Slm nasılsınız
boşver kız yasmin ver gitsin,bende dışardan yemek söylicem,ama eve gitmek istemiyorum:sm_confused::çok üzgünüm:
Slm nasılsınız
eevt cnm insan zateneşini sevdiğinden dolayı katlanıyr bu duruma cekilebilir hale geliyor sana cok üzüldüm cnm benim gibi gurbetçisin ben yine nişanlıyım sen evliymişsinde daha zor gelir sana ayrı kalmak peki ne zaman bir araya gelirsiniz
Hoşgeldin canım.İyi sayılırız.Sen nasılsın?
Hepinizin yazdıklarını okudum canlarım bu konularda en dertli kişilerden biri benim,yeterince canınız sıkılmış anlatmayacağım.
EEE buılun bir konu hadi bakalım konuşalım
Hepinizin yazdıklarını okudum canlarım bu konularda en dertli kişilerden biri benim,yeterince canınız sıkılmış anlatmayacağım.
EEE buılun bir konu hadi bakalım konuşalım
tşk ederim sen nasılsın
en onemlısı o zaten mutluluk gerısı boş.bende iyim tşk ederım
haklısın canım , ayy send bendensin ama dilerimki kaderinde benden olmasın ayrılık konusunda :)) bende nişanlıyken eşim askerdi, 13 ay nişanlıydık 4 ay beraber geçirdik, evlendik yine ayrıldık çok zor yaa.inş siz bu zorluğu yaşamazsınız.bana üzülme ki başına gelmesin, ben ayrı olanlara çok üzülürdüm başama geldiii senağlama
slm canım naber,sositosositoSlm nasılsınız
evet çok takıldık,herkesin bir derdi varmışta haberimiz yok,neysem konuyu değiştirelim,ya ankaraya yağmur yağmaz inşallah,bulutlu gibi :Saruboceq:iyicene arabesk takılmaya başladık kıslar şöyle bir sallanıp kendimize gelelim haydee kıslarr kalkıpp hooooooooop zıplıyoruzz
iyilik şeker nolsun,bugünüde bitirdik,sen nasılsın yerimsenibendedim dirimim nabersin
10 yıldır gidiyorumkonuyu buldum ben iğnelli epilasyona gidiyorum herkesese tavsiye ediyorum giden varmı aranızda
10 yıldır gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?