Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Arkadaşlar bişey sorcam, şimdi benim 27 gün sonra düğünüm var, 12 haziranda yani, 15inde de balayına gitcez, birkaç gün denize, havuza girme dediler. Var mı aslı astarı?

canım oncelıkle hayırlı ugurlu olsun
eğer ilk defa cinsel temasta buluncaksan o donemde biraz hassas olundugu ve her an mıkroba açık oldugu doğru dikkatli olsan daha iyi olur tabiki
bu arad ahenuz evlenmedım 8 gun sonra da benım dugunum var ama butun bunlar doktorlardan aldıgım bılgıler

Yaa, muhtemelen ben de ağlarım, ben de anneme dayanıyorum da babamda kopuyorum genelde, hele bir de ağlarsa, benim makyaj filan kalmayacak...

haa buarada kızlar eğer ilişkiye girerken çok heyecanlı olusanız, ıNSıDAN diye bi sakinleştirici var, doktorlar veriyomuş stersli olanlara, forumda okumuştum, bilgilerinizee

Evet ilk kez birlikte olacağım müstakbel eşimle, aslında ne olur ne olmaz diye 3 gün sonraya ayırtalım istedim yerimizi, birkaç gün yeterli mi diyeceğim ama sanırım, malum bölgenin durumuna bağlı diyeceksiniz değil mi :)

canım bizde kuşak bağlama gibi bişey yok açıkçası
bende bağlansın istemem
evet ne mutluki türküz ama yınede bazı adetler bana saçma geliyo
hepimizin arının namusunun bi kuşakla temsil edilmesi benim moralimi bozuyo
ben o kuşak bağlama adetınıde ankaraya geldıgımde öğrendim ve bana garip gelmişti sanki hediye paketi gibi
herkes adetlerini yaşatsın bunlar çok guzel şeyler ama dedimya bana kızmayın ama bazıları bana saçma geliyo

Heyecanlı olacağımdan da eminim hatta bu konuda çok yazdım başka başlıklarda ne yapcam ne etcem ben diye:)

Yaa, muhtemelen ben de ağlarım, ben de anneme dayanıyorum da babamda kopuyorum genelde, hele bir de ağlarsa, benim makyaj filan kalmayacak...

aynen bende öyle derdim nitekim olduda, annem huyumu bildiği için makyajı akacak, zaten yakınımızdasın kızım ağlama hadi dedi ama ne fayda, ben bide düğünden eve gelince 1 saat kadar ağladım eşimde çok üzüldü neden bilmiyorum, oysaki aynı semtteydik annemlerle, eşimde akıldı sen o kadar ağladın bak yine ayrıldık diye :)))

ama özel anlar onlar çok güzel Allah herkese nasip etsin gönlünce

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy canım çok tatlısın yaaa evet malum bölgenin durumuna o anki ruh haline bağlıkaydirigubbakcemile3
zaten bizler malesefki o malum bölgenın hassaslıgı geregı normal zamanlarda bile mıkrop kapma olasılıgımız çok yuksek
ben havuza bile girmem mesela mantar kapma olsılıgı oldugu için hoş yuzmede bilmemyakaydirigubbakcemile3 ama yınede öğrenmek için ble olsa girmem
ki o gece ya da sabah ( illa gece olcak dıye bı kanun yok) daha da hassas olcaksın o yuzden acık dıkkat et derım benyerimseniben

estagfurullah canım, öyle düşünebilirsin.bende çok kızarım hediye paketi biçimine vede herşeyin onla ölçülmesine ama ben gurur duyuyorum o şekilde olmasıyla, ama sende haklısın bazı adetler çokta saçma olabiliyo

Haktann, ne kadar az kalmış sana daa, Allah mutlu etsin, huzurunuzu eksik etmesin inşallah... Bel bağlama bana da çok saçma geliyo, bak bizim kız kimseyle birlikte olmadı, bak kemerini de takıyoruz işte filan gibi, benim zaten ne eşim ne ailesi biliyordur onun ne için takıldığını.. Ben de istemiyorum ama çıkarken bizim akrabalardan biri ya da bizimkiler takalım veya takın derlerse de ille yok takmayın demem, kırılmasınlar. Ama arabada çıkarırım, öyle düşündüm:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam dikkat edeyim ben hakikaten, bir de onunla uğraşmayayım... Aman zaten otele ilk gittiğimiz gün hemen havuza denize gidelim demeyiz herhalde.. Muhtemelen odadan çıkmayız, hem yorgunluktan hem belki çıkmak istememekten:))

alınyazım babanın evınden gurula çıkmak muthiş bişey allah hepimize yaşatsın yaşattı yaşatacakta çok şükür,bunlara hiçbir diyecegım yok
ama tears ın da dediği gibi bana göre utanç verici yani eger kardes baglarsa mesela alın bakın benım ablam kımseyle bırlıkte olmadı gule gule kullanın dermiş gibi sonuçta herkes neden bağlandıgını bılıyo
mesela benım görümceme nişanlım bağlamış onlarda böyle bişey var
bana sorduklarında kım bağlıcak sana dıye ne bağlaması? ne kuşağı demiştimkaydirigubbakcemile3 ben hediye paketımıyım kıme ne benim cinsel hayatımdan dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amaaan işte garip garip gelenekler ama yınede bazı adetlerimizi çok sevıyorum :teytey:

bence sağlığını ihmal etme cnm...
mide önemlidir yani...
gastrit gibi bişeymi wardı?

sol bağırsağımda tembellik var kızlar, 3 ay kullanmam gerekn ilaç bitti.
şimdi gidip tekarar baktırıcam.

Profıle remsİm nasıl eklıycem yardım edermısınız

kullanıcı panelinde solda yazıyor avatar falan diye oradan yapabilirsin.

Arkadaşlar bişey sorcam, şimdi benim 27 gün sonra düğünüm var, 12 haziranda yani, 15inde de balayına gitcez, birkaç gün denize, havuza girme dediler. Var mı aslı astarı?

Öyle diyorlar ki bir bildikleri vardır. Güneşlenirsin, rissk alma mikrop kapabilirsin.

bencede kaydirigubbakcemile3
zaten 3 gun sonra aa bız nerdeyız demeye yeni başlarsınızkaydirigubbakcemile3
gıdeceksenızde sen guneşleniverirsin eşin girer denize havuze bı muddet ole ıdare edersınız
bu arad aiyi dileklerin için saol hayatım
allah hepimizi mutlu etsın inşallah huzurumuz hep baki kalsın:Saruboceq:

Aminnnnn:))) Çeyizmiş, evmiş, eksiklermiş, adetlermiş, hiçbirşey değil , huzur önemli olan, sizin çok az kalmış, inşallah huzurunuz bozulmadan, problem çıkmadan atlatırsınız düğünü,sonrasında da heeep çok huzurlu olursunuz, oluruz inşallah, en önemlisi o...
Ben evlenip Ankara'ya yerleşeceğim, o yüzden ev eşyalarını almak için sık sık oraya gittim bir dönem.. ılk gittiğimde çok sevdiğim bir ablamın söylediği şeyler çok hoşuma gitti (eşinden boşandı, sonra onunla tekrar evlendi) : "Düğün telaşında istediğin gibi gitmeyecek bir sürü şey olacak, şunu istemem, bunu istemem, şunu yapmayız, bunu yapmayız, bunu alamayız, yapamayız gibi.. Aman hiçbirşey için canını sıkma, bak bizim için hangi halıyı aldığımızın, ne altın takıldığının ne önemi oldu, önemli olan huzur, hiçbir şey için birbirinizi kırmayın, huzurunuzu kaçırmayın.. Evlenmeden önce de, evlendikten sonra da..."

Bunu paylaşmak istedim, belki sorunları olanlar vardır- ki hepmizin var şikayetleri ufak tefek, ama önemli olan mutluluğumuz değil mii..

evet o ablanın dediklerinin hepsinin altına imzamı atarım
bizim allahasukur ole bi derdımız olmadı hepsini nişanlımla aldık herşeyın yanı aıleler yardımcı oldu ama bize bıraktılar herseyı herşey ıstedıgımız gıbı oldu çok şşükürki
ama şu varki biz eşya için ev için evlenmıyoruz birbirimi için evlenıyoruz
benim hiçbizaman eşya takıntım olmadı maddi olarak hiçbişeyde takıntım yok
ben herzman nişanlıma da derim ben sevgi insanıyım beni ancak sevmezsem ben üzülürüm benim param olmuş koltugum olmuş halım olmuş ama kocam benı sevmıyosa ne onemı var bunların

allah hepimize huzur versin inşallah herkesede benımkı gıbı nısanlılık ve evlılık oncesı yaşatsın:Saruboceq:

canım sen nereye gelıyosun ankaraya?

Beşevlere geliyorum:)))) Sağolsun benim kayınvalidem, kayınpederim de o konuda çok anlayışlı, benim annem daha çok müdahale etmek istedi aldıklarımıza, da biz pek dinlemedik.. Aldık herşeyimizi şükür, sorunsuz, bir tek salonun avizesi kaldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…