- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
fıstıklarrrr nabersiniz yoktunuz sabahh
iyiyiz canım sen nasılsın?
bugun yıne kımse konusmuyo cumaları böle oluyo herkese haftasonu rehavetı çöküyo
Dİrİm yok mu
dilek ciğim sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin
haktan naber, nasıl gidiyo son bekar haftan :))
28 yaşındayım 5 aylık evliyim 3 ocakta evlenmiştim
hastaneye falan mı gitcekti
iyiyim hayatım senden naber?
valla süper gidiyo henuz bekarmışım evlencekmişim gibi bi his yok içimde
heralde o his düğün günü gelecek bende beklıyorumkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canım?
hadi bakalım insan sonradan daha çok heyecanlanıyo, oanda farkına varamıyoruzda evlendikten sonra evlnecek kızlarlARIn yerine heyecanlanıyoruz galiba :))
bende algılayamamıştım evleneceğimizi ama düğündede hiç heyecanlı değildim sanıyodumda gelenler çok stresli göründüğümü söylemişlerdi :)) o anlara döndüm bi an, ah ahhhh
bende iyiyim tatlım, uğraşıyoruz yıllık izne ayrılcaktım yattı galiba, burdan görevli gidecekler şehir dışına benimde burda olmam gerkiyo, ya koçişin ev arkadaşıd 1 hafta yoktu ne güzel 11 gün tatil yapacaktık, ona sıkıldım onun dışında herşey iyi gidiyo ::))
insan oyle oluyo canım benımde kuzenlerımın arkadaslarımın dugunu var bu yaz peşpeşe onlarınkı için daha çok heycanlanıyorum inan kendımınkıne heycanlanmadıgımı sanıyorum
insan aşırı duygusal oluyo demekki farkına varmıyo streslı oldugunun ama başkalarının düğünü için daha çok duygulanıyo
nişanımdan biliyorum hiçbişey hıssetmemiştim nişanımdada ama arkadaslarımın nişanında gözlerim dolardı
üzülme canım herşeyde bi hayır vardır
artık bi ömür sizin istediğiniz zaman tatil yaparsınız yıne
Arkadaşlar bişey sorcam, şimdi benim 27 gün sonra düğünüm var, 12 haziranda yani, 15inde de balayına gitcez, birkaç gün denize, havuza girme dediler. Var mı aslı astarı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?