Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

pamukşeker seni iki kez tebrik ederim.ne mutlu haber hemde çifte.çocukluğumdan beri hep ikizim olsun istemişimdir, kardeşlerimde ikiz.diler bu iki mutluluğu hayırlı vakitte bende (bizde) yaşarız.sağlıcakla

kızlar gitmeden bişey sorucam.

annemlerin bzudolabı bozulmuş her garanti bitişinde bozuluyor ne hikmetse 3 ila 4 yıl arasında değiştirmek zorunda kalıyoruz. vestel no frosttu. neyse vel hasılı sizce hangi marka buzdolabı ben arçelik aldım ama ahım şahım memnun değilim su damlacıkları oluyor.. fikrinizi beliritrseniz sevinirim.<

aman aman
mısranın resimlerini gördüm çok güzel ya
mısra hemen bir iş yeri aç
çok yeteneklisin maşallahh
nehir hanım çok şanslı çokk

ben birdaha bakayım resimlere.

gunaydin dunyanin en tatli bayanlari
ben geldim
daha da iyiyim çok sukur
nasilsiniz ? bir geçmisi okuyayim
operim hasretle hepinizi
canımcığım hoşgeldin yeniden,mutlu olmak sana yakışıyor canım,inşallah hep böyle iyi olursun a.s.

hoşgeldin çakırcığım,haftasonu bende bir tek elektrikli süpürgeyi tuttum,başkada birşey yapamadım,vakit kalmadı hiç fisfisfisbenneyaptımki
sen nasılsın

bosch yada siemens tavsiyelerde.benimki bosch, benimki bosch, halam yıllarca kullandı çokta memnun.

nemlendiriyor anladığım kadarıyla,anneminkide arçelik onunkide aynı seninki gibi canım,canım bu işler şans meselesi,benim bütün beyaz eşyam bosch,ben memnunum

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
canım selam naber

bende iyiyim canım
dün evdeydim ama temzilik falan pek giremedim
kimseciklerde yoktu zaten.
Sen de ortalarda yoktun cnm nerelerdeydin?
buralardayım da
kimsecikler olmayınca giremedim pek canım

Oncelikle hasta olan tum dostlarima, cici kizlarimiza buyuk geçmis olsun
Kendinize dikkat edin lutfen
Ayy dostlarim size kavusmak ne kadar guzel bir duygu Allah ayirmasin hiç bir zaman
Pamugum benim bebislerin nasillar gulum ? ay...ne guzel ikiz hemde...teyzelerinin gulleri
Aman dikkat et kendine bitanem

Sensi'cim de gelmis hosgeldin bitanem nerelerdeydin Allah askina ? iyimisin ?

Misraammmmmm desteginden dolayi tesekkur ederim bitanem sana
Iyiyim çok sukur

Cakirim nasilsin ? iyimisin canim ? nasil gidiyor ?

Dirimim hasta mi oldun yine yaa kiyamam sana ben...offff niye dikkat etmiyorsun be gulum ????

Aramiza katilan yeni arkadaslari tanimak isterim bi daha geçmisi okuyayim ki bakalim kim kimdir, ne kadarlik evlidir ya çok uzak kaldim topigimizden ben yaa

Çakırgözlü hoşgeldin canım nasılsın

mısra
bende tebrik ediyorum seni valla süpersin.o üzerinde bebek oturtulan pastaya bittim valla.tarifini verirmizin bi müsait zamanda.nehirinde yeni yaşı kutlu olsun inş

selam kızlar
eşimi askere gönderdim ve geldim ama iki haftadır gelen giden misafirden başım döndü
cumartesi istanbula geldim daha yeni yeni anlıyorum eşimin gittiğini kalabalıkta farkedememişim
eşim mardine gitti biz hep yakınları düşündüğümüz için biraz şaşırdık ama
çok şükür çok rahatmış kısa dönem zaten şimdi bu cuma yemin töreni var biletimi aldım gidicem inş hihoyyyt
gerçi daha yeni ayrıldık ama belli olmaz belki bir daha fırsatım olmaz gitmeye diye gidiyorum
sizler neler yapıyosunuz
pamukçum kaç aylık oldu bebekler cinsiyetleri belli oldu mu
dirim sen taşınıcaktın dimi naptınız
ay sanki aylardır yokmuş gibi hissettim kendimi

mısra[/B] bende tebrik ediyorum seni valla süpersin.o üzerinde bebek oturtulan pastaya bittim valla.tarifini verirmizin bi müsait zamanda.nehirinde yeni yaşı kutlu olsun inş[/QUOTE]

Teşekkür ederim cnm ,masadaki en basit pasta.
İki rulo hazır kek alıp ince ince dilimliyorsun,pastanın içinede krema hazırlıyorsun hazırda alabilirsin.
Yuvarlak bir kabı streç filmle kaplıyorsun ,sonra başlıyorsun tabanından kestiğin pastaları yerleştirmeye,ortasına kremayı döküyorsun,üstünede tekrar dilimlenmiş pastayı koyup,streçle kapatıp dolaba kaldırıyorsun.Sonra ters çeviriyorsun bu kadar.O bebek benim uyduruğum :)

allah kavuştursun canım

Canım hoşgeldin,Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…