Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yaaaaaa bende beşevlerde oturuyorum şuanda ama yenımahalleye gelin gidiyorum

ne heyecanlı olur yaa insanın yeniden evlenesi geliyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aslında her sene evlilik yıldönümlerimizde tekrar düğün yapsak dimi ne güsel olur kaydirigubbakcemile3

arkadaşşlar, borçlu mu evleniyosunuz sizde yoksa aileler mi karşılıyo

hayatım bizde şöle bi durum var evımızın bazı eşyalarını nişanlım aldı işte dıger şeyleri de aileler karsıladı ortaklaşa bişey oldu yani
herkes ne yapabıldıyse o kadar gucu yettıgınce bişeler yaptı
bizim borcumuz olmıcak allaha sukur sadece 2 ay daha koltuk taksıtı odicez o kadar
allah herkesten razı olsunkı borcumuz olmıcak evlendıkten sonra ama ben çalışmadıgım için bı muddet tek maaşla geçinicez

Evet, beşevlerde olduğunu okumuştumm:) Yenimahalle de çok uzak değil be, ben Tokat'tan geleceğim oraya düşünsene.. Aileme çok zor geliyor, daaa ben o kadar üzülmüyorum niyeyse, çok mu duygusuzum nee...
Dzcell ile hiç konuşmadım ama sanırım bu gece kınası varmış, Allah hayırlı etsin, inşallah gecesi çook güzel ve sorunsuz geçer.. Darısı da bize, değil miii:)))

ne heyecanlı olur yaa insanın yeniden evlenesi geliyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aslında her sene evlilik yıldönümlerimizde tekrar düğün yapsak dimi ne güsel olur kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benim düğünümün olacagı yerde her sene 29 ekimde orda evlenen bütün çiftler tekrar gelinlik ve damatlık giyip gidiyolar
her sene yenıden dugun yapıyolar yani
ama biz öle bişey yapmayı planlamıyoruz
işin guzel yanı zaten hayatta bı kere olması her sene aynı sey olsa ozellıgı kaçaryerimseniben

o zaman çok şanslısın tadını çıkar evliliğin yerimseniben borç olmazsa tek maaşlada geçinilebilir aslında yaa

Bu arada biz çok şükür borçsuz evleniyoruz, ufak tefek kredi kartı borçlarımız var, ama çok ufak. Ben, nişanlım ve ailelerimiz hep birlikte kalktık altından şimdiye kadar, çok şükür..

işin guzel yanı zaten hayatta bı kere olması her sene aynı sey olsa ozellıgı kaçaryerimseniben

tabiki hayatım allah yaşamayanlarada yaşatsın inşallah...bizler yeni gelin olucak kızların heyecanlarını paylaşıyoruz artık ve mutlu oluyoruz o yeter bize :1hug:

Bence de, borç yoksa tek maaş da yeter, tabi biraz da evin idaresi bizlere düşüyor... Ben annemden biliyorum, çalışmıyordu ama babamın harcaması için ona verdiklerini bitirmek yerine, idareli kullanıp biriktiriyordu bile... Ben de çok müsrifimdir, biraz engelledim kendimi bu aralar, inşallah sorunsuz bir şekilde kotarırız bu işi de...

arkadaşşlar, borçlu mu evleniyosunuz sizde yoksa aileler mi karşılıyo

ben borçla evlendim sürekli borç ödüyoruz .Benim kendi tarafımdan olan hiçbir borcum yok ama eşimin ailesi hiçbirşeyi karşılamadığı için kredi almış kredi taksidini ödüyoruz, eşya borcunu ödüyoruz, ev kirasını ödüyoruz ödüyoruz da ödüyoruz işte offf bak düşününce yine sinir bastı

Offf, çok zor yaa, Allah kolaylık versinnn.. Zor tabi ama ne yapacaksınız, paraları olsa idi seve seve verirlerdi mutlaka, maddi durumları iyi değilse ne yapsınlar, onlar da üzülüyordur eminim.. Yoksa paraları olmasına rağmen mi yardım etmediler?

suski bende başlarım şimdii :çok üzgünüm:

yok babası çalışmıyor onlara bişey diyemiyorum ama benim evliliğim görücü usulu oldu yani çoook severek evlenmedim ve evlenirken eşim kredi çekiyor altınları onla alıyor ya da nişan bohçasını felan.Benim sinirlendiğim kredi çektiinden benim düğünden 1 ay önce haberim oluyor.Ben derdim ki evleneceğim insanın durumu iyi olsun hani çok seversinde herşeye katlanırsın kendim ettim kendim buldum dersin ama paran yoksa bu işe ne diye kalkışırsın be adam off offff.Şükür Allah'ıma eşim anlayışlı seviyorum onu o yzden bişey demiyorum ona karşı ama keşke borcumuz olmasaydı. Demekki durumu iyi olsaydı belki daha başka sorunlar çıkacaktı diyrum o yzden yine Allah onu karşıma çıkardığı için hep şükrediyorum.

canım çok şükür evde kendi evimiz ne borç ne kira ödemicez allah razı olsun hepsinden
ama ben tek maaşla geçinmekten korkmuyorumkı bende çalışmak istıyoum o yuzden
kendımı çalışmayınca yetersız bırı gıbı goruyorum
zaten evde otur otur sıkıldım:çok üzgünüm:

mesleğin ne haktan?

dilekdilek, malesef kimisi paraya gereğinden fazla önem veriyor..Sen şanslısın ki, eşin iyi bir insan çıkmış, kimileri görücü usulü evlenip neler çekiyor, kimisi de sürekli ailesini tutup eşini eziyor.. Boşver ailesini, sana eşin gerek, benim müstakbel kayınvalidem ve kayınpederim de belki birçok kişinin isteyeceği kadar iyi, anlayışlı insanlar, ama yine de birşeyler bana batacaksa batıyor:))) Atıyorum yemeğe çağırıyo bizi, aman niye bizi bize bırakmıyor diye kızıyorum, evimi temizliyor ben Tokat'tayım, o Ankara'da diye, aman niye o temizliyo da bana bırakmıyo diye kızıyorum.. Halbuki yapmasa bu kez de niye yapmadı diye kızarım... Niye böyleyim anlamadım.. Nişanlımı annesinden kıskanıyor muyum ne? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…