bende hastayimmm grip olmusum.. :bbo:
canım süpriz olsun bencede,üzerine çok düşme bencede,inşallah sağlıklı,akıllı bebişin olucakkaydirigubbakcemile2hmm ii yapmışınız canım eksik bitmiokii
doğumgünü idare eder ya ben hoşlanmıorum kalabalık eğlencelerden
saol msracım inş beklioruz evdede test var ama yapmıcam eşim yap yap diyo ama beklicem ben
canım ya nekadar zor geliyordur sana,Allahtan ailenle aynı şehirdesiniz,sana destek olurlar,biraz daha dişini sık inşallah eşinin tayini buraya gelecek canımmadeorhonor
canım biz senle aynı kaderlerimi yaşıyoruz benim eşimde uzakta, benimde şeker kocacım geldi gitti, of yaa alışamadım hala 4 aydır, ayrılıkları ve pazar gecelerini hiç sevmiyorum :1no2:
bende hastayimmm grip olmusum.. :bbo:
canım ben soğanı yağda kavuruyorum,sonra domates ve salçasını atıyorum,maydonozunu doğrayıp atıyorum,sonrada pirinç,üzerine pul biber,karabiber,tuz,nane atıyorum,nane çok güzel tat veriyor mis ya,bunlarıda biraz kavuruyorum.nane ve domatesi ben biraz çok koyarım.mısa ve diğer kızlar zeytinyağlı biber dolması yapcam önceden yaptım ama yinede sizin tariflerinizi öğenebilirmiyim
canım aynı ya,haftasonu hiç dinlenemedim bendekızlarrr bende haftasonu bir gezmişim bir gezmişimmm yorgunluktannn ölüyorummmm
canım süpriz olsun bencede,üzerine çok düşme bencede,inşallah sağlıklı,akıllı bebişin olucakkaydirigubbakcemile2
canım ya nekadar zor geliyordur sana,Allahtan ailenle aynı şehirdesiniz,sana destek olurlar,biraz daha dişini sık inşallah eşinin tayini buraya gelecek canım
canım geçmiş olsun,aynı bende öyleyim ya mirmirmirmir
canım ya hoşgeldin sen ve bebek nasıl,kaç haftalık oldu,aş veriyomusun canım a.s:1rolleyes:günaydın ve iyi haftalar dilemeye geldik kızlarrr :1hug::1hug:
hayırlısı canımevet dirim bende öle istiorum ama bakalım
oohh pınar sefan olsuunnn ohhhh
özlem geçmiş olsun
alınyazımsın ben 9 ay 23 günlük evliyim canım şuan çalışmıorum bebiş istioruz reglimede 7 gün var bebek düşüncesi nedeniyle işte aramadım hiç bakjalım hayırlısı canım sen neler yapıosun
pamuukkk hoşgeldiniizz nie hiç uğramıosun ya nasılsınız nasıl gidio herşey yolundamı sen reglne kaç gün kala öğrenmiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?