- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
işsizlikten dolayı
canım ne kadardır işsiz peki,asıl mesleği nedirişsizlikten dolayı
canım yanlış anlaşıldı,ağda yapmaktan bıktım dedim yani,yüz için iğneliye geçmek istiyorum,memnun olursamda diğer yerlermemnunmusun canım benim 3. seans ama yarıdan fazlası yok oldu ben çok memnunum
işsizlikten dolayı
önceki konuda bende dertliyim, herkes aynıymış.
yeni başladım, çenemdeki bir iki tüy için. koltuk altına başlamayı düşünüyorum.
Komşum ilk çıktığı zamanlar gitti, şimdi hiç tüyü yok.
aslında benim kıl problemim yok sarısın olduğum için sarı renkteler.ama genital bölge için düşünüyorum her ay ağda yapmak işkence gibi geliyor.sizce zararı varmıdırki ora için?mısra sen bu işi ehli olmuşsun sence gideyimmi?bide sorması ayıp nekadara mal olur?
canım ne kadardır işsiz peki,asıl mesleği nedir
canım yanlış anlaşıldı,ağda yapmaktan bıktım dedim yani,yüz için iğneliye geçmek istiyorum,memnun olursamda diğer yerler
canım ne kadardır işsiz peki,asıl mesleği nedir
canım yanlış anlaşıldı,ağda yapmaktan bıktım dedim yani,yüz için iğneliye geçmek istiyorum,memnun olursamda diğer yerler
3 aydır işsiz.tekstil fason takıpçisi.iş yok arıyo.ben sıkıldım ne kadar belı etmesemde.geldımı herşey üst üst gelır.ama sağlıklı ve kazayla olur:)
sen çalışıyomusun peki
bende memnunum kesin bırakma ama ben yüze değilde koltukaltıyla bikiniye gidiyorum
kesinlikle yokta alttarafı yapmıyolar sadece üstü alıyolar ama oda süper daha az bi bölgeyle uğraşmakta kar
3 aydır işsiz.tekstil fason takıpçisi.iş yok arıyo.ben sıkıldım ne kadar belı etmesemde.geldımı herşey üst üst gelır.ama sağlıklı ve kazayla olur:)
Şimdiiiiiiiii genital bölge için lazer epilasyonun zararı yok,ama nerenize yaptırırsanız yaptırın kılın yapısına uygun makine seçmeniz birinci kuraldır.Örneğin lazer epilasyonda kıllarınız ne kadar koyu renk ve sertse o denli çabuk netice alıyorsunuz.Artık makineler çoğaldı,açık renk kıllarıda gören makineler çıktı araştırın.
Fiyatına gelincede her kes farklı fiyatlar telaffuz eder.Genital bölgenin her seansı için 200 tl den fazla vermemek gerek.Birde şöyle makineler var,Ankarada bir dostum gidiyordu aldığı neticede gayet iyiydi.İlk seansta talep edilen parayı veriyorsunuz,diğer eanslarda makine kaç atış yapıyorsa o kadar veriyorsunuz.Yani kıllar azaldıkça fiyatta düşmüş oluyor.
Dirimcim epilasyonu yapan kişinin mutlaka sertifikası olmalı ama daha önemlisi epeyce tecrübeli olmalı.Epilasyon uygulanarak geliştirilen el beceri işidir :)
onada razıyım ben yaa sen gidiyosun herhalde kabataslak nekadara mal oluyor?yada seans ücretini sorsam daha iyi olur kişiden kşiye değişir cünkü dimi?
canım bende istiyorum,daha doğrusu eşim istiyorEpılasyona bende gıtmek stıyorum ama fıyatlar Çok yuksek kendı baŞımın ÇaĞrısına bakıyorum artık
canım anladım,2 ayda bir mi gidiyorsunbikini bölgesine tamamenmi yoksa kenarlarmı, oraya iğneli olmaz diyorlar.
Lazer olur diyorlar.
Ben çenemdekileri aldırdım 2 ay oldu daha yeni çıkıyorlar.
Taksitleri biraz azaltalım koltuka altına başlayacağım en büyük sorunum orada.
benim gittiğim yerde dakikası 0,90 lira.
dirim, bıyık aldıran var iz falan olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?