Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bende memnunum kesin bırakma ama ben yüze değilde koltukaltıyla bikiniye gidiyorum

kesinlikle yokta alttarafı yapmıyolar sadece üstü alıyolar ama oda süper daha az bi bölgeyle uğraşmakta kar

canım ne kadardır işsiz peki,asıl mesleği nedir

canım yanlış anlaşıldı,ağda yapmaktan bıktım dedim yani,yüz için iğneliye geçmek istiyorum,memnun olursamda diğer yerler

bende bugün seni hep yanlış anlıyorum :))) ben tavsiye ederim sık dişini git yaa süperr

canım ne kadardır işsiz peki,asıl mesleği nedir

canım yanlış anlaşıldı,ağda yapmaktan bıktım dedim yani,yüz için iğneliye geçmek istiyorum,memnun olursamda diğer yerler

3 aydır işsiz.tekstil fason takıpçisi.iş yok arıyo.ben sıkıldım ne kadar belı etmesemde.geldımı herşey üst üst gelır.ama sağlıklı ve kazayla olur:)

Şimdiiiiiiiii genital bölge için lazer epilasyonun zararı yok,ama nerenize yaptırırsanız yaptırın kılın yapısına uygun makine seçmeniz birinci kuraldır.Örneğin lazer epilasyonda kıllarınız ne kadar koyu renk ve sertse o denli çabuk netice alıyorsunuz.Artık makineler çoğaldı,açık renk kıllarıda gören makineler çıktı araştırın.

Fiyatına gelincede her kes farklı fiyatlar telaffuz eder.Genital bölgenin her seansı için 200 tl den fazla vermemek gerek.Birde şöyle makineler var,Ankarada bir dostum gidiyordu aldığı neticede gayet iyiydi.ılk seansta talep edilen parayı veriyorsunuz,diğer eanslarda makine kaç atış yapıyorsa o kadar veriyorsunuz.Yani kıllar azaldıkça fiyatta düşmüş oluyor.

Dirimcim epilasyonu yapan kişinin mutlaka sertifikası olmalı ama daha önemlisi epeyce tecrübeli olmalı.Epilasyon uygulanarak geliştirilen el beceri işidir :)

Son düzenleme:
bende memnunum kesin bırakma ama ben yüze değilde koltukaltıyla bikiniye gidiyorum

kesinlikle yokta alttarafı yapmıyolar sadece üstü alıyolar ama oda süper daha az bi bölgeyle uğraşmakta kar

onada razıyım ben yaa sen gidiyosun herhalde kabataslak nekadara mal oluyor?yada seans ücretini sorsam daha iyi olur kişiden kşiye değişir cünkü dimi?

3 aydır işsiz.tekstil fason takıpçisi.iş yok arıyo.ben sıkıldım ne kadar belı etmesemde.geldımı herşey üst üst gelır.ama sağlıklı ve kazayla olur:)

Allah sağlık sıhhat versin,yardımcınız olsun,dediğin gibi herşey arka arkaya oluyor :1no2:

bikini bölgesine tamamenmi yoksa kenarlarmı, oraya iğneli olmaz diyorlar.
Lazer olur diyorlar.
Ben çenemdekileri aldırdım 2 ay oldu daha yeni çıkıyorlar.
Taksitleri biraz azaltalım koltuka altına başlayacağım en büyük sorunum orada.

benim gittiğim yerde dakikası 0,90 lira.

dirim, bıyık aldıran var iz falan olmadı.

canım teşekkür ederim,görüşürüz

onada razıyım ben yaa sen gidiyosun herhalde kabataslak nekadara mal oluyor?yada seans ücretini sorsam daha iyi olur kişiden kşiye değişir cünkü dimi?

ya bende çok kıllıyımdır önce onu belirteyim, koltuk altım eşiminkinden çoktu mesela.koltuk altı ilk seansı 75 dk sürdü, bikini bölgesi 140 dk. dk üzerinden ücret alınıyo, dk sı 50 kuruş 1,50tl arası değişiyo ben koltuk altına 50 kuruşa gidiyorum, ortalama 30 maloluyo, bide iğneni kendin alıyosun o da 5 lira.çok kazık atan yerler var benim ilk gittiğim yer çok pahalıydı herşeyden kazık atıyodu dk da, iğnede de.değiştidim çokta memnunum, önemli olan önce temiz sonrada tecrübeli olması.benim gittiğim epilasyoncu 27 yaşında diğeri 40 lardaydı ama genç olan daha tecrübeli.

bikinide 120 falan tutuyo, uyuşturucu iğne yaptırıyorum oraya.diğerine sıkıyorum dişimi :))

Epılasyona bende gıtmek stıyorum ama fıyatlar Çok yuksek kendı baŞımın ÇaĞrısına bakıyorum artık
canım bende istiyorum,daha doğrusu eşim istiyor,kendisi sarışın olduğu için,ben çok göze batıyorum:sm_confused:

canım anladım,2 ayda bir mi gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…