Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ahaa sende bendensin:)) bende şimdi istemiyorum ama ilerde zorlanırım diye korkuyom

Evet canim son zamanlarda cok duyuyoruz ya ondan etkileniyoruz sanirim,
ama ne maddi ne manevi cocuk icin hazir degiliz hic dusunmuyoruz ama iste insanin icinde de yine de acaba olur mu ilerde hadi olmazsa ozaman da diye bi kusku olabiliyor ama sirf bunun ugruna da dusunemezsin degil mi. Rabbim hayirlisini versin insAllah hepimize.

miğdemde sorun var zaten kızlar, 3 aylık ilaç verdi dr bitti o da bu hafta. bugün sıkıştırmaya başladı.
Yarın dr gitmem lazım misafirliğe de davetliyiz bilmiyorum napcam.

off aman ya bende de reflü var midemde
berbat bi hastalık

Merhaba kizlar nasilsiniz?

merhaba snm biz idare ediyoruz sen nasılsın

canım geçmiş olsun,adet ağrısımı?

kendinden bahset demiştim,az kalmış seninkide
ay kızlar dzcelin kınası var bugünalkisalkisalkis

ay evet ya dzcelin kınası var
keşke onun yerinde olsamdelikafadulden

mrb kızlar geçmişi okuyup gelcem

merhaba cssa cım hoşgeldin canım aman pardon hoşgeldiniz canımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

Yok canim dusunmuyoruz henuz, bazen korkuyorum ilerde istedigim zaman da olmazsa diye ama sirf bu korku ugruna simdi istemedigimiz halde de yapmak istemiyorum. :1ninca:
Bende bazen korkuyorum ya olmassa diye,ne zor şeyler ya,hamile kalabilmek ayrı bir dert,9 ayı geçirmek ayrı bir dert,büyütmek ayrıb bir dert :sm_confused:
tamam canım oraları biliyorum gerçekten şahen evler ya,ya bide 850 kiraya hayatta verilmez yani,bu durumda sıkıpta evde alamassın,hele 1'in üzerindeki evleri düşünemiyorum dehşet pahalı ya

selamlar kızlar
ben geldim nasılsınız? geçmişi okuyamadım hızınıza yetişilmiyo çünkükaydirigubbakcemile3
bugun dzcelin kınası var dimikaydirigubbakcemile2
6 gün sonrada benim kınam var amaaan hadi hayırlısı

selam canım nasılsın
evet 6 gün kaldı dimi ayy ne güzel
bütün hazırlıklar bitti dimi
sen çeyizini eşyalarını falan götürdünmü evine

selam canım nasılsın
evet 6 gün kaldı dimi ayy ne güzel
bütün hazırlıklar bitti dimi
sen çeyizini eşyalarını falan götürdünmü evine

iyiyim hayatım düğününe 8 gün kalmış bi genç kız havasındayımkaydirigubbakcemile3
evime eşyalarım geldi alınacak hiçbişey kalmadı sadece ablamın gelmesini beklıyorum çeyizlerimi götürcez ve yerleştircez o kadar
bide bugun en nıhayetınde gelinliğimi alıcam

aaaaaaaa oku oku bi hal oldum yaa amma yazmışsınız haaa sonunda bitirdim de gelebildim hoşbulduk kızlarr iiz canlarım bi sıkıntımız yok sizler nasılsınız
dün evde yoktuk o yüzden giremedim sabah eve gelir gelmez girdim okudum hemen yeni bitirdim bugünde evde olamıcam annecime gitcem birazdan gelip alcaklar beni orda kalcam koçişim nöbetteişte öle akşam fazla yazmayınn yaa ben çok çabuk yoruluorummm:)
mısraamm inş hamilesindr inşşş ben çok istiorum canım benim

ben burdayım haktancım ee nasılsın heyecan yokmu halen bendede öle olmuştu biliomusun hiiçç heyecan panik yok herşey olacağına varır gibi bi düşünce kaplamıştı düğün öncesi ve düğün günüde tabi benim ailemden ayrılışım çok daha zor olmuştu zaten benimki düğün deil sade bi nikah töreni olmuştu oradanda evimize gittik sessiz sakin

yok canım heycan degıl artık olsun bitsin isteği var bide bı garip bı huzur var nedendir bilmiyorum
sadece ağda için stres yapıyorum başka hiçbişey beni germiyokaydirigubbakcemile3

hmm onuda düşünme amaan olur bite stres yapma hiç bişeyi kendine cnm

inşallah o gun geçsin geriside geçerkaydirigubbakcemile3
eee bizim bebiş nasıl? bak yıne bebişler demek ıstıyorum yaa allah allaaaaah-tatlicadiarzu-

nasıl durumlar annesi ,sen nasılsın?

oh hadi bakalım geriye ufak tefek şeyler kalmış

selam cssacım ben hep burdayım ama bi müşteri geliyro gidiyor bi bakmışım 2-3 sayfa atlanmış(
annecinlede zaman güzel geçer
yarında ben gidicem iş çıkışı kalırız orda teyzeminin kızının nişanı var biliyorsun pazar günüde öle geçer
ben zaten bugün eve gidince temizlik yapacağımdan bişi yazamam kk yada giremem büğyük ihtimal şekrcim:))

evet canım ufak tefek seyler kaldı hayırlısıyla bugunleride gördük
sen naıslsın? işler nası gıdıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…