Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

angelim eğer vaktin varsa ki bildiğim kadarıyla yok yazdır doktora yani yazdırmasanda bişi olmaz sağlık ocağı varsa yakınlarda orayada yazdırabilrsin dahada kolayı yazdırmadanda alabiliosun canm ben bu ay doktora yazdırmadan aldım eczanaya gitiim folik asit istiorum dedim verdi aldım geldim bu kadra cnm
ooo sen yeterki gaza gel ben o bebişi hemen geri koyarıımm kankaa

1 aydır folik asit kullanıyorum canım inş sigarayıda çıkartıcam hayatımdan

o zaman ben başka bir eczaneye sorayım da alayım

evet ya öbür bebişi çok seviyorum dudaklarını yanaklarını:)))

offf yaa yıne bi iş görüşmesi yine aynı şeyleri anlat dur
kızlar bana bi gaz verin yaaa
bi garip durumdayımgamyoncuiremsu

folik asit ne oluyor, bende şimdiden bilgileneyim.
günde 3-4 tane sigara içiyorum, onuda bir an önce bırakmam gerekiyor.

haktancım bende işten ayrıldığım ve iş aradığım dönemde hep olumsuz cevap alınca nefret ediorum artık iş başvurularından görüşmelerinden Allah kolaylık versin hakkında hayırlıysa olsun değilse olmasın canmm rahat oll

camdankalp oda bıraksa ii olur bırakmıosa da senin yanında katiyyen içirme balkonda içsin canım senin yanında içince sende otomatikmen zehirleniosun

canım artık aynı seylerı anlatmaktan aynı sorulara cevap vermekten bktım
sen hamılesın dua et hayırlıysa olsun tabi hayırsızsa istemem
ben yavaş yavaş hazırlanayım az kaldı gorusme saatıne

tamam canım sende biran önce bırak ben şöle bi yöntem uygulamıştım belki yardımı olur cnm içtiğin sigaranın markasın değiştir kötü ağır sigaralardan içmeye başla sık sık yani paket bittiğinde hep değişik ve en kötü sigaraları almaya başla bi süre sonra insana sigara içmek keyf yerine eziyet haline gelio ben böle bıraktım azaltarak falan bırakılmıo ben çok denedim en etkilisi bu oldu 2 senedir ağzıma bitane bile sürmedim cnm

bugün ay dönümümüzmüş evlilik takvimimi görünce çaktım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 temmuz 14'te de 1 yıl dicez inş:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…