Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

iiz kızlar sizler nasılsınız yasmincim eçmiş olsun
mısram doktor ne dedi akşam
camdankalp sen bebiş mi istiosun cnm

evet canım yapabilicem bişi bu aslında ama işte bebeğimin olduğu haberini alırsam sanki ozaman kesin bırakırım gibime geliyo ....ama tabi şu aşamadada içmemem daha ii olur

evet canım yapabilicem bişi bu aslında ama işte bebeğimin olduğu haberini alırsam sanki ozaman kesin bırakırım gibime geliyo ....ama tabi şu aşamadada içmemem daha ii olur

ayyy inşallah guzel haberler alırsın ama şuan hamıle değilsen bile hamileliğe hazırlık aşamasında oldugun için bırakmak zorunda olduguna ikna et kendını gerisi kolayca gelir umarım
inşallahta en yakın zamanda guzel haberı alırsın canım

amiinnn canım çok saol :teselli:

hmm anladım o zaman bu ay hamiş olabilirsin canım bende 10 aylık evliyim önce bende yasmin içtim sonra bıraktım başka yöntemle korunduk daha sonra onu bıraktık bebişimiz 4 ay sonra geldi birazcık bekletti bizi ha bu arada beslenme düzenini değiştirmen lazım folik asit kullanman lazım sigara alkol almaman lazım bunları şimdiden yapmalısın geç bile kalmışsın sigara iç,in hemen bıar bende içiodum sigara çokta içerdim ama bıraktım çokta oldu bırakalı hayat böle çok daha güzel emin ol ha bide sen bunu bebeğin için yapcaksın o daha da güzel cnm ayrıca doktora gitmen lazım gittin mi hamilelik öncesi genel kontrol için

yasmin çok şaşırdım adet düzensizliğinin sadece yaz aylarında olmasına ilk defa duydum böle bişi Rabbim şifa versin canm

yasmin çok şaşırdım adet düzensizliğinin sadece yaz aylarında olmasına ilk defa duydum böle bişi Rabbim şifa versin canm

Evet canım .Ben de anlamıyorum.Son 3 senedir bu böyle yaz geldimi hemen sapıtıo benim adet günleri.Neyse şimdi hastalandım.Bakalım yarın doktorun istediği testleri yaptırıp.Pazartesi bakıcaz son duruma.Teşekkür ederim canım.Amin.

ama gerçek anlamda son 3 aydır istiyorum bebek için çalışıyorum yani...

hayırlısı olsun canım hakkında bende yeni başladım sayılır
hatta bu ayı hiç saymıyorum
3 4 aya gelir diye düşünüyorum
hayırlısı hakkımızda canım
Allah ım çok bekletmeden özletmeden verir inş. bebişlerimizi:Saruboceq::Saruboceq:

cssa cım kociş geçen gün eczaneden folik asit almaya gitmişti ama reçetesi almayın doktor kontrolünde alın demiş :sm_confused:

aa ilk defa duydum canım öle bişi yok güzelim istersen doktorunuda yazdırabilirsin ama ben hamilelik düşünüorum die doktora kontrole gittiğimde folik asiit yazmıştı veee her kitapta da yazar hamile kalmadan 3 ay önce başlanılmalı folik asite die canım bi araştırsana netten için rahat etsin ve kesinlikle kullanmaya başla hemen cnm

evet tatlım araştırdım kullanmayada karar verdim ama dr yazsın demiş
yinemi gitmem lazım dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…