hmm anladım o zaman bu ay hamiş olabilirsin canım bende 10 aylık evliyim önce bende yasmin içtim sonra bıraktım başka yöntemle korunduk daha sonra onu bıraktık bebişimiz 4 ay sonra geldi birazcık bekletti bizi ha bu arada beslenme düzenini değiştirmen lazım folik asit kullanman lazım sigara alkol almaman lazım bunları şimdiden yapmalısın geç bile kalmışsın sigara iç,in hemen bıar bende içiodum sigara çokta içerdim ama bıraktım çokta oldu bırakalı hayat böle çok daha güzel emin ol ha bide sen bunu bebeğin için yapcaksın o daha da güzel cnm ayrıca doktora gitmen lazım gittin mi hamilelik öncesi genel kontrol için
angelim eğer vaktin varsa ki bildiğim kadarıyla yok yazdır doktora yani yazdırmasanda bişi olmaz sağlık ocağı varsa yakınlarda orayada yazdırabilrsin dahada kolayı yazdırmadanda alabiliosun canm ben bu ay doktora yazdırmadan aldım eczanaya gitiim folik asit istiorum dedim verdi aldım geldim bu kadra cnm
ooo sen yeterki gaza gel ben o bebişi hemen geri koyarıımm kankaa
eşin sigara içiomu camdankalpp
camdankalp oda bıraksa ii olur bırakmıosa da senin yanında katiyyen içirme balkonda içsin canım senin yanında içince sende otomatikmen zehirleniosun
haktancım bende işten ayrıldığım ve iş aradığım dönemde hep olumsuz cevap alınca nefret ediorum artık iş başvurularından görüşmelerinden Allah kolaylık versin hakkında hayırlıysa olsun değilse olmasın canmm rahat oll
kimse beni mörsümüyooorrrrsenağlamaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?