canım geçmişi okumadım ki anladığım kadaryla yasminin eşi bebe istiyor sanırım yasminbe agresif davranmış öle değil mi yoksa:uhm:
ya bu para ortak sorunumuz galiba offf
Baba olmak istiyordur.Tamam bende istiyorum;ama kendimizi riske atmak istemiyoruz.Çünkü bebeğimizin geleceği için para biriktirmeye başlamamız lazım.Bir de benim hastalıkta var.İyileşmeden yapamayız o da biliyor.Ben de dün yeni birşeyler aldımkendime;ama böyle uçuk fiyatlı birşey değil zaten.Az da olsa kenara birşeyler atıyorum ben geleceğimiz için.Ama benim aldığım şeylere ihtiyacım yokmuş.O kendine hiç birşey alamıyormuş.Görecekmişim ben bundan sonra bütün parasınyla alışveriş yapacakmış.Ben umurunda değilmişim artık.
Para para paraVarlığı gerçekten mutsuzluk.Allah'tan kira ödemiyoruz.
kendi yapabiliyomu peki bunları yani kenara para koyabiliyomu.tutumlumu
kaydirigubbakcemile3 ya hiç gülceğim yoktu.Hepsi bi yandan işte.Patladı en sonunda benimki.
ya bendede hiç aramıyorum,akşam eve kendim gidicem,belki annemlere giderim bakalım,canım bizimkide para sorun malesef,daha öncede yazmıştım biliyosunuz ev aldık,borca girdik,kredi çektik,düğün borçları vs..ve eşim askere gitmeden önce para atmamız lazım,eşimin ailesine sinir oldum,eşimden sürekli para istiyorlar,istemeselerde para yok,deyip duruyorlar yada görümcem oğlunu dersaneye gönderiyor ,kısmamız lazım,yetmiyo deyip duruyor sevgili eşimin yanında,eşime ve ailesinin düşüncesizliğine sinir oluyorum.bir taraftan görümcem bir taraftanda babasıgil boğuldum artık.ben kızıyorum ona,biz sıkışığız ben sıktıkça sen rahat harcıyosun diyorum.bunaltıyo bazen beni.ben kimse için okumadım,kendim için kazanıyorum kötükedihüso
yasmin cim inan para yüzünden 2 sene evlenemdik biz artık bu sene riske girip kredi çekip artık evlenelim dedik gercekten paranın gözü kör olsun
valla ne yalan söylüyüm bu kadar zamanlık evliyim kocamın bişeyini görmedim desem yeridir,masraflarımızı bile ben karşılıyorum kendi düzenli maaş almıyo zaten alıncada nereye gidiyo anlamıyorum bir sürüde borç var daha ben borçsuz geldim ona ama onun borçlarını bile ödüyorum
canım kızgınlıktan demiştir inan cünkü erkekler bu konuda aşırı gurur yaparlar maddi anlamda kendilerini yetersiz görürlerse ama karşı tarafa da ne yaparsanız yapın itiraf etmezlerBen hem kendime harcıyorum,hem de evin masraflarını karşılıyorum.Ama biz laf yiyoruz burda...Ya evlenmeden önce her hafta alışveriş yapardım,hemen hemen hergün desek yeridir:) Geçen gün bana sen hastasın dedi
kızlar ben napıyımmm eşime o borcun arasında takılarımı verdim arabamı sattım annemden borç para aldık ve eşime dükkan açtık eşimin ailesi şimdi eşimin kardeşinin üzerine yapmaya çalışıyo dükkanı çok kötü durumdayım burada yazılanları okuyuca bende çok şaşırdım herkesde hemen hemen aynı sorun varmış senağlama
kızlar ben napıyımmm eşime o borcun arasında takılarımı verdim arabamı sattım annemden borç para aldık ve eşime dükkan açtık eşimin ailesi şimdi eşimin kardeşinin üzerine yapmaya çalışıyo dükkanı çok kötü durumdayım burada yazılanları okuyuca bende çok şaşırdım herkesde hemen hemen aynı sorun varmış senağlama
canım eşinin düzgün bir işi mi yok yoksa ne iş yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?