ahaa sende bendensin:)) bende şimdi istemiyorum ama ilerde zorlanırım diye korkuyom
miğdemde sorun var zaten kızlar, 3 aylık ilaç verdi dr bitti o da bu hafta. bugün sıkıştırmaya başladı.
Yarın dr gitmem lazım misafirliğe de davetliyiz bilmiyorum napcam.
Merhaba kizlar nasilsiniz?
canım geçmiş olsun,adet ağrısımı?
kendinden bahset demiştim,az kalmış seninkide
ay kızlar dzcelin kınası var bugünalkisalkisalkis
mrb kızlar geçmişi okuyup gelcem
Bende bazen korkuyorum ya olmassa diye,ne zor şeyler ya,hamile kalabilmek ayrı bir dert,9 ayı geçirmek ayrı bir dert,büyütmek ayrıb bir dert :sm_confused:Yok canim dusunmuyoruz henuz, bazen korkuyorum ilerde istedigim zaman da olmazsa diye ama sirf bu korku ugruna simdi istemedigimiz halde de yapmak istemiyorum. :1ninca:
tamam canım oraları biliyorum gerçekten şahen evler ya,ya bide 850 kiraya hayatta verilmez yani,bu durumda sıkıpta evde alamassın,hele 1'in üzerindeki evleri düşünemiyorum dehşet pahalı yadirim bu şeyde eskişehir yolunda tobb binaları yapıldı ikiz kuleler onun arkasındaki evler inan bana dudak uçuklatıyor fiyatlar biz 850 ytl ye iyi bulmuştuk ama olmadı iyikide olmadı ona vereceğimize ev alırız daha iyi
selamlar kızlar
ben geldim nasılsınız? geçmişi okuyamadım hızınıza yetişilmiyo çünkükaydirigubbakcemile3
bugun dzcelin kınası var dimikaydirigubbakcemile2
6 gün sonrada benim kınam var amaaan hadi hayırlısı
selam canım nasılsın
evet 6 gün kaldı dimi ayy ne güzel
bütün hazırlıklar bitti dimi
sen çeyizini eşyalarını falan götürdünmü evine
ben burdayım haktancım ee nasılsın heyecan yokmu halen bendede öle olmuştu biliomusun hiiçç heyecan panik yok herşey olacağına varır gibi bi düşünce kaplamıştı düğün öncesi ve düğün günüde tabi benim ailemden ayrılışım çok daha zor olmuştu zaten benimki düğün deil sade bi nikah töreni olmuştu oradanda evimize gittik sessiz sakin
Profıle remsİm nasıl eklıycem yardım edermısınız
hmm onuda düşünme amaan olur bite stres yapma hiç bişeyi kendine cnm
iyiyim hayatım düğününe 8 gün kalmış bi genç kız havasındayımkaydirigubbakcemile3
evime eşyalarım geldi alınacak hiçbişey kalmadı sadece ablamın gelmesini beklıyorum çeyizlerimi götürcez ve yerleştircez o kadar
bide bugun en nıhayetınde gelinliğimi alıcam
aaaaaaaa oku oku bi hal oldum yaa amma yazmışsınız haaa sonunda bitirdim de gelebildim hoşbulduk kızlarr iiz canlarım bi sıkıntımız yok sizler nasılsınız
dün evde yoktuk o yüzden giremedim sabah eve gelir gelmez girdim okudum hemen yeni bitirdim bugünde evde olamıcam annecime gitcem birazdan gelip alcaklar beni orda kalcam koçişim nöbetteişte öle akşam fazla yazmayınn yaa ben çok çabuk yoruluorummm:)
mısraamm inş hamilesindr inşşş ben çok istiorum canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?