canım benim kistim de gitti gözüküyor ama doktor iyi baktı,iltihaplar biraz kafasını karıştırdı sanırım,inşallah gerçektende iltihaptır,başka birşey değildir:Saruboceq:Ben de arkadaşımdan biliyorum. Garibim kaç şişe su bitiriyordu.Sıkışıkken daha iyi görülüyor.Kist vardı ondada.Hep Diana 35 kullanıyordu.13-14 kutu bitirdi;ama kistler bitmedi.En sonunda bir başka doktora gitti. Kilo fazlası varmış.Biraz zayıfladı valla herşey gitti.Anlamadım:uhm:
haktancığım memlekette ne yaptın anlat bakalımhoşbulduk hayatım
ay inanamıyorum bi gittim geldim bebekmi geldiiiiiiii
süper canım
tebrik ederim :teytey::teytey::teytey::içelim:
allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip eder inşallah
nasıl hıssedıyosun kendını :lepi:
canım benim doktorum bakmıyor.kızılayda mithat paşa tıp merkezi var oraya gidiyorum,doktoru önce çok itici bulmuştum ama ilgili bir bayan,eski hastalarını hemen hatırlıyor,birde didik didik ediyor:1rolleyes:ay valla made sen öldürürsün insanıkaydirigubbakcemile
slm hatan nbr cnm
hayırdrı cnm tatile gidiyosunuz şimdiden
jnazcım görüşürüz tatlım
hım sen özele gidiyosun galiba sen nere gidiyon bana da tavsiye edebileceğin bi yer varsa 2.bi yer arıyorum şu test sonuçlarımı göstermek için
ben adetliyken gel demişlerdi kist ameliyatından önce kiste bakalım bi değişme varmı diye o zaman bile alttan baktılar
hiç karnımdan ultrason olmadım ben yaa
haktancım çook mutluyum canımm çok güzel şimdiye kadar hiiçç böle bi duygu yaşamamışım çok farklı bi mutluluk
Bir Derdim Var bolumunde bir konu var...Allah askina bir okuyun kizlar...
Ben resmen sok oldum
Konu : ne olur bilmiyorum...
canım benim kistim de gitti gözüküyor ama doktor iyi baktı,iltihaplar biraz kafasını karıştırdı sanırım,inşallah gerçektende iltihaptır,başka birşey değildir:Saruboceq:
ya ben bu iltihaplardan nasıl kurtulacağım of ya
haktancığım memlekette ne yaptın anlat bakalım
canım benim doktorum bakmıyor.kızılayda mithat paşa tıp merkezi var oraya gidiyorum,doktoru önce çok itici bulmuştum ama ilgili bir bayan,eski hastalarını hemen hatırlıyor,birde didik didik ediyor:1rolleyes:
angel canım yasmincim dirimcim hoşbulduk canlarım
memlekette yoruldum geldimkaydirigubbakcemile3
kısıtlı bı vakıt oldugu için işlerimi hallettım davetıyeleri hallettık sonra nikah şekerleri ve kına keselerının yaptık bitti
en önemlisi
çeyizlerimi aldım geldim allahım ne çeyiz yapmış anneannemler teyzemler anlatamam
nerdeyse hiç eksiğim kalmadı halı ve perde ve avıze dışındakaydirigubbakcemile3
sizlr nasılsınız? neler yaptınız bi değişiklik varmı?
canım benim kistim de gitti gözüküyor ama doktor iyi baktı,iltihaplar biraz kafasını karıştırdı sanırım,inşallah gerçektende iltihaptır,başka birşey değildir:Saruboceq:
ya ben bu iltihaplardan nasıl kurtulacağım of ya
haktancığım memlekette ne yaptın anlat bakalım
canım benim doktorum bakmıyor.kızılayda mithat paşa tıp merkezi var oraya gidiyorum,doktoru önce çok itici bulmuştum ama ilgili bir bayan,eski hastalarını hemen hatırlıyor,birde didik didik ediyor:1rolleyes:
Bir Derdim Var bolumunde bir konu var...Allah askina bir okuyun kizlar...
Ben resmen sok oldum
Konu : ne olur bilmiyorum...
Canim bizde 1 Mayis çalisma gun kutlamasi
O yuzden butun is yerleri kapalidir hatta magazalar, eczaneler, bankalar, her yer...
Kimse çalismaz..Sadece pazarcilara izin verirler...
kısıtlı bı vakıt oldugu için işlerimi hallettım davetıyeleri hallettık sonra nikah şekerleri ve kına keselerının yaptık bitti
en önemlisi
çeyizlerimi aldım geldim allahım ne çeyiz yapmış anneannemler teyzemler anlatamam
hoşgeldin dirimim
made öle yapmadım ben yaa değişik değişik testler var piyasada sen bi kaba idrar örneğini alıosun test açıosun onda bi damlalık çıkıo onu idrar batırıp idara alıosun ve testte belirtilen yere damlatıosun veee bebişşş merhaba annecimm dioo
evet canım bende deneyeceğim,artık soğan suyunu,bugün hastanede bir bayanla tanıştım,oda soğan küründen bahsetti,soğanı yıkayıp,kavuğunu soymadan,eliyle vurup parçalıyormuş,kabuklu bir şekilde suyun içine etıp,içiyormuş,kabuklu diyince kafam karıştı birazamiin haktancım inşş
anladım yaralım ohh ne güzelmiş
dirimim soğan suyu çok ii diolar ama bi denesen canım iltihap için
en önemlisi
Ellerine sağlık canım.Allah ağız tadıyla oturmak onları kullanmak nasip etsin. İyi sayılırım ben.Buaralar pek havamızda değiliz eşimlesenağlama
canım bebek kararını değiştirir belkiEvet bende böyle yaptım.
Bebişte dediki annecim biraz daha bekle 1 yıl kadar sonra geleceğim :)
saol canım guzel dıleklerın için
noldu canım yaa neden havanızda değilsiniz?
aman boşver nazar değmiştir size akşama iyi olursunuz
bu gibi durumlar tadı tuzu dıyolarya öyle düşün sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?