canım geçmiş olsun,adet ağrısımı?günaydın kızlar,
bugün miğdem çok ağrıyor :çok üzgünüm:
sizler nasılsınız ?
kendinden bahset demiştim,az kalmış seninkidedirimciğim tanıt derken mesela neleri söylemem gerekiyor:))))
benim düğünüm olacak 21 haziranda ama 3 aydan fazladır nikahlıyızz:)))) malun tayin işleri:)))
öğretmenim de:)))
canım aynı bende öyleyim yaof çok sıkıldım çok yoğun
canım naber nsılsın?Merhaba kizlar nasilsiniz?
canım bana mı sordun?:sm_confused:Cnım bizimde kartlı,sadece sıcak su kullanırken gidiyor.günde 1metreküp kaydirigubbakcemile2
hadi hadi kaydirigubbakcemile3:jeyyar:alkisalkisalkis
valla öyle canım kiradan olsak perişan olmuştuk çoktan, ee sizin kira mı eşin gidince napcaksınız
biz yeni aldık evi,kira yok ama ev kredisi var :1no2:
yerimseniben branşın ne canım,nerde öğretmensin dur bi iline bakayım kaydirigubbakcemile5tamam işte kendimden bahsetmem olmuşmu:))))yoksa öğrenmek istediin başka şeylerde warsa yazarım:))
bizde kirada oturacaktık fakat benim iş yerime yakın yerlerde kiralar almış başını gitmiş 1000-1300 arası bunun yakıtı war, elektiriği suyu vs vs war... bizde hali hazırdaki eve tadilat yaptırıp oturalım dedik... o ewde 12-13 senelik ew ama genede yeni eşyalar girecek içine güsel olsun istedik:)))) bakalım hayırlısı artık... uzakdıkça uzadı tadilatta off yaa yetişecek umarım((( bi de iş yerime baya uzak oldu ew ama napalım katlanıcaz (((
canım aynı bende öyleyim ya
canım naber nsılsın?
canım bana mı sordun?:sm_confused:
biz yeni aldık evi,kira yok ama ev kredisi var :1no2:
bazen dıyorum gıt otur evınde ya ne işin var burda
bizde kirada oturacaktık fakat benim iş yerime yakın yerlerde kiralar almış başını gitmiş 1000-1300 arası bunun yakıtı war, elektiriği suyu vs vs war... Bizde hali hazırdaki eve tadilat yaptırıp oturalım dedik... O ewde 12-13 senelik ew ama genede yeni eşyalar girecek içine güsel olsun istedik:)))) bakalım hayırlısı artık... Uzakdıkça uzadı tadilatta off yaa yetişecek umarım((( bi de iş yerime baya uzak oldu ew ama napalım katlanıcaz (((
canım hoşgeldiniz,dün akşam hiç buraya uğramamışsınız,angelle onu konuşuyordukmrb kızlar geçmişi okuyup gelcem
ya hemde ankarada süpersin ya,kadrolu değil mi?bizim bölümden az oluyor atamalar ne yazıkki :1no2:dirimciğim Anasınıfı öğretmeniyim ankarada:)))
bitti canım,sen nasılsın,çocuk düşünüyormusunuz canım sizcssa aa sende mi hamilesin gozun aydin yeni gordum canim. :1hug:
Dirim ben iyim canim sen nasilsin, evin nasil oldu bitti mi?
görüşürüz canımneyse kızlar işe gitme wakti geldi ben çıkıorum akşam görüşürüz hoşçakalın:)))
bitti canım,sen nasılsın,çocuk düşünüyormusunuz canım siz
yok canim dusunmuyoruz henuz, bazen korkuyorum ilerde istedigim zaman da olmazsa diye ama sirf bu korku ugruna simdi istemedigimiz halde de yapmak istemiyorum. :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?