Beşevlere geliyorum:)))) Sağolsun benim kayınvalidem, kayınpederim de o konuda çok anlayışlı, benim annem daha çok müdahale etmek istedi aldıklarımıza, da biz pek dinlemedik.. Aldık herşeyimizi şükür, sorunsuz, bir tek salonun avizesi kaldııı
arkadaşşlar, borçlu mu evleniyosunuz sizde yoksa aileler mi karşılıyo
ne heyecanlı olur yaa insanın yeniden evlenesi geliyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aslında her sene evlilik yıldönümlerimizde tekrar düğün yapsak dimi ne güsel olur kaydirigubbakcemile3
ne heyecanlı olur yaa insanın yeniden evlenesi geliyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aslında her sene evlilik yıldönümlerimizde tekrar düğün yapsak dimi ne güsel olur kaydirigubbakcemile3
hayatım bizde şöle bi durum var evımızın bazı eşyalarını nişanlım aldı işte dıger şeyleri de aileler karsıladı ortaklaşa bişey oldu yani
herkes ne yapabıldıyse o kadar gucu yettıgınce bişeler yaptı
bizim borcumuz olmıcak allaha sukur sadece 2 ay daha koltuk taksıtı odicez o kadar
allah herkesten razı olsunkı borcumuz olmıcak evlendıkten sonra ama ben çalışmadıgım için bı muddet tek maaşla geçinicez
işin guzel yanı zaten hayatta bı kere olması her sene aynı sey olsa ozellıgı kaçaryerimseniben
arkadaşşlar, borçlu mu evleniyosunuz sizde yoksa aileler mi karşılıyo
ben borçla evlendim sürekli borç ödüyoruz .Benim kendi tarafımdan olan hiçbir borcum yok ama eşimin ailesi hiçbirşeyi karşılamadığı için kredi almış kredi taksidini ödüyoruz, eşya borcunu ödüyoruz, ev kirasını ödüyoruz ödüyoruz da ödüyoruz işte offf bak düşününce yine sinir bastı
Offf, çok zor yaa, Allah kolaylık versinnn.. Zor tabi ama ne yapacaksınız, paraları olsa idi seve seve verirlerdi mutlaka, maddi durumları iyi değilse ne yapsınlar, onlar da üzülüyordur eminim.. Yoksa paraları olmasına rağmen mi yardım etmediler?
canım çok şükür evde kendi evimiz ne borç ne kira ödemicez allah razı olsun hepsinden
ama ben tek maaşla geçinmekten korkmuyorumkı bende çalışmak istıyoum o yuzden
kendımı çalışmayınca yetersız bırı gıbı goruyorum
zaten evde otur otur sıkıldım:çok üzgünüm:
mesleğin ne haktan?
canım ben uluslararası ilişkiler mezunuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?