canım niyeki sevmiyorsun sanırım salça ve domatesibende domates ve salça koymuorum canım
canım teşekkür ederim hoşbuldukk biraz tansiyon problemim vardı onla uğraşıyorum ama şimdi daha iyiyiz şükür..
canım ben testi 30. günde yaptım yani 3 şubattı son reglim ben 5 martta test yapıp öğrendim. ama ondan 10 gün önce belirtilerim başlamıştı. yani reglimin 20. gününde. göğüslerim sızlıyordu bide acayip bi şekilde regl olucakmışım gibi ağrılarım başlamıştı. sürekli yorgundum. anlıycağın 20. günde hamile olduğumu anladım ama eşim yaptırmadı test regl tarihim geçene kadar. hayırlısıyla snde alırsın güzel haber inşallah hiç stres yapma rahat ol canım..
canım ya hoşgeldin sen ve bebek nasıl,kaç haftalık oldu,aş veriyomusun canım a.s:1rolleyes:
hayırlısı canım
doğru bi tespit canım şimdi hespalayınca tam 15. günde anladığımı belirlerdim. son regl tarihim çıkmıyor çünkü ultrasonda ondan 4. gün sonrası bende reglime göre 20. günde anladığımı düşünüyodum ama ultrasonda çıkan tarihe göre 16. günde anlamışım.ya kızlar bu hamilelik en yakın 2haftada belli oluyomuş sanırım öyle duymuştum varmı sizin bi bilginiiz
tamam canım inş rahat bi hamilelik geçirirsin canım
pamukşeker bu arada hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıcakla kucağına al inş
en yakın 2 haftada derken neyi kastediosun canım anlamadım alınyazımsın
dirim biberde sevmioz ama yaprak sarmada koyuyoz
Pamukcum hoşgeldiniz cnm,daha iyi olmanıza sevindim :)
doğru bi tespit canım şimdi hespalayınca tam 15. günde anladığımı belirlerdim. son regl tarihim çıkmıyor çünkü ultrasonda ondan 4. gün sonrası bende reglime göre 20. günde anladığımı düşünüyodum ama ultrasonda çıkan tarihe göre 16. günde anlamışım.
sağol tatlım darısı başınıza
çok saol canımcım amin inşallah.. dileyen isteyen herkesin en tez vakitte olsun bebişleri..
ay ya ne güzel canım,inşallah sağlıklı bir şekilde doğarlar,sen yazdıkça özeniyorum,inşallah bizimde bebişlerimiz olur saklıcakla :Saruboceq::1rolleyes:hihoyyytcanım hoşbuldukkk.. masanıda güle güle kullan okudum şimdi taşındınmı onu göremedim :1hug: bebebklerim 11. haftaya girdiler tatlım hayırlısıyla aşermiyorumda tiksiniyorum yiyemiyorum ama yavaş yavaş geçiyor gibi. bebeklerim iyiymiş perşembe girdik ultrasona hayırlısı artık 10 gün sonra ananelerine gidicekler onun heyacanı içindler delikafadulden
teşekkür ederrim canm.peki reglden sonraki 15. günmü ben ilişkiden sonra diye duydum.
gebeliğin tek değil galiba öylemi canım, ikiz falanmı.
ay ya ne güzel canım,inşallah sağlıklı bir şekilde doğarlar,sen yazdıkça özeniyorum,inşallah bizimde bebişlerimiz olur saklıcakla :Saruboceq::1rolleyes:hihoyyyt
anneannesi nasıl heycanlıdır şimdi,ilk torunlarımı olacak,hemde ikiz maşallah canım
canım biz taşındık,teşekkür ederim canım
mızracığım ben kışın biber dolması yaparken biberlerin üzerini havuç dilimleri ile(çok güzel bir görüntü oluyor),yazında domates dilimleri ile kapatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?