Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kendi yapabiliyomu peki bunları yani kenara para koyabiliyomu.tutumlumu

off ya kocişini kullanıyorlar diye kızıyorsun haklsıın canım eşinin gerçekten fazla parası varsa kredi borçlarını eşya borcunu yatırır dimi yani desin oda benimde borcum var diye
aman ne bileyim yaa

slm kızlar naber , giremedim bugün işler çok yoğundu yeni bitti bende hemen buraya koştum :))

yaa kızlar 5 senelik birlikteliğmiz vardı para yüzünden evlenemedik inanın her tatile gi,tmek işkence geliyordu ne zaman nişan ne zaman düğün sizin iş yine mi kaldı yoksa ayrıldınız mı aileler mi istemiyor cvp vermekten yorulmuştum moral bozuklugu cabası sadece sorun paraydı ya bir de senin yaşındakiler evlendi coluk cocuga karıştı sen hala duruyorsun neyi bekliyorsun nişanlımın işi de yoktu iş bulamadı demek de zor geliyordu nedne iş mi beğenmiyor iş mi yok off off

valla ne yalan söylüyüm bu kadar zamanlık evliyim kocamın bişeyini görmedim desem yeridir,masraflarımızı bile ben karşılıyorum kendi düzenli maaş almıyo zaten alıncada nereye gidiyo anlamıyorum bir sürüde borç var daha ben borçsuz geldim ona ama onun borçlarını bile ödüyorum

canım eşinin düzgün bir işi mi yok yoksa ne iş yapıyor

Ben hem kendime harcıyorum,hem de evin masraflarını karşılıyorum.Ama biz laf yiyoruz burda...Ya evlenmeden önce her hafta alışveriş yapardım,hemen hemen hergün desek yeridir:) Geçen gün bana sen hastasın dedi

kızlar ben napıyımmm eşime o borcun arasında takılarımı verdim arabamı sattım annemden borç para aldık ve eşime dükkan açtık eşimin ailesi şimdi eşimin kardeşinin üzerine yapmaya çalışıyo dükkanı çok kötü durumdayım burada yazılanları okuyuca bende çok şaşırdım herkesde hemen hemen aynı sorun varmış senağlama

canım kızgınlıktan demiştir inan cünkü erkekler bu konuda aşırı gurur yaparlar maddi anlamda kendilerini yetersiz görürlerse ama karşı tarafa da ne yaparsanız yapın itiraf etmezler

canım öyle şey mi olur ya eşin kesinlikle kabul etmesin böyle birşeyi

Canım valla böyle birşeyi kabul etmeyin asla. Sonuçta sizin hakkınız hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…