Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yasmin üzülme canım düzelir inşş ya bu aileler neden oğullarının mutlu olması istemiolar kiiiiii bizde öle bi sorun yok çok şükür inş olmazda hiç ama burada okuyunca çok kızıoru öle ailelere yaaa

dirimcim canım heyecan var galiba biraz ama en çok nasıl olacak stresi var bende
hepiniz yaşamışsınızdrı kesin
garip duygular içerisindeyim:1rolleyes:

canım zaten bende nasıl olacak diye düşünmekten uyuyamamıştım gece
canım nasıl bir aile bu ya,öz babası istemiyor,üvey babası kötü itamlarda bulunuyor,kız gece uyurlarken çıkma cesaretini gösterebiliyor,hayret ya Allah kimseye yaşatmasın
CSSA canım şimdi o sitedeyim,senin kistlerin geçti mi

Valla cnm artık tartışmaktan yoruldum.O da yoruldu biliyorum...Onun işleri,borçlar,ailesi derken biz evde birbirimizi yiyiyoruz.Umarım cnm düzelir.Çünkü inanılmaz üzülüyorum...
canım hepimizin başından geçiyor,bir takım sıkıntılar,hepimiz yaşıyoruz,önemli olan kırıcı konuşmamak,inşallah düzelir aranız canım

Ailesi aslında hiç karışmıyor.Sadece eşim benim ailem ve onun ailesi hep birlikte olsun istiyor.Anlattım,dedim olmaz bunlar diye. Ben kendi ailemi bile hergün arayan insan değilim;onun ailesini neden aramıyormuşum bana bunu sordu.tartıştık yine...Tek çocuk olmasının zorluğu.Ayrılalım dedim.Sen ailenle yaşa dedim.Ama ayrılmak da çözüm değil.senağlama

canım hepimizin başından geçiyor,bir takım sıkıntılar,hepimiz yaşıyoruz,önemli olan kırıcı konuşmamak,inşallah düzelir aranız canım

Maalesef son zamanlarda çok kırıcı olmaya başladı.Hergün ağlamaktan yoruldum.O kadar iyi bir çifttikki anlatamam.nazar mı değdi bilmiyorum...

Valla cnm artık tartışmaktan yoruldum.O da yoruldu biliyorum...Onun işleri,borçlar,ailesi derken biz evde birbirimizi yiyiyoruz.Umarım cnm düzelir.Çünkü inanılmaz üzülüyorum...

canım benim üzülme nolur
her evlilikte olurmus boyle seyler hem gözlemlediğim hemde dinlediğim kadarıyla oluyo böyle şeyler
bi müddet sonra düzene girecektir herşey, işleri bozuktur belki ondan stres yapıyodur sana yansıtıodur nedense erkeklerın problemlerı ceplerindekı parayla doğru orantılı
ailesi ile ilgili sorunlara gelınce ayrıntı bılemedıgım için bişey dıyemıcem ama bı muddet sonra herkes sizin evli oldugunuzu kabullenecektır mutlaka
burda onemlı olan senın kendını uzmememen tabıkı kolay degıl ama en azından üzmeyeye çalışmana.s.

ben her konuda yardımcı oluyorum ona.Her kırıcı lafından sonra gidip sarılıyorum.Ne de olsa sevdiğim kişi,eşim,ileride çocuğumun babası olacak...İnşallah cnm düzelir.

ben her konuda yardımcı oluyorum ona.Her kırıcı lafından sonra gidip sarılıyorum.Ne de olsa sevdiğim kişi,eşim,ileride çocuğumun babası olacak...İnşallah cnm düzelir.

Bende çok çok benzeri şeyler yaşadım cnm,şuna inan sabreden kazanıyor.
Kesinlikle her dediğini karşılık verme bu kulağına küpe olsun,gerktiği zamanlarda konuş.
Herşey yoluna girecek merak etme tatlım.:1hug:

Bu arada ben soğan kürünü kabuksuz uyguladım.
ışyerimde başka bir arkadaşta kabuklu kaynattı.Sonuç benzer görünüyor.
Soğan küründe dikkat etmeniz gereken nokta 15 gün uygulayıp bırakmanızdır bilgileri
nize

İnşallah canım.Umarım geçer....:Saruboceq:

yasmincim mısraaa ya katılıyorum bende
ilk zamanlar öyle tartışırdımki eşimle ve cevap verdikçe daha da sinirlenirdi artık susmayı öğrendim sinirlendiğinde pek sesimi çıkarmıyorum sakinleşince güzellikle konuşunca oda anlıyor beni
çok şükür o günleri atlattık sayılır zaman ve sabır çok önemli
mesela sabah cidden ben sinirlendirdim adamı ve kırıldı ama giderken yine yolcu ettim ve gönülsüzce öptü dış kapıdan geri döndürdüm sarıldım ve baktım yüzü gülmeye başladı öyle bıraktım:asigim:

Ben ztn her zmn saygımı eksik etmiyorum.O hatalı olsa da ben alttan alıyorum.Tamam benimde hatalarım oluyor. Ama o tam bir inatçı keçi gibi... Ben her zmn gider sarılır öper barışırım;ama artık bunu huy edindi gibime geliyor.Ne de olsa yasemin yine affeder diye düşünsün istemiyorum..

haklısın yasemincim o zaman tavrını koyman lazım ne bileyim eğer haklıysan üzerine düşme bekle o gelsin

yasmincim geçecek emin ol bu donemlerı atlatacaksın mutlaka
sürekli olarak bu sorunları düşünmemeye çalış derim ben yoksa takıntı yaparsın hayatım
azıcık sabırla herşey yoluna girecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…