ismi olacak
canım görüşürüzkızlar adliyeye çıkıcam görüşürüz
günaydın canımgünaydin millet
aynen ya,boğazlarımda ağrıyor,haftasonu dondurma yemiştim,sanırım ondan oldu :1no2:Uykum varrrrrr,çok yorgunum bugün böyle geçer mi?:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?