Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

haklısın canım gerçektende fazla değer vermemek lazım, insanı pişman ediyolar sonra
canım sinir olmamak imkansız hoş kendileri ile de çok muhabbetim yok ama kaydirigubbakcemile
ilginç yani aman neyseklava:

dirimim ben iim sen nasılsın evin tamamen bittimi doğalgaz falan tamam mı hepsi canm

haftasonum çokta ii geçmedi kötüde geçmedi c.tesi gözümü açamadım uykudan hep uyudum akşam üstü dışarı çıktık hediye aldık görümcemin doğumgünüydü
pazarda biraz alış veriş yapıp doğumgününe gittik akşam geç geldik bugün sabahta eşim nöbete gitti öle işte canım sen neler yaptın

mısra haklısın canım yoruldun tüm hafta sonu a mısra çok güzel nehir yaaa hemde çookk güzel tam yemelik maşallah

ya onların işler belli olmuyo kızlar banada geri gideceğini söylememişti
canımcım her zaman mı böyle,yoksa ilerde düzelecek mi :uhm:

canım doğum günü nasıl geçti,haftasonları ben geç kalkamıyorum malesef,erkenden gözüm açılıyor,alışkanlık olmuş sanırım :çok üzgünüm:
cumartesi mutfağa masa aldık,pazarda aile büyüklerini gezdik kaydirigubbakcemile2

hmm ii yapmışınız canım eksik bitmiokii
doğumgünü idare eder ya ben hoşlanmıorum kalabalık eğlencelerden
saol msracım inş beklioruz evdede test var ama yapmıcam eşim yap yap diyo ama beklicem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…