Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

madeorhonor

canım biz senle aynı kaderlerimi yaşıyoruz benim eşimde uzakta, benimde şeker kocacım geldi gitti, of yaa alışamadım hala 4 aydır, ayrılıkları ve pazar gecelerini hiç sevmiyorum :1no2:

mısa ve diğer kızlar zeytinyağlı biber dolması yapcam önceden yaptım ama yinede sizin tariflerinizi öğenebilirmiyim

cssa naber , biz senle pek konuşamadık, sen kaç aylık evlisin be yeniyim buralarda...

hmm ii yapmışınız canım eksik bitmiokii
doğumgünü idare eder ya ben hoşlanmıorum kalabalık eğlencelerden
saol msracım inş beklioruz evdede test var ama yapmıcam eşim yap yap diyo ama beklicem ben
canım süpriz olsun bencede,üzerine çok düşme bencede,inşallah sağlıklı,akıllı bebişin olucakkaydirigubbakcemile2

madeorhonor

canım biz senle aynı kaderlerimi yaşıyoruz benim eşimde uzakta, benimde şeker kocacım geldi gitti, of yaa alışamadım hala 4 aydır, ayrılıkları ve pazar gecelerini hiç sevmiyorum :1no2:
canım ya nekadar zor geliyordur sana,Allahtan ailenle aynı şehirdesiniz,sana destek olurlar,biraz daha dişini sık inşallah eşinin tayini buraya gelecek canım

bende hastayimmm grip olmusum.. :bbo:

canım geçmiş olsun,aynı bende öyleyim ya mirmirmirmir

oohh pınar sefan olsuunnn ohhhh
özlem geçmiş olsun
alınyazımsın ben 9 ay 23 günlük evliyim canım şuan çalışmıorum bebiş istioruz reglimede 7 gün var bebek düşüncesi nedeniyle işte aramadım hiç bakjalım hayırlısı canım sen neler yapıosun

mısa ve diğer kızlar zeytinyağlı biber dolması yapcam önceden yaptım ama yinede sizin tariflerinizi öğenebilirmiyim
canım ben soğanı yağda kavuruyorum,sonra domates ve salçasını atıyorum,maydonozunu doğrayıp atıyorum,sonrada pirinç,üzerine pul biber,karabiber,tuz,nane atıyorum,nane çok güzel tat veriyor mis ya,bunlarıda biraz kavuruyorum.nane ve domatesi ben biraz çok koyarım.

kızlarrr bende haftasonu bir gezmişim bir gezmişimmm yorgunluktannn ölüyorummmm
canım aynı ya,haftasonu hiç dinlenemedim bende

pamuukkk hoşgeldiniizz nie hiç uğramıosun ya nasılsınız nasıl gidio herşey yolundamı sen reglne kaç gün kala öğrenmiştin

canım benim saol valla böyle destek verenler olunca insan daha bi azmediyo

benimde 5 gün sonra 6 ayım bitecek evlilikte.eşim şehirdışında çalışıyo, bende ankarada kamuda.tayin bekliyoruz.burda okumuştum bebek istediğini vede beklediğini.bizde bekliyoruz haberlerini inş mutlulukla..

pamuukkk hoşgeldiniizz nie hiç uğramıosun ya nasılsınız nasıl gidio herşey yolundamı sen reglne kaç gün kala öğrenmiştin

canım teşekkür ederim hoşbuldukk biraz tansiyon problemim vardı onla uğraşıyorum ama şimdi daha iyiyiz şükür..

canım ben testi 30. günde yaptım yani 3 şubattı son reglim ben 5 martta test yapıp öğrendim. ama ondan 10 gün önce belirtilerim başlamıştı. yani reglimin 20. gününde. göğüslerim sızlıyordu bide acayip bi şekilde regl olucakmışım gibi ağrılarım başlamıştı. sürekli yorgundum. anlıycağın 20. günde hamile olduğumu anladım ama eşim yaptırmadı test regl tarihim geçene kadar. hayırlısıyla snde alırsın güzel haber inşallah hiç stres yapma rahat ol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…