Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın kızlar,

bugün miğdem çok ağrıyor :çok üzgünüm:

sizler nasılsınız ?
canım geçmiş olsun,adet ağrısımı?

dirimciğim tanıt derken mesela neleri söylemem gerekiyor:))))
benim düğünüm olacak 21 haziranda ama 3 aydan fazladır nikahlıyızz:)))) malun tayin işleri:)))
öğretmenim de:)))
kendinden bahset demiştim,az kalmış seninkide
ay kızlar dzcelin kınası var bugünalkisalkisalkis

tamam işte kendimden bahsetmem olmuşmu:))))yoksa öğrenmek istediin başka şeylerde warsa yazarım:))

of çok sıkıldım çok yoğun
canım aynı bende öyleyim ya

Merhaba kizlar nasilsiniz?
canım naber nsılsın?

bizde kirada oturacaktık fakat benim iş yerime yakın yerlerde kiralar almış başını gitmiş 1000-1300 arası bunun yakıtı war, elektiriği suyu vs vs war... bizde hali hazırdaki eve tadilat yaptırıp oturalım dedik... o ewde 12-13 senelik ew ama genede yeni eşyalar girecek içine güsel olsun istedik:)))) bakalım hayırlısı artık... uzakdıkça uzadı tadilatta off yaa yetişecek umarım((( bi de iş yerime baya uzak oldu ew ama napalım katlanıcaz(((

cssa aa sende mi hamilesin gozun aydin yeni gordum canim. :1hug:

Dirim ben iyim canim sen nasilsin, evin nasil oldu bitti mi?

neyse kızlar işe gitme wakti geldi ben çıkıorum akşam görüşürüz hoşçakalın:)))

canım mustafa kemal mahallesindeki evleremi baktınız yoksa bizde işyerimize yakın olsun diye ordan tutalım dedik hatta bulduk 850 ytl ye ama tam taşınacaktık içindeki kiracı çıkmadı bizde başka semtten tuttuk gecici olarak

canım kendi evin olsunda varsın uzak olsun eski olsun nasılsa el ele verip onun içinide tadilat yaparsınız en azından kira derdiniz olmaz.
Ben kiraya verilen paraya çoook üzülüyorum boşa gidiyor gibi geliyor bana
bu arada büyük harfle yazdım kızlar kusura bakmayın silip tekrar yazmaya üşendim valla

mrb kızlar geçmişi okuyup gelcem
canım hoşgeldiniz,dün akşam hiç buraya uğramamışsınız,angelle onu konuşuyorduk
dirimciğim Anasınıfı öğretmeniyim ankarada:)))
ya hemde ankarada süpersin ya,kadrolu değil mi?bizim bölümden az oluyor atamalar ne yazıkki :1no2:

cssa aa sende mi hamilesin gozun aydin yeni gordum canim. :1hug:

Dirim ben iyim canim sen nasilsin, evin nasil oldu bitti mi?
bitti canım,sen nasılsın,çocuk düşünüyormusunuz canım siz
neyse kızlar işe gitme wakti geldi ben çıkıorum akşam görüşürüz hoşçakalın:)))
görüşürüz canım
yaaa mustafa kemal mah.ni hiç duymadım ankarada yaşıyorum nerdekine canım çok mu pahalı orda kiralar

dirim bu şeyde eskişehir yolunda tobb binaları yapıldı ikiz kuleler onun arkasındaki evler inan bana dudak uçuklatıyor fiyatlar biz 850 ytl ye iyi bulmuştuk ama olmadı iyikide olmadı ona vereceğimize ev alırız daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…