Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

senağlamasizler bebişlerden sözettikçe bende hevesleniyoyum ama çook erken dimiştimmm tatlımsenağlama

Eşimle tartıştık ve inanılmaz kötüyüm Beni sevmediğini söyledi

kızgınlık anında söylenen butun cumleler geçersizdir
öyle demek ıstememiştir muhtemelen canını yakmak için söyledi
nasıl olsa barısacaksınız canım kendını çok sıkma lütfen

kızgınlık anında söylenen butun cumleler geçersizdir
öyle demek ıstememiştir muhtemelen canını yakmak için söyledi
nasıl olsa barısacaksınız canım kendını çok sıkma lütfen

Umarım;ama ona o kadar yalvardım ki.Hep aşkım dememe rağmen.Seni sevmiyorum ve senden nefret ediyorum dedi hep.O kadar ağır laflar söyledi ki

Hep aynı en ufak bir tartışma da hep bana ağır laflar söylüyor.Aileme de... Ayrılığa kadar geldik bugün.Neymiş benden nefret ediyormuş ve artık çevresinde onu mutlu edecek birilerini görmek istiyormuş.

Umarım;ama ona o kadar yalvardım ki.Hep aşkım dememe rağmen.Seni sevmiyorum ve senden nefret ediyorum dedi hep.O kadar ağır laflar söyledi ki

canım tartısmanın konusunu bılmedıgım için çok yorum yapamıcam ama çok yuksek ıhtımal yıne soyluyorum senın canını yakmaya çalışmış
akşama sakinleşince gönlünü alacaktır mutlaka
olur böyle şeyler eşler arasında sakin olmaya çalış kötü düşünmemeye çalış canım benim

Konu benim alışveriş tutkum Yani anlamadığım zaten ben çalışıyorum ve kendi paramla alıyorum.O kendine birşey alamıyormuş.Çocuk için kenarıya para atmamız lazımmış.Benimle bir son göremiyormuş ve çocuk asla yapmazmış benle....

Eşimle tartıştık ve inanılmaz kötüyüm Beni sevmediğini söyledi

canım insan sinirle ağzından çıkanı kulağı duymuyor sinir anında söylediği için bence ciddiye alma ve o tatlı canınıda sıkma lütfen.biliyorsun biz kadınlar her zaman için fedekar olmak zorundayız

hımmm canım ortak yolu bulmaya çalışın
demekki eşin çok çocuk ıstıyo ve bıranonce para bırıktırmek ıstıyo sen kendine 10 mılyonluk tişört bile alsan batar ona bu aralar
eşini sen daha iyi bilirsin, ona seninde çocuk ıstedıgını ve gerekenı yapabılecegını falan guzelce anlat
sende çalışıyosun tamam ama sanırım evlendıkten sonra senın paran benım param olmaz
eşin kendıne bişey almayarak çocuga hazırlık yaptıgını ve fedakarlık yaptıgını dusunuyo sanırım
aynısınıda senden beklıyo

çok uçurumlara sürüklenecek bi konu değil bu
sakin olun sakin sakin konusun canımm

koydum canım arkadaşım tekrar koydum inş senin bebişinde bu bebişe benzer inşş

sağol canımcım çok tatlısın

canım artık aynı seylerı anlatmaktan aynı sorulara cevap vermekten bktım
sen hamılesın dua et hayırlıysa olsun tabi hayırsızsa istemem
ben yavaş yavaş hazırlanayım az kaldı gorusme saatıne

ümidini kesme canım
gün doğmadan neler doğar
bakarsın güzel şeyler olur
hakkında hayırlısı neyse ol olsun canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz:))

tmm haktancm hakkında hayırlısı ne ise o olsun ben kaçıorum görüşürüüüüzz

görüşürüz cssa cım dikkat et kendine ve yeğenime:))

Kızlar canım sıkkın

ne oldu ki canım ya
ben biraz yoktum kaçırdım olayları(

senağlamasizler bebişlerden sözettikçe bende hevesleniyoyum ama çook erken dimiştimmm tatlımsenağlama

evet canım senin için birazcık erken gibi
ama hayırlısı hakkınızda
eğer çok istiyorsa olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…