alemsin sen yaa.teşekkür ederim cvp için.allahm bu kondomda iğrenç bişey zaten.allahım diyorum bu gebeliği otomatiğe bağlasaydın gebelik olsun dersek olsun olmasın dersek olmasaydı falan kaydirigubbakcemile3
angel iiim canım, sürünüyoz.
buarada ben cuma günü inş kocacımla fethiyedeyiz, kocamla başbaşa süppeerrr
canım doktor bana adetliyken gel dedi,alttan bakamadı tabi,adetli olunca :dance:sağol canım hayırlısı tabi
sende ne var ne yok bakalım
niye su içiriyolarki cnm ya:uhm:
karnındamı bakıyolar ultrasona çünkü genelde hamilelere su içip bekletiyolar
ee tamam o zaman haftaya konuşalım cnm
inşallah işimize yarar
slm teolog cum nbr
canım doktor bana adetliyken gel dedi,alttan bakamadı tabi,adetli olunca :dance:
pelvik ultrasonografiye girdim bende.sıkışık baktı benimkine,canım ben ultrasona bekarkende girdim hep sıkışık gel diyorlar,sanırım kistlere öyle bakıyorlar
hoşgeldin canımselam canlaaaar
ben geldimmmm
artık evdeyim ne var ne yok geçmişi okuyamadım pek yeni haberler varmı çok hareketli gördüm buraları:dance:
heralde bende öyle olurum kaydirigubbakcemile3dirimim olur kanda daha erken belli oluo ama insan kendine özel olsun ilk o öğrensin istio vee dayanamayıp evde bakıoo sende de böle olcaktır heralde:)
sağol canım görüşürüzdirimcim çok geçmiş olsun tatlımm
kızlaryaa hadi bana müsadee yemeğimi yapayım kociş evde olduğumu biliyor kesin gelirr
hoşçakalın şimdilikkk Şeniz
haktann hoşgeldin hamişiiimm benn
yok ilk gece ben iki ay öncesinden hap kullanmaya başlamıştım öyle korunduk ilk gece bide o kondomu görseydim bayılırdım heralde iğğğğğğğkkkkkkkk
selam canlaaaar
ben geldimmmm
artık evdeyim ne var ne yok geçmişi okuyamadım pek yeni haberler varmı çok hareketli gördüm buraları:dance:
alemsin sen yaa.teşekkür ederim cvp için.allahm bu kondomda iğrenç bişey zaten.allahım diyorum bu gebeliği otomatiğe bağlasaydın gebelik olsun dersek olsun olmasın dersek olmasaydı falan kaydirigubbakcemile3
angel iiim canım, sürünüyoz.
buarada ben cuma günü inş kocacımla fethiyedeyiz, kocamla başbaşa süppeerrr
dirimcim çok geçmiş olsun tatlımm
kızlaryaa hadi bana müsadee yemeğimi yapayım kociş evde olduğumu biliyor kesin gelirr
hoşçakalın şimdilikkk Şeniz
canım doktor bana adetliyken gel dedi,alttan bakamadı tabi,adetli olunca :dance:
pelvik ultrasonografiye girdim bende.sıkışık baktı benimkine,canım ben ultrasona bekarkende girdim hep sıkışık gel diyorlar,sanırım kistlere öyle bakıyorlar
Dirimim geldin mi ? nasilsin ?
Aciktim...
Hava oyle kapali ki, yagmurlu igrenç bir hava var
Saat geçmiyor...ayliklar girmedi...off offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?