Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dirimcim çok geçmiş olsun tatlımm
kızlaryaa hadi bana müsadee yemeğimi yapayım kociş evde olduğumu biliyor kesin gelirr
hoşçakalın şimdilikkk Şeniz

İyi fkirmiş valla bukaydirigubbakcemile3 Biz korunmuyoruz valla..
Şimdiden size ii tatiller cnm...

canım doktor bana adetliyken gel dedi,alttan bakamadı tabi,adetli olunca :dance:
pelvik ultrasonografiye girdim bende.sıkışık baktı benimkine,canım ben ultrasona bekarkende girdim hep sıkışık gel diyorlar,sanırım kistlere öyle bakıyorlar

pınarcım müfredata göre işle dersleri sırada ne varsa öğleden sonra onu anlat :)

Ben de arkadaşımdan biliyorum. Garibim kaç şişe su bitiriyordu.Sıkışıkken daha iyi görülüyor.Kist vardı ondada.Hep Diana 35 kullanıyordu.13-14 kutu bitirdi;ama kistler bitmedi.En sonunda bir başka doktora gitti. Kilo fazlası varmış.Biraz zayıfladı valla herşey gitti.Anlamadım:uhm:

selam canlaaaar
ben geldimmmm
artık evdeyim ne var ne yok geçmişi okuyamadım pek yeni haberler varmı çok hareketli gördüm buraları:dance:
hoşgeldin canım

dirimim olur kanda daha erken belli oluo ama insan kendine özel olsun ilk o öğrensin istio vee dayanamayıp evde bakıoo sende de böle olcaktır heralde:)
heralde bende öyle olurum kaydirigubbakcemile3

kızlaryaa hadi bana müsadee yemeğimi yapayım kociş evde olduğumu biliyor kesin gelirr
sağol canım görüşürüz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr 1 mayıs tatil mi değil mi?
kimlere tatil bilen var mı :Saruboceq:

Dirimim geldin mi ? nasilsin ?
Aciktim...
Hava oyle kapali ki, yagmurlu igrenç bir hava var
Saat geçmiyor...ayliklar girmedi...off offffffff

Bizim burda tatil bitanem...1 Mayis da kimse çalismiyor
O yuzden persembe aksami 4 gunlugune yine tatilimiz var, ayrica annemin dogum gunu
Ve 1 Mayis da kocaman pazar kuruluyor, oraya gidicez

haktann hoşgeldin hamişiiimm benn

hoşbulduk hayatım
ay inanamıyorum bi gittim geldim bebekmi geldiiiiiiii
süper canım
tebrik ederim :teytey::teytey::teytey::içelim:
allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip eder inşallah
nasıl hıssedıyosun kendını :lepi:

haktancım çook mutluyum canımm çok güzel şimdiye kadar hiiçç böle bi duygu yaşamamışım çok farklı bi mutluluk

yok ilk gece ben iki ay öncesinden hap kullanmaya başlamıştım öyle korunduk ilk gece bide o kondomu görseydim bayılırdım heralde iğğğğğğğkkkkkkkk

ay valla made sen öldürürsün insanıkaydirigubbakcemile

selam canlaaaar
ben geldimmmm
artık evdeyim ne var ne yok geçmişi okuyamadım pek yeni haberler varmı çok hareketli gördüm buraları:dance:

slm hatan nbr cnm

hayırdrı cnm tatile gidiyosunuz şimdiden

jnazcım görüşürüz tatlım

hım sen özele gidiyosun galiba sen nere gidiyon bana da tavsiye edebileceğin bi yer varsa 2.bi yer arıyorum şu test sonuçlarımı göstermek için
ben adetliyken gel demişlerdi kist ameliyatından önce kiste bakalım bi değişme varmı diye o zaman bile alttan baktılar
hiç karnımdan ultrason olmadım ben yaa

Dirimim geldin mi ? nasilsin ?
Aciktim...
Hava oyle kapali ki, yagmurlu igrenç bir hava var
Saat geçmiyor...ayliklar girmedi...off offffffff

canım inşallah ısınacak,geçmişi okudum şöyle bir,dün yoktum,sabahda yoktum,canım inşallah herşey daha güzel olacak,kötü düşünmemek gerek,hakkımızda hayırlısı bitanem
ya burda kimisi tatil kimisi tatil değil diyor,cuma da okulum var,tatil diyede çalışmadım ,hocaya ayıp olacak tatil olmassa:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…