Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canım dedim..Değişcem dedim.İnanmıyorum sana.Seni görmek istemiyorum.Senden nefret ediyorum vb. bir sürü laf söyledi.Ve enson senden hiçbir şey olmaz dedi.Çocuk yapıp sana mı emanet etcem dedi.

Eşimle tartıştık ve inanılmaz kötüyüm Beni sevmediğini söyledi

yasmin çok üzüldüm ya,öğlende biz kavga ettik eşimle.o yüzden hiç yazasım gelmiyor,içim daralıyor,seninki sinir anında söylemiştir canım

ve ben asla benim param senin param yapmadım.Kıdem tazminatımı bile işten ayrılırken alıp ona verdim.

burada sizlerin mesajlarına cevap veremesemde zaman zaman katılıyorum ve takip ediyorum çok güzel şeyler paylaşıyosunuz dertlerinizi sevinçlerinizi,mutluluğunuzu üzüntünüzü yasemink kafana takma her ailede olan şeyler bugünlerde benimde canım sıkkın o nedenle sana yazmayı yakın buldum kendime
Her zaman bizim istediğimiz gibi olmuyo inişler yokuşlar oluyo ama sen kafana takmıyomuş gibiyap sinir anında söylenmiş şeylerdir üzülme klava:

mrb kızlar ben geldim dirim canım kaçmadım dersim vardı yoksa ifadeni alacaktım seninsengözlerimebaksanab

Canım dedim..Değişcem dedim.İnanmıyorum sana.Seni görmek istemiyorum.Senden nefret ediyorum vb. bir sürü laf söyledi.Ve enson senden hiçbir şey olmaz dedi.Çocuk yapıp sana mı emanet etcem dedi.

canım ya niye bu kadar kırdıki seni yani kendine bişiler aldın diyemi(

yasmin çok üzüldüm ya,öğlende biz kavga ettik eşimle.o yüzden hiç yazasım gelmiyor,içim daralıyor,seninki sinir anında söylemiştir canım

dirimcim kıyamam sana size ne oldu (

mrb kızlar ben geldim dirim canım kaçmadım dersim vardı yoksa ifadeni alacaktım seninsengözlerimebaksanab

slm teocum hoşgeldin tatlım

Bazen bekarlık günlerimi özlüyorum.Çalışıyorum para kazanıyorum;ama doya doya harcayamıyorum yaaaa Ya kızlar telefonları ben ödüyorum,eve bişi alıncak ben.Ben ben ben sıkıldım

aynennn :bbo: ama işte elden bişi gelmiyo kimselerede fırsatımı vermek istemiyorum çevremden-tatlicadiarzu-

yasmink tatlım arkadasların dediği gibi eşin artık baba olmak istiyor bu agrasif tavırlarıda ondan bence.eger sende kendini hazır hissediyorsan bence biran evvel çalışmalara başlayın derimyerimseniben

haa meseleyi anladım yasmin cim eger kendini hazır hissediyorsan bence de artık bebe düşünmeye başlayın derim

Sende mi? Ya ne oluyor bize Nazar mı değdi

ya bendede hiç aramıyorum,akşam eve kendim gidicem,belki annemlere giderim bakalım,canım bizimkide para sorun malesef,daha öncede yazmıştım biliyosunuz ev aldık,borca girdik,kredi çektik,düğün borçları vs..ve eşim askere gitmeden önce para atmamız lazım,eşimin ailesine sinir oldum,eşimden sürekli para istiyorlar,istemeselerde para yok,deyip duruyorlar yada görümcem oğlunu dersaneye gönderiyor ,kısmamız lazım,yetmiyo deyip duruyor sevgili eşimin yanında,eşime ve ailesinin düşüncesizliğine sinir oluyorum.bir taraftan görümcem bir taraftanda babasıgil boğuldum artık.ben kızıyorum ona,biz sıkışığız ben sıktıkça sen rahat harcıyosun diyorum.bunaltıyo bazen beni.ben kimse için okumadım,kendim için kazanıyorum kötükedihüso

bugünlerde havalardanmı neden herkes sıkıntılı galiba bende iki gündür tartışıyorum eşimle ahhh bu parayı kim icat etti yaaa:a015:

Baba olmak istiyordur.Tamam bende istiyorum;ama kendimizi riske atmak istemiyoruz.Çünkü bebeğimizin geleceği için para biriktirmeye başlamamız lazım.Bir de benim hastalıkta var.İyileşmeden yapamayız o da biliyor.Ben de dün yeni birşeyler aldımkendime;ama böyle uçuk fiyatlı birşey değil zaten.Az da olsa kenara birşeyler atıyorum ben geleceğimiz için.Ama benim aldığım şeylere ihtiyacım yokmuş.O kendine hiç birşey alamıyormuş.Görecekmişim ben bundan sonra bütün parasınyla alışveriş yapacakmış.Ben umurunda değilmişim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…