öyle canım.ama zaten ben kendi evimi kendim kurmak istiyodum laf sahibi olamasınlar diye ama konuşan yine konuşuyomuşta yine memnunum halimden oğlum kurdu bu evi diyemeyecek.gerçi oda sonradan anladı hatasına ama evlenirken vaatler çok.şimdi ben ne mi yapıyorum, alışverişlerimden çok kısmıyorum.kayınvalideme kızana dek hiçbişey almamıştım kendime.sonra dedim kızım kendine gel bu borç elbet biter, çalışıyosun kazanıyosun alışverişinide yap.
aynı dediğini bende yapcam kısmıyacam , benden başkası kısmıyo çünkü oyüzden birikmesede olur,kendim birktirim napıyım.destekçinim yaralım.ben kayınvalideme derim hep anne çok harcamayalım pahalı almayalım fiyat araştıralım diye, o çok para verirse rahatlıyo :)) ama görüyolarki gelinlerinin gözü açık kimsye para yedirmezler.beyaz eşyayı 6,500 a alacaklardı ben araştırdım 4000 e buldum akıllı kızı oldum sonra :))
ama neyse hatasıyla günhıyla seiyorum onları ben, benimselerde benimsemlerde.aşkımın ailesi, allahın kulları.kazanıyoruz şükür cefayıda çekeriz zaman gelir sefada süreriz :)))
öyle be yasmin, hayat savaş alanına dönüşüyo hayatın kanunları olsa gerek, bakalım çoluk çocuğa karışınca nolcak,
sahi doktor sana ne dedi, gebelik yada bişey çıktı mı
Ay dirim öldüm gülmekten kaydirigubbakcemile3 Ağlancak halimize gülüyoruzkaydirigubbakcemile
ben en iyisi avatrımı değiştireyim,yaralım değil dirimim ben kız kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3öyle canım.ama zaten ben kendi evimi kendim kurmak istiyodum laf sahibi olamasınlar diye ama konuşan yine konuşuyomuşta yine memnunum halimden oğlum kurdu bu evi diyemeyecek.gerçi oda sonradan anladı hatasına ama evlenirken vaatler çok.şimdi ben ne mi yapıyorum, alışverişlerimden çok kısmıyorum.kayınvalideme kızana dek hiçbişey almamıştım kendime.sonra dedim kızım kendine gel bu borç elbet biter, çalışıyosun kazanıyosun alışverişinide yap.
aynı dediğini bende yapcam kısmıyacam , benden başkası kısmıyo çünkü oyüzden birikmesede olur,kendim birktirim napıyım.destekçinim yaralım.ben kayınvalideme derim hep anne çok harcamayalım pahalı almayalım fiyat araştıralım diye, o çok para verirse rahatlıyo :)) ama görüyolarki gelinlerinin gözü açık kimsye para yedirmezler.beyaz eşyayı 6,500 a alacaklardı ben araştırdım 4000 e buldum akıllı kızı oldum sonra :))
ama neyse hatasıyla günhıyla seiyorum onları ben, benimselerde benimsemlerde.aşkımın ailesi, allahın kulları.kazanıyoruz şükür cefayıda çekeriz zaman gelir sefada süreriz :)))
ne konuşalım şeker,yemek desem canım hiç birşey istemiyor :çok üzgünüm:,eve yine kendim gidicem,yollar gözümde büyüdü :çok üzgünüm:İçim karardı kızlar yaa başka şeylerden bahsetsek
iyi hadi hasta oldun demek hayırlı uğurlu olsun,inşallah kullanmak zorunda kalmassın yerimseniben
Yok canım.Gebelik yok Allah'tan:Saruboceq: Sadece kist varmış.Adeti bekliyodum o da bugün geldi.Yarın hormon testleri yaptırıp,pazartesi doktoruma gidicem ultrasonla tekrardan bakacak kist yokolmuş mu diye. olmamışsa doğum kontrol hapı
gülelim ozaman kaydirigubbakcemile3:jeyyar:
ben en iyisi avatrımı değiştireyim,yaralım değil dirimim ben kız kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
yok canım zaten ben de kısmıyorum bugünden itibaren buraya kadarmış,fenalık geldi.
ne konuşalım şeker,yemek desem canım hiç birşey istemiyor :çok üzgünüm:,eve yine kendim gidicem,yollar gözümde büyüdü :çok üzgünüm:
bnm bir ark ımın başına geldi ilk başta bizsize yardım ederiz evlenin evlenin bunlar onlara güvenip tüm eşyaları aldılar ama sonra cekildiler şimdi hala borçları ödemeye calışıyorlar o yine seviyor eşini ailesini ama bu anlamda hala kızıyor keşke böyle bişey hiç demeselerdi diye
iyi hadi hasta oldun demek hayırlı uğurlu olsun,inşallah kullanmak zorunda kalmassın yerimseniben
benimde evde bi ton ütü var
Yok canım.Gebelik yok Allah'tan:Saruboceq: Sadece kist varmış.Adeti bekliyodum o da bugün geldi.Yarın hormon testleri yaptırıp,pazartesi doktoruma gidicem ultrasonla tekrardan bakacak kist yokolmuş mu diye. olmamışsa doğum kontrol hapı
gülelim ozaman kaydirigubbakcemile3:jeyyar:
ben en iyisi avatrımı değiştireyim,yaralım değil dirimim ben kız kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
yok canım zaten ben de kısmıyorum bugünden itibaren buraya kadarmış,fenalık geldi.
canım çok özür dilerim yaa, valla avatara takılmışım :)) ee napalım onlar kaybetti bizi baştan darltmasaydılr dimi :))
ne konuşalım şeker,yemek desem canım hiç birşey istemiyor :çok üzgünüm:,eve yine kendim gidicem,yollar gözümde büyüdü :çok üzgünüm:
aynen bizimkide öyleydi teo cum.hele bi akrabasının teklifini duysan şaşırısın.kayıınpederim emekli ama dükkanı var hal çalışıyo.dedilerki evlenin eviniz var nasılsa, babanında maaşını siz alır geçirnisiniz.ozaman eşimin işi yoktu.eşimde olmaz dedi eşimin avcunada bakmam babamada.ya aptal olup onlara kansaydım ne olurdu bilemiyorum.tek tesellim evimi kendi emeğimle kendi kazancımla kurdum diyebilcem.ama eşimin ailesine bende çok kızgınım borçsuz evlendiririz diye inatlaşıyolardı ama şimdi oldu.
allah razı olsun yinede haklarını yiyemem, bissürü bilezik yaptılar, düğünün ve evin tamiratındaki masrafları onlar karşıladılar ama insan inatlarına sinir oluyo, ama başa gelen çekilir bişey diyemiyoruz eşimi sevince sesim çıkamıyo bu konularda.
hayır yani ısrar etttiler evlnein diye evlendik borçta bize kaldığı gibi eşimde 45 gün sonra yok oldu tayini çıktı.şuan hem borçluyum hem yeni evliyim hem babamın einde hemde eşimden ayrıyım.cicim ayı nedir ben bilemedim :çok üzgünüm:
kız alınyazımsın avatarımı değiştirdim artık dirim diyebilirsin:icecream:
ayy kıslar ne kadar hızlısınız ben tamamen koptum ya sohbetten(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?