hımmm canım ortak yolu bulmaya çalışın
demekki eşin çok çocuk ıstıyo ve bıranonce para bırıktırmek ıstıyo sen kendine 10 mılyonluk tişört bile alsan batar ona bu aralar
eşini sen daha iyi bilirsin, ona seninde çocuk ıstedıgını ve gerekenı yapabılecegını falan guzelce anlat
sende çalışıyosun tamam ama sanırım evlendıkten sonra senın paran benım param olmaz
eşin kendıne bişey almayarak çocuga hazırlık yaptıgını ve fedakarlık yaptıgını dusunuyo sanırım
aynısınıda senden beklıyo
çok uçurumlara sürüklenecek bi konu değil bu
sakin olun sakin sakin konusun canımm
Eşimle tartıştık ve inanılmaz kötüyümBeni sevmediğini söyledi
yasmin çok üzüldüm ya,öğlende biz kavga ettik eşimle.o yüzden hiç yazasım gelmiyor,içim daralıyor,seninki sinir anında söylemiştir canımHep aynı en ufak bir tartışma da hep bana ağır laflar söylüyor.Aileme de... Ayrılığa kadar geldik bugün.Neymiş benden nefret ediyormuş ve artık çevresinde onu mutlu edecek birilerini görmek istiyormuş.
yasmin çok üzüldüm ya,öğlende biz kavga ettik eşimle.o yüzden hiç yazasım gelmiyor,içim daralıyor,seninki sinir anında söylemiştir canım
Canım dedim..Değişcem dedim.İnanmıyorum sana.Seni görmek istemiyorum.Senden nefret ediyorum vb. bir sürü laf söyledi.Ve enson senden hiçbir şey olmaz dedi.Çocuk yapıp sana mı emanet etcem dedi.
yasmin çok üzüldüm ya,öğlende biz kavga ettik eşimle.o yüzden hiç yazasım gelmiyor,içim daralıyor,seninki sinir anında söylemiştir canım
mrb kızlar ben geldim dirim canım kaçmadım dersim vardı yoksa ifadeni alacaktım seninsengözlerimebaksanab
Bazen bekarlık günlerimi özlüyorum.Çalışıyorum para kazanıyorum;ama doya doya harcayamıyorum yaaaaYa kızlar telefonları ben ödüyorum,eve bişi alıncak ben.Ben ben ben sıkıldım
Sende mi? Ya ne oluyor bizeNazar mı değdi
haa meseleyi anladım yasmin cim eger kendini hazır hissediyorsan bence de artık bebe düşünmeye başlayın derim
kız teo allah iyiliğini versin emikaydirigubbakcemile3 ne anladın sen kız
mrb kızlar ben geldim dirim canım kaçmadım dersim vardı yoksa ifadeni alacaktım seninsengözlerimebaksanab
canım geçmişi okumadım ki anladığım kadaryla yasminin eşi bebe istiyor sanırım yasminbe agresif davranmış öle değil mi yoksa:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?