Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım benim kistim de gitti gözüküyor ama doktor iyi baktı,iltihaplar biraz kafasını karıştırdı sanırım,inşallah gerçektende iltihaptır,başka birşey değildir:Saruboceq:
ya ben bu iltihaplardan nasıl kurtulacağım of ya
haktancığım memlekette ne yaptın anlat bakalım
canım benim doktorum bakmıyor.kızılayda mithat paşa tıp merkezi var oraya gidiyorum,doktoru önce çok itici bulmuştum ama ilgili bir bayan,eski hastalarını hemen hatırlıyor,birde didik didik ediyor:1rolleyes:

Canim bizde 1 Mayis çalisma gun kutlamasi
O yuzden butun is yerleri kapalidir hatta magazalar, eczaneler, bankalar, her yer...
Kimse çalismaz..Sadece pazarcilara izin verirler...

angel canım yasmincim dirimcim hoşbulduk canlarım
memlekette yoruldum geldimkaydirigubbakcemile3
kısıtlı bı vakıt oldugu için işlerimi hallettım davetıyeleri hallettık sonra nikah şekerleri ve kına keselerının yaptık bitti
en önemlisi
çeyizlerimi aldım geldim allahım ne çeyiz yapmış anneannemler teyzemler anlatamam
nerdeyse hiç eksiğim kalmadı halı ve perde ve avıze dışındakaydirigubbakcemile3
sizlr nasılsınız? neler yaptınız bi değişiklik varmı?

amiin haktancım inşş
anladım yaralım ohh ne güzelmiş
dirimim soğan suyu çok ii diolar ama bi denesen canım iltihap için

Geçmiş olsun cnm..tez zamanda geçer inş.

Ellerine sağlık canım.Allah ağız tadıyla oturmak onları kullanmak nasip etsin. İyi sayılırım ben.Buaralar pek havamızda değiliz eşimlesenağlama

hım anladım cnm

Bir Derdim Var bolumunde bir konu var...Allah askina bir okuyun kizlar...
Ben resmen sok oldum
Konu : ne olur bilmiyorum...

nerden bakılıyodu cnm o bir derdim var konusuna

Canim bizde 1 Mayis çalisma gun kutlamasi
O yuzden butun is yerleri kapalidir hatta magazalar, eczaneler, bankalar, her yer...
Kimse çalismaz..Sadece pazarcilara izin verirler...

oh süppermiş cnm

iyi yapmışsın herşeyi halletmişsin cnm
evet ya hiç yok diyenin bile bi oda dolusu çeyizi çıkıyor
hadi bakalım günün az kaldı hayırlısı

Evet bende böyle yaptım.
Bebişte dediki annecim biraz daha bekle 1 yıl kadar sonra geleceğim :)

amiin haktancım inşş
anladım yaralım ohh ne güzelmiş
dirimim soğan suyu çok ii diolar ama bi denesen canım iltihap için
evet canım bende deneyeceğim,artık soğan suyunu,bugün hastanede bir bayanla tanıştım,oda soğan küründen bahsetti,soğanı yıkayıp,kavuğunu soymadan,eliyle vurup parçalıyormuş,kabuklu bir şekilde suyun içine etıp,içiyormuş,kabuklu diyince kafam karıştı biraz

canım az kaldı sanada,heyecan var mıkaydirigubbakcemile3
angel canım http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/275626-olacak-bilmiyorum.html

Ellerine sağlık canım.Allah ağız tadıyla oturmak onları kullanmak nasip etsin. İyi sayılırım ben.Buaralar pek havamızda değiliz eşimlesenağlama

saol canım guzel dıleklerın için
noldu canım yaa neden havanızda değilsiniz?
aman boşver nazar değmiştir size akşama iyi olursunuz
bu gibi durumlar tadı tuzu dıyolarya öyle düşün sende

dirimcim canım heyecan var galiba biraz ama en çok nasıl olacak stresi var bende
hepiniz yaşamışsınızdrı kesin
garip duygular içerisindeyim:1rolleyes:

hmm mısracım senin bebişte amma söz dinlermiş annesi ne zaman isterse o zaman gelcek inş inş
dirimim ben öle içmedim ibrahim saraçoğlunun sitesine bi bakarmısın ben ordakini uyguladım canım bi bak istersen

Misraam, o adami evinden def etmeli...Boyle bir esle olmaz ! O bir çocuk ! Hata etti belki ama o bir anne, herseyden once çocugunu korumali.
Cok hatali...çok
Allah kimseye yasatmasin.

saol canım guzel dıleklerın için
noldu canım yaa neden havanızda değilsiniz?
aman boşver nazar değmiştir size akşama iyi olursunuz
bu gibi durumlar tadı tuzu dıyolarya öyle düşün sende

Valla cnm artık tartışmaktan yoruldum.O da yoruldu biliyorum...Onun işleri,borçlar,ailesi derken biz evde birbirimizi yiyiyoruz.Umarım cnm düzelir.Çünkü inanılmaz üzülüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…