ay ya çok güldüm kaydirigubbakcemile3,sormadınız ki,ay sahi teolog benim resmim burda kalmış olsaydı uyuyamazdım valla,başkalarıda girer de felan yanide bakim resmi yüklettin neden silmeyi öğretmedin haaa :mymeka: gözüme uyku girmedi yahu(dermişim)
evet kullanmalarına kızıyorum,evlenir evlenmez başladı bide,canım sıkışık olur veririz,ama her ay her ay maaşa bağlar gibi,zorunlu değilim ki,artı en önemlisi borçluyuz,biz eşimle maaşlarımızı birleştiririz genelde,yarısından çoğu borca gider,zaten ya ,çocuğuyla ilgili ne zaman sorunu olsa daha 9 yaşında,ya sürekli eşim,sürekli eşim...babasıda var,bi derdi olsa eşim,kardeştir ama ben abilerime bile hiç bu kadar müdahale etmiyorum.herkesin bir yuvası var artık,bekar değillerki kötükedihüsooff ya kocişini kullanıyorlar diye kızıyorsun haklsıın canım eşinin gerçekten fazla parası varsa kredi borçlarını eşya borcunu yatırır dimi yani desin oda benimde borcum var diye
aman ne bileyim yaa
canım hoşgeldinslm kızlar naber , giremedim bugün işler çok yoğundu yeni bitti bende hemen buraya koştum :))
Valla evliliğin böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim kaydirigubbakcemile3
yok be canım çokda ii bi işi var halasınun oğluyla birlikte ıslak mendil ve mantı fabr.işletiyolar ama parasını hiç görmedim-tatlicadiarzu-
kızlar banada kayınvalidem laf etti, benim öğrenim kerdisi borcum vardı o bitmeden evlenmeyelim dedik, yok evlenin bizde destek çıkarız borçsuz evlendirce sizi deiler.evlendik.8,500 tl ye imza attı eşim mobilya için, beyaz eşyayaı babası halletcekti, ödeyemem dedi çekildi.4 milyarda onlar.eşim şehirdışında çalıştığı içinde ayrı ev çok masraf var.evimizi kayınpeder yaptırmıştı şimdide diyoki gücüm yetmiyo pencerelerinde borcunu oğlum ödesin.bende bunlara destek çıkarken kayınvalide kızım sen borç ödemiyosunki niye sıkılıyosun dedi.herşeyin en iyisini yapmışken başkalarını beğendiği yetmezmiş gbi bide laf etti.bu hayat böyle.evlilik toz pembe hayllerle balayıp gri bi savaş alanına dönüşebiliyo maalesef.
ewt ama sözde dükkanı açarken kardeşi için açtık demişiz ve asla böyle bir şey yok eşim üzerine almıyo dükkanı iki ortak açmışlardı diğer ortağının üstüne dükkan okadar uyarmalarıma rağmen anlatamadım dün kayınvalideme gittim konuşmaya ve dediklerine inanamadım meğersem kadeşinin olması için uğraşıyolarmış
ewt ama sözde dükkanı açarken kardeşi için açtık demişiz ve asla böyle bir şey yok eşim üzerine almıyo dükkanı iki ortak açmışlardı diğer ortağının üstüne dükkan okadar uyarmalarıma rağmen anlatamadım dün kayınvalideme gittim konuşmaya ve dediklerine inanamadım meğersem kadeşinin olması için uğraşıyolarmış
kız korkutmayalım yeni evlenecekleri kaydirigubbakcemile3
kızlar banada kayınvalidem laf etti, benim öğrenim kerdisi borcum vardı o bitmeden evlenmeyelim dedik, yok evlenin bizde destek çıkarız borçsuz evlendirce sizi deiler.evlendik.8,500 tl ye imza attı eşim mobilya için, beyaz eşyayaı babası halletcekti, ödeyemem dedi çekildi.4 milyarda onlar.eşim şehirdışında çalıştığı içinde ayrı ev çok masraf var.evimizi kayınpeder yaptırmıştı şimdide diyoki gücüm yetmiyo pencerelerinde borcunu oğlum ödesin.bende bunlara destek çıkarken kayınvalide kızım sen borç ödemiyosunki niye sıkılıyosun dedi.herşeyin en iyisini yapmışken başkalarını beğendiği yetmezmiş gbi bide laf etti.bu hayat böyle.evlilik toz pembe hayllerle balayıp gri bi savaş alanına dönüşebiliyo maalesef.
dirimcim şöle bir hikaye vardır yeni gelin hiçbir iş bilmez buna iş öğretmeye çalışır görümce kaynana ilk iş ekmek yapmayı öğretmektir,bizim gelimn hamuru yoğurur fırına verir amma velakin ekmekler taş gibi olmuştur kaynan sorar kızım içine maya katmamaışmıydın bizimki cvp verir ama siz söylemediniz ki bizimki biraz ona döndü sen kaynana biz de gelin...
öyle mi oldu şekerim kaydirigubbakcemile3
aşkım daha o görümceden neler çeker,hele bi evlensin,evlenmeden önce erkekler çok iyidir,kötü özelliklerini sonradan gösterirlerkötükedihüso
canım zor senin işinde ya,onlara güvenipte zor durumda kalmışsınız,kötükedihüso
bende eşime resti çektim.bundan sonra bende kısmayacağım dedim,birikmesse birikmesin umrumda değil dedim.
Offfff..Offfff.alınyazımsın valla aynen hayatım toz pembe ilk zamanları evliliğin şimdi 1 yıl olcak.Yıllandık artık:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?