Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Hepinizin yazdıklarını okudum canlarım bu konularda en dertli kişilerden biri benim,yeterince canınız sıkılmış anlatmayacağım.

EEE buılun bir konu hadi bakalım

Hepinizin yazdıklarını okudum canlarım bu konularda en dertli kişilerden biri benim,yeterince canınız sıkılmış anlatmayacağım.

EEE buılun bir konu hadi bakalım konuşalım

haklısın canım , ayy send bendensin ama dilerimki kaderinde benden olmasın ayrılık konusunda :)) bende nişanlıyken eşim askerdi, 13 ay nişanlıydık 4 ay beraber geçirdik, evlendik yine ayrıldık çok zor yaa.inş siz bu zorluğu yaşamazsınız.bana üzülme ki başına gelmesin, ben ayrı olanlara çok üzülürdüm başama geldiii senağlama

konuyu buldum ben iğnelli epilasyona gidiyorum herkesese tavsiye ediyorum giden varmı aranızda

mısracım anlat tatlım sende burası paylaşma topiği degilmi haydee bekliyoruz

tamam tatlım sonun akdar haklısın cnm evli olup da ayrı kalanları gördüğümde üzlürdüm üzülmemeye calışırım şimdi tayin dönemim var eger cıkmazsa bir yıl kadar ben de ayrı kalmak zorunda kalacam dua edin de istanbula cıksın kızlar

Slm nasılsınız
slm canım naber,sositososito

iyicene arabesk takılmaya başladık kıslar şöyle bir sallanıp kendimize gelelim haydee kıslarr kalkıpp hooooooooop zıplıyoruzz
evet çok takıldık,herkesin bir derdi varmışta haberimiz yok,neysem konuyu değiştirelim,ya ankaraya yağmur yağmaz inşallah,bulutlu gibi :Saruboceq:

dedim dirimim nabersin
iyilik şeker nolsun,bugünüde bitirdik,sen nasılsın yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…