Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya kızlar bu hamilelik en yakın 2haftada belli oluyomuş sanırım öyle duymuştum varmı sizin bi bilginiiz

pamukşeker bu arada hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıcakla kucağına al inş

canım ya hoşgeldin sen ve bebek nasıl,kaç haftalık oldu,aş veriyomusun canım a.s:1rolleyes:

hayırlısı canım

canım hoşbuldukkk.. masanıda güle güle kullan okudum şimdi taşındınmı onu göremedim :1hug: bebebklerim 11. haftaya girdiler tatlım hayırlısıyla aşermiyorumda tiksiniyorum yiyemiyorum ama yavaş yavaş geçiyor gibi. bebeklerim iyiymiş perşembe girdik ultrasona hayırlısı artık 10 gün sonra ananelerine gidicekler onun heyacanı içindler delikafadulden

en yakın 2 haftada derken neyi kastediosun canım anlamadım alınyazımsın
dirim biberde sevmioz ama yaprak sarmada koyuyoz

Cssacım sen sanırım tamamen zeytinyağlı bir dolma yapacaksın fıstıklı vede üzümlü,bende dirim gibi yaparım.Sen şunu yapabilirsin.
1 bardak pirinç için : 4 orta boy soğan

1 su bardağı zeytinyağı

50 gram dolmalık fıstık

50 gram üzüm

1 tatlı kaşığı yenibahar

1 çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı kekik

1 çay kaşığı kuru nane

2 su bardağı pirinç için : 1 kilo dolmalık yeşil biber

3 adet kesmeşeker

2 adet domates (dolmalık bibere kapak yapmak için)

Yapılışı:
Yağ tencereye konur. ınce kıyılmış soğan ve fıstık ilave edilip 1-2 dakika hafifçe çevrilir. Ayıklanmış, yıkanmış pirinç de ilave edilip sadece 1-2 kez daha çevrilir. Yıkanmış ve sapları çıkarılmış üzüm, yenibahar, şeker, tuz, kekik, nane de eklenip 1-2 defa da bu şekilde karıştırılır ve tencerenin kapağı kapatılıp ateşten alınır. Dolmanın içi soğuyunca, ayıklanıp yıkanmış, kapakları kesilmiş ve içi temizlenmiş olan dolmalık biberlere bu malzeme doldurulur. Domatesin kabukları kesilerek biberler üzerine kapanır ve malzeme bitinceye kadar biberler doldurulur. Altı düz bir tencereye yanyana gelecek şekilde dizilir. 1,5 bardak kadar su konulur ve orta hararette yarım saat kadar pişirilir. Ilındıktan sonra tencereden alınıp servis tabağına konulur.

Not: Servis tabağına alınan dolmaların daha lezzetli ve parlak görünmesi için yarım limonun suyu bir kahve fincanı zeytinyağı ile çırpılıp dolmanın üzerine gezdirilebilir. Limon dilimleriyle süslenebilir

ya kızlar bu hamilelik en yakın 2haftada belli oluyomuş sanırım öyle duymuştum varmı sizin bi bilginiiz
doğru bi tespit canım şimdi hespalayınca tam 15. günde anladığımı belirlerdim. son regl tarihim çıkmıyor çünkü ultrasonda ondan 4. gün sonrası bende reglime göre 20. günde anladığımı düşünüyodum ama ultrasonda çıkan tarihe göre 16. günde anlamışım.
tamam canım inş rahat bi hamilelik geçirirsin canım

sağol tatlım darısı başınıza

pamukşeker bu arada hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıcakla kucağına al inş

çok saol canımcım amin inşallah.. dileyen isteyen herkesin en tez vakitte olsun bebişleri..

en yakın 2 haftada derken neyi kastediosun canım anlamadım alınyazımsın
dirim biberde sevmioz ama yaprak sarmada koyuyoz

ilşkiden 2 hafta sonra gebelik belli oluyomuş diye bişey hatırlıyorum bilen varmı ki, bende merak ediyorum.ama kandann mı idrardan mı yoksa evdeki ypılan testlem mi neyle belli oluyo bilmiyorum.biliyomusunuz siz yada başka bilen arkadaşlar varmı

Pamukcum hoşgeldiniz cnm,daha iyi olmanıza sevindim :)

hoşbulduk mısraacım.. formunu kaybettmemişsin amşalah yine döktürüyon :) ama biz hala tarif bakamıyoruz size afiyet olsun.. geçmişi tam okuyamadım neler yapıyosunuz bilmiyorum bi ara bakarım inşallah merak ettim sizi ama senin tavsiyenede uyup oturmuyorum pc ye :)

kolay gelsin şekercim sanada

teşekkür ederrim canm.peki reglden sonraki 15. günmü ben ilişkiden sonra diye duydum.
gebeliğin tek değil galiba öylemi canım, ikiz falanmı.

ay ya ne güzel canım,inşallah sağlıklı bir şekilde doğarlar,sen yazdıkça özeniyorum,inşallah bizimde bebişlerimiz olur saklıcakla :Saruboceq::1rolleyes:hihoyyyt
anneannesi nasıl heycanlıdır şimdi,ilk torunlarımı olacak,hemde ikiz maşallah canım
canım biz taşındık,teşekkür ederim canım
mızracığım ben kışın biber dolması yaparken biberlerin üzerini havuç dilimleri ile(çok güzel bir görüntü oluyor),yazında domates dilimleri ile kapatıyorum

teşekkür ederrim canm.peki reglden sonraki 15. günmü ben ilişkiden sonra diye duydum.
gebeliğin tek değil galiba öylemi canım, ikiz falanmı.

canım reglden sonraki 20. gün belirtilerim başladı benim ultrasondaki tarihe görede 16. gün. evet canım allah izin verirse ikiz.

canım yeni evinde güle güle otur Allahım ağzınızın tadınız bozmasın. hayırlısıyla istediğiniz vakitte gelir inşallah sizin bebişlerinizde.

annemin 8. ve 9. torunları olacaklar inşallah. ama ikiz olması ayrı heyecanlandırıyor. bide ben evlilikte geciktiğim için en sona kaldığım için annem hep dua ederdi hep isterdi o yüzden çok mutlu mesut :) ikiz olması içinde yıllardır ettiği dua kabul olduğu için ayrıca bi daha heyecanlı :)

gunaydin dunyanin en tatli bayanlari
ben geldim
daha da iyiyim çok sukur
nasilsiniz ? bir geçmisi okuyayim
operim hasretle hepinizi

mrb kızlar nasılsınız
buğün hemen çayımı alıp sizin yanınıza geldim
temzilikte yapmadım dün yapmıştım

geçmişi okuyamadım va pamugu gördüm
pamukcum iyi olmana sevindim

geçmişi bir okuyayım

yaralımmm hoşgeldin canım bende seni gördüğüme sevindim. geçen hafta sana upuzun mesaj yazmıştım sonra sildim çakırgözlümcüm seni yaralım sandım :) enysem olsun bakalım teşekkür ederim bitanemcimm hoşgeldin sende

neysem kızlar iyi bakın kendinize hep gülümseyin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…