Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Bende iyiyim valla yarının tatil düşüncesiyle :)

dzcl cnm benim geçecek bu yorgunlar.keşke tüm yorgunluklar böyle tatlı ve güzel olsa canım benim.

angel iyiyim canım teşekkürler.

Bende iyiyim valla yarının tatil düşüncesiyle :)

dzcl cnm benim geçecek bu yorgunlar.keşke tüm yorgunluklar böyle tatlı ve güzel olsa canım benim.

angel iyiyim canım teşekkürler.
evet haklısın keşke herşey bu işlerin yorgunluğu gibi olsa.

Gunaydin guzellerim
nasilsiniz bakalim ?
dun aksam alisveris yaptik...Sonrada arkadaslar çagirdilar oraya gittik oyunlar oynadik guzel bir aksamdi
Bugun çalisma son gunum...yarin hem tatil hemde annemin dogum gunu
bu haftasonu çok doluyuz...cumartesi yemege davetliyiz, pazar gunu kinaya gidecegiz derken ancak pazartesi donecegim ise...
Ozlicem sizi vallahi

Iyim kizlar diger arkadaslar yok mu bugun, siz neler yapiyorsunuz hepiniz calisiyor musunuz bugun.

günaydın yaralım hoşgeldin..
zaten bu tatil günleri hep yoğun geçer adı tatildir ama bir türlü dinlenmek nasip olmaz
güzel geçer ama yorgunluğu kalır insanda fisfisfis

Canim benim annecigini tebrik ederim oh ne guzel butun aile bi araya toplanacaksinizdir simdi. Sana iyi eglenceler canim hafta sonu guzel vakit gecirmeni dilerim. :1hug:

Canım valla bizim kendi işimiz olduğu için sorun yok :) Ama maaleseff eşim çalışacak Benim de yarın sabah arkadaşım gelecek kahvaltıya,sonra da alışverişe gideceğiz.Hazır eşler de yokken:)

sanırım bizede yok tatil zaten resmi tatiller hiç bize geçmiyo nedense anlamadım gitti kötükedihüso

bende bıktım zaten çalışmaktan
ay bu sene hiç çalışasım yok hep yatasım var ya
nedense:uhm:

ohh hadi bakalım desene işler yolundayerimseniben
ne güzel hafta sonu planınız
anneninde doğum günü kutlu olsun canımcım niye yıllara hep beraber inş.

Iyim kizlar diger arkadaslar yok mu bugun, siz neler yapiyorsunuz hepiniz calisiyor musunuz bugun.

valla biz çalışıyoruz bugün bişey yokta zaten yarın 1 mayıs ya memurlar tail
ama ben değilim

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim biriciklerim
Allah butun analarimiza uzun mutlu huzurlu yillar nasip etsin insallah :Saruboceq:
Guzel bir haftasonu olacak insallah
Aileyle birlikte vakit geçirmek çok guzel gerçekten
Sensim uzun zamandir goremiyordum seni iyi olmana çok sevindim...canim benim neler yapiyorsun bu aralar ?
Dzcelim tesekkurler tatlim, haklisin vallahi aynen dedigi gibi boyle tatil olunca adi ustunde tatil cunku gerçekten insanlar daha çok yoruluyorlar...ama yinede guzel iste.
Angelim nasilsin bitanem ? esin nasil oldu ? iyilesiyor degilmi ?

Bugun hava açti...guzel bir gunes var..acaba havada kalbime gore mi hareket ediyor...yani hersey guzel olacak mi benim için acaba...

amin canım Allah annelerimizden ayırmasın bizi
evet aileyle vakit güzel sende güzel bi hafta sonu geçireceksinkaydirigubbakcemile5

ben iyiyim canım ya eşimde iyi dün dikişleri alındı ağrısı biraz çoktu akşam sabah daha iyiydi işte öle ameliyat zor hele bide açık yara olunca bakımıda zor her gün pansumana gidiyor banyo yasak bi 15 gün felan daha evde de sıkıldı çalışmak istiyor artık falan filan

merak etme arkadaşım herşey senin ve hepimiz için güzel olacaka.s.

slm kızlar işler vardı yazamadım, bende iyiyim angel, sen nasılsın , eşin nasıl. ben uçuorum havalarda yarın gidiyoruz ya tatile.balayı gibi heyecanlıyım ya, evlendik ama hala yasak gibiyiz ya birbirimize ondan galiba.

yaralim sen nasılsın, herşey inş çok ii gidiyodur

Sevindim Angelim esin daha da iyi olacak insallah guzelim merak etme...
Aslinda Mayis ayini çok severim cunku hep tatil, mesela haftaya sadece 3 gun çalisiyorum...Carsambadan pazar a kadar yine tatil...

Hosgeldin Alinyazimsin, iyi sayilirim bitanem iste, ne olsun...Iyiyim, yavas yavas unutmaya çalisiyorum kotu tecrubelerimizi ve hayata gulmeye çalisiyorum iste...

Sen nasilsin ? harika mutlu gorunuyorsun ne guzel, demek tatile gidiyorsunuz yarin çok sevindim bitanem yaa, insallah istedigin gibi olur ve guzel vakit geçirirsin esinle birlikte.

yaralim bende senin için çok sevindim.valla acayip mutluyum içim içime sığmıyo desem yeridirr

dzcell sen nasılsın nişanlınla naptınız

ayy ne güzel tatlım bende tatil istiyorum bende yaaaa
ama niye yasak gibisiniz onu anlamadım şeker

Sevindim Angelim esin daha da iyi olacak insallah guzelim merak etme...
Aslinda Mayis ayini çok severim cunku hep tatil, mesela haftaya sadece 3 gun çalisiyorum...Carsambadan pazar a kadar yine tatil...

inş.canım
ay ne güzel sizin ora bende gelem oraya tatili bolmuşkaydirigubbakcemile3
şaka şaka gelemem ben bırakamam burayı
ama biraz dinlenmeye ihtiyacım var tatil güneş sadece kociş ve ben sabahtan akşama yatıyım güneşleneyim dinleneyim istiyorumm

yaralim bende senin için çok sevindim.valla acayip mutluyum içim içime sığmıyo desem yeridirr

dzcell sen nasılsın nişanlınla naptınız
iyiyim canım çok şükür ya koşturuyoruz işte
sürekli bi eksik çıkıyo tamamlamaya çalışıyoruz işte bütçemiz yettiğince

iyiyim canım çok şükür ya koşturuyoruz işte
sürekli bi eksik çıkıyo tamamlamaya çalışıyoruz işte bütçemiz yettiğince

canım çok şey alma valla.Evlenin evinize yerleşin.Yerleştikten sonra aaaaaa bu da eksikmiş diyorsunuz.Bizim 1 sene olcak hala eksik var.kaydirigubbakcemile3

bugüm çok durdun topik kıslar farkındamısınız

herkes burda ama kimse neden konuşmuyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…