gunaydin dunyanin en tatli bayanlari
ben geldim
daha da iyiyim çok sukur
nasilsiniz ? bir geçmisi okuyayim
operim hasretle hepinizi
canımcığım hoşgeldin yeniden,mutlu olmak sana yakışıyor canım,inşallah hep böyle iyi olursungunaydin dunyanin en tatli bayanlari
ben geldim
daha da iyiyim çok sukur
nasilsiniz ? bir geçmisi okuyayim
operim hasretle hepinizi
hoşgeldin çakırcığım,haftasonu bende bir tek elektrikli süpürgeyi tuttum,başkada birşey yapamadım,vakit kalmadı hiç fisfisfisbenneyaptımkimrb kızlar nasılsınız
buğün hemen çayımı alıp sizin yanınıza geldim
temzilikte yapmadım dün yapmıştım
geçmişi okuyamadım va pamugu gördüm
pamukcum iyi olmana sevindim
geçmişi bir okuyayım
mrb kızlar nasılsınız
buğün hemen çayımı alıp sizin yanınıza geldim
temzilikte yapmadım dün yapmıştım
geçmişi okuyamadım va pamugu gördüm
pamukcum iyi olmana sevindim
geçmişi bir okuyayım
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
kızlar gitmeden bişey sorucam.
annemlerin bzudolabı bozulmuş her garanti bitişinde bozuluyor ne hikmetse 3 ila 4 yıl arasında değiştirmek zorunda kalıyoruz. vestel no frosttu. neyse vel hasılı sizce hangi marka buzdolabı ben arçelik aldım ama ahım şahım memnun değilim su damlacıkları oluyor.. fikrinizi beliritrseniz sevinirim.<
aman aman
mısranın resimlerini gördüm çok güzel ya
mısra hemen bir iş yeri aç
çok yeteneklisin maşallahh
nehir hanım çok şanslı çokk
ben birdaha bakayım resimlere.
nemlendiriyor anladığım kadarıyla,anneminkide arçelik onunkide aynı seninki gibi canım,canım bu işler şans meselesi,benim bütün beyaz eşyam bosch,ben memnunumkızlar gitmeden bişey sorucam.
annemlerin bzudolabı bozulmuş her garanti bitişinde bozuluyor ne hikmetse 3 ila 4 yıl arasında değiştirmek zorunda kalıyoruz. vestel no frosttu. neyse vel hasılı sizce hangi marka buzdolabı ben arçelik aldım ama ahım şahım memnun değilim su damlacıkları oluyor.. fikrinizi beliritrseniz sevinirim.<
canım selam naberGunaydin kizlar nasilsiniz?
canımcığım hoşgeldin yeniden,mutlu olmak sana yakışıyor canım,inşallah hep böyle iyi olursuna.s.
hoşgeldin çakırcığım,haftasonu bende bir tek elektrikli süpürgeyi tuttum,başkada birşey yapamadım,vakit kalmadı hiç fisfisfisbenneyaptımki
sen nasılsın
buralardayım daSen de ortalarda yoktun cnm nerelerdeydin?
selam kızlar
eşimi askere gönderdim ve geldim ama iki haftadır gelen giden misafirden başım döndü
cumartesi istanbula geldim daha yeni yeni anlıyorum eşimin gittiğini kalabalıkta farkedememişim
eşim mardine gitti biz hep yakınları düşündüğümüz için biraz şaşırdık ama
çok şükür çok rahatmış kısa dönem zaten şimdi bu cuma yemin töreni var biletimi aldım gidicem inş hihoyyyt
gerçi daha yeni ayrıldık ama belli olmaz belki bir daha fırsatım olmaz gitmeye diye gidiyorum
sizler neler yapıyosunuz
pamukçum kaç aylık oldu bebekler cinsiyetleri belli oldu mu
dirim sen taşınıcaktın dimi naptınız
ay sanki aylardır yokmuş gibi hissettim kendimi
selam kızlar
eşimi askere gönderdim ve geldim ama iki haftadır gelen giden misafirden başım döndü
cumartesi istanbula geldim daha yeni yeni anlıyorum eşimin gittiğini kalabalıkta farkedememişim
eşim mardine gitti biz hep yakınları düşündüğümüz için biraz şaşırdık ama
çok şükür çok rahatmış kısa dönem zaten şimdi bu cuma yemin töreni var biletimi aldım gidicem inş hihoyyyt
gerçi daha yeni ayrıldık ama belli olmaz belki bir daha fırsatım olmaz gitmeye diye gidiyorum
sizler neler yapıyosunuz
pamukçum kaç aylık oldu bebekler cinsiyetleri belli oldu mu
dirim sen taşınıcaktın dimi naptınız
ay sanki aylardır yokmuş gibi hissettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?