- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
10 yıldır gidiyorum
iyi valla aynı çalış dur monoton bır hayat
Ben o denli alıştım ki sinek ısırığı gibi geliyor.
Birde acı eşiğim yüksek sanırım:)
konuyu buldum ben iğnelli epilasyona gidiyorum herkesese tavsiye ediyorum giden varmı aranızda
ya bende gitmek istiyorum,ağdadan bıktım artık,yüzde nasıl oluyor,en çok iğne izlerinden korkuyorum,bide iz kalırsa,çok ağrıyormu ya?10 yıldır gidiyorum
10 yılmı :1shok: bitmedimi hala
dimii yaa işe git çalış eve git yemek iş güç zaman geçiyor bunada şükür.nekadar süredir evliydin sen gultr
inş canım dualarım senletamam tatlım sonun akdar haklısın cnm evli olup da ayrı kalanları gördüğümde üzlürdüm üzülmemeye calışırım şimdi tayin dönemim var eger cıkmazsa bir yıl kadar ben de ayrı kalmak zorunda kalacam dua edin de istanbula cıksın kızlar
slm canım naber,sositososito
evet çok takıldık,herkesin bir derdi varmışta haberimiz yok,neysem konuyu değiştirelim,ya ankaraya yağmur yağmaz inşallah,bulutlu gibi :Saruboceq:
iyilik şeker nolsun,bugünüde bitirdik,sen nasılsın yerimseniben
10 yıldır gidiyorum
ya bende deliriyorum yarın yine gidicem,ilerde bi taraflarım sarkarsa görürüm artık anyayı konyayı -tatlicadiarzu-,Bitmiyor çünkü hormon bozukluğum var,tedavi gördüm vakti zamanında ilaçlar çok şişirdiği için bıraktım.
Lazer epilasyonun ilk çıktığı yıllarda tam bir araba parası harcadım epilasyon için daha beter oldu.Tekrar iğneli epilasyona döndüm bana kılllllllll demeyin deliriyorum sinirden
Bitmiyor çünkü hormon bozukluğum var,tedavi gördüm vakti zamanında ilaçlar çok şişirdiği için bıraktım.
Lazer epilasyonun ilk çıktığı yıllarda tam bir araba parası harcadım epilasyon için daha beter oldu.Tekrar iğneli epilasyona döndüm bana kılllllllll demeyin deliriyorum sinirden
7 ay olucak :)
konuyu buldum ben iğnelli epilasyona gidiyorum herkesese tavsiye ediyorum giden varmı aranızda
Bitmiyor çünkü hormon bozukluğum var,tedavi gördüm vakti zamanında ilaçlar çok şişirdiği için bıraktım.
oo Allah mesut etsin tatlım adettir sormak bebiş nezaman düşünüyorsunuz?
İz meseleside yapan kişiye bağlı,şimdi benim yüzüm delik deşik olmuş olması lazım değil mi hiç iz yok :)
ya bende deliriyorum yarın yine gidicem,ilerde bi taraflarım sarkarsa görürüm artık anyayı konyayı -tatlicadiarzu-,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?