Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bnm bir ark ımın başına geldi ilk başta bizsize yardım ederiz evlenin evlenin bunlar onlara güvenip tüm eşyaları aldılar ama sonra cekildiler şimdi hala borçları ödemeye calışıyorlar o yine seviyor eşini ailesini ama bu anlamda hala kızıyor keşke böyle bişey hiç demeselerdi diye

öyle be yasmin, hayat savaş alanına dönüşüyo hayatın kanunları olsa gerek, bakalım çoluk çocuğa karışınca nolcak,

sahi doktor sana ne dedi, gebelik yada bişey çıktı mı

Yok canım.Gebelik yok Allah'tan:Saruboceq: Sadece kist varmış.Adeti bekliyodum o da bugün geldi.Yarın hormon testleri yaptırıp,pazartesi doktoruma gidicem ultrasonla tekrardan bakacak kist yokolmuş mu diye. olmamışsa doğum kontrol hapı

Ay dirim öldüm gülmekten kaydirigubbakcemile3 Ağlancak halimize gülüyoruzkaydirigubbakcemile
gülelim ozaman kaydirigubbakcemile3:jeyyar:
ben en iyisi avatrımı değiştireyim,yaralım değil dirimim ben kız kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
yok canım zaten ben de kısmıyorum bugünden itibaren buraya kadarmış,fenalık geldi.
İçim karardı kızlar yaa başka şeylerden bahsetsek
ne konuşalım şeker,yemek desem canım hiç birşey istemiyor :çok üzgünüm:,eve yine kendim gidicem,yollar gözümde büyüdü :çok üzgünüm:

iyi hadi hasta oldun demek hayırlı uğurlu olsun,inşallah kullanmak zorunda kalmassın yerimseniben

Gülelim şekerim kaydirigubbakcemile3hihoyyytkaydirigubbakcemile2 delikafadulden

aynen bizimkide öyleydi teo cum.hele bi akrabasının teklifini duysan şaşırısın.kayıınpederim emekli ama dükkanı var hal çalışıyo.dedilerki evlenin eviniz var nasılsa, babanında maaşını siz alır geçirnisiniz.ozaman eşimin işi yoktu.eşimde olmaz dedi eşimin avcunada bakmam babamada.ya aptal olup onlara kansaydım ne olurdu bilemiyorum.tek tesellim evimi kendi emeğimle kendi kazancımla kurdum diyebilcem.ama eşimin ailesine bende çok kızgınım borçsuz evlendiririz diye inatlaşıyolardı ama şimdi oldu.

allah razı olsun yinede haklarını yiyemem, bissürü bilezik yaptılar, düğünün ve evin tamiratındaki masrafları onlar karşıladılar ama insan inatlarına sinir oluyo, ama başa gelen çekilir bişey diyemiyoruz eşimi sevince sesim çıkamıyo bu konularda.

hayır yani ısrar etttiler evlnein diye evlendik borçta bize kaldığı gibi eşimde 45 gün sonra yok oldu tayini çıktı.şuan hem borçluyum hem yeni evliyim hem babamın einde hemde eşimden ayrıyım.cicim ayı nedir ben bilemedim :çok üzgünüm:

kız alınyazımsın avatarımı değiştirdim artık dirim diyebilirsin :icecream:

boşver kız yasmin ver gitsin ,bende dışardan yemek söylicem,ama eve gitmek istemiyorum:sm_confused::çok üzgünüm:

hadi canım gözünaydın dilediğin vakitte olsun inş, umarım kistte sıkıntı yaşatmasın

eevt cnm insan zateneşini sevdiğinden dolayı katlanıyr bu duruma cekilebilir hale geliyor sana cok üzüldüm cnm benim gibi gurbetçisin ben yine nişanlıyım sen evliymişsinde daha zor gelir sana ayrı kalmak peki ne zaman bir araya gelirsiniz

iyicene arabesk takılmaya başladık kıslar şöyle bir sallanıp kendimize gelelim haydee kıslarr kalkıpp hooooooooop zıplıyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…