evet haklısın keşke herşey bu işlerin yorgunluğu gibi olsa.Bende iyiyim valla yarının tatil düşüncesiyle :)
dzcl cnm benim geçecek bu yorgunlar.keşke tüm yorgunluklar böyle tatlı ve güzel olsa canım benim.
angel iyiyim canım teşekkürler.
sanırım bizede yok tatil zaten resmi tatiller hiç bize geçmiyo nedense anlamadım gitti kötükedihüsoohh ne güzel şanslı yarın tatil olacaklar
bize tatil matil yok
günaydın yaralım hoşgeldin..Gunaydin guzellerim
nasilsiniz bakalim ?
dun aksam alisveris yaptik...Sonrada arkadaslar çagirdilar oraya gittik oyunlar oynadik guzel bir aksamdi
Bugun çalisma son gunum...yarin hem tatil hemde annemin dogum gunu
bu haftasonu çok doluyuz...cumartesi yemege davetliyiz, pazar gunu kinaya gidecegiz derken ancak pazartesi donecegim ise...
Ozlicem sizi vallahi
Gunaydin guzellerim
nasilsiniz bakalim ?
dun aksam alisveris yaptik...Sonrada arkadaslar çagirdilar oraya gittik oyunlar oynadik guzel bir aksamdi
bu haftasonu çok doluyuz...cumartesi yemege davetliyiz, pazar gunu kinaya gidecegiz derken ancak pazartesi donecegim ise...
Ozlicem sizi vallahi
sanırım bizede yok tatil zaten resmi tatiller hiç bize geçmiyo nedense anlamadım gitti kötükedihüso
Gunaydin guzellerim
nasilsiniz bakalim ?
Ozlicem sizi vallahi
Iyim kizlar diger arkadaslar yok mu bugun, siz neler yapiyorsunuz hepiniz calisiyor musunuz bugun.
Cok tesekkur ederim biriciklerim
Allah butun analarimiza uzun mutlu huzurlu yillar nasip etsin insallah :Saruboceq:
Guzel bir haftasonu olacak insallah
Aileyle birlikte vakit geçirmek çok guzel gerçekten
Sensim uzun zamandir goremiyordum seni iyi olmana çok sevindim...canim benim neler yapiyorsun bu aralar ?
Dzcelim tesekkurler tatlim, haklisin vallahi aynen dedigi gibi boyle tatil olunca adi ustunde tatil cunku gerçekten insanlar daha çok yoruluyorlar...ama yinede guzel iste.
Angelim nasilsin bitanem ? esin nasil oldu ? iyilesiyor degilmi ?
Bugun hava açti...guzel bir gunes var..acaba havada kalbime gore mi hareket ediyor...yani hersey guzel olacak mi benim için acaba...
slm kızlar işler vardı yazamadım, bende iyiyim angel, sen nasılsın , eşin nasıl. ben uçuorum havalarda yarın gidiyoruz ya tatile.balayı gibi heyecanlıyım ya, evlendik ama hala yasak gibiyiz ya birbirimize ondan galiba.
yaralim sen nasılsın, herşey inş çok ii gidiyodur
Sevindim Angelim esin daha da iyi olacak insallah guzelim merak etme...
Aslinda Mayis ayini çok severim cunku hep tatil, mesela haftaya sadece 3 gun çalisiyorum...Carsambadan pazar a kadar yine tatil...
iyiyim canım çok şükür ya koşturuyoruz işteyaralim bende senin için çok sevindim.valla acayip mutluyum içim içime sığmıyo desem yeridirr
dzcell sen nasılsın nişanlınla naptınız
iyiyim canım çok şükür ya koşturuyoruz işte
sürekli bi eksik çıkıyo tamamlamaya çalışıyoruz işte bütçemiz yettiğince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?