Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

10 yılmı :1shok: bitmedimi hala

Bitmiyor çünkü hormon bozukluğum var,tedavi gördüm vakti zamanında ilaçlar çok şişirdiği için bıraktım.
Lazer epilasyonun ilk çıktığı yıllarda tam bir araba parası harcadım epilasyon için daha beter oldu.Tekrar iğneli epilasyona döndüm bana kılllllllll demeyin deliriyorum sinirden

inş canım dualarım senle

benden iilik, bugünüde akşam ettik valla

10 yıldır gidiyorum

mısra ben 3 seanstır gidiyorum yarıladım ama 10 yıl çok uzun geldi neden ki acaba

ız meseleside yapan kişiye bağlı,şimdi benim yüzüm delik deşik olmuş olması lazım değil mi hiç iz yok :)

ya bende deliriyorum yarın yine gidicem,ilerde bi taraflarım sarkarsa görürüm artık anyayı konyayı -tatlicadiarzu-,

ayyy çok sinir oluyosundur ya bende tam erden tutturmuşum konuyu, istersen değiştirelim sıkmayalım seni

önceki konuda bende dertliyim, herkes aynıymış.

konuyu buldum ben iğnelli epilasyona gidiyorum herkesese tavsiye ediyorum giden varmı aranızda

yeni başladım, çenemdeki bir iki tüy için. koltuk altına başlamayı düşünüyorum.
Komşum ilk çıktığı zamanlar gitti, şimdi hiç tüyü yok.

ewt 10 yıl hesaplarsan 100tl versen 12000tl yapar valla çok paralar dökmüşsün ama inşallah karşılığını görürüsün geçmiş olsun

aslında benim kıl problemim yok sarısın olduğum için sarı renkteler.ama genital bölge için düşünüyorum her ay ağda yapmak işkence gibi geliyor.sizce zararı varmıdırki ora için?mısra sen bu işi ehli olmuşsun sence gideyimmi?bide sorması ayıp nekadara mal olur?

İz meseleside yapan kişiye bağlı,şimdi benim yüzüm delik deşik olmuş olması lazım değil mi hiç iz yok :)

ya bunu yapan kişi güzellik uzmanı mı olacak,nelere dikkat etmek lazım,ağdaya gittiğim kız yapıyorum dedi ama nasıl güvenicem şimdi ki??

alınyazımsın bide fiyatları nasıl hiç bilgim yok,dakikası ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…