canım ben uluslararası ilişkiler mezunuyum
çok güzel çokda geçerli bi meslek bildiğim kadarıyla inş allah gönlüne göre verir
dilekdilek, malesef kimisi paraya gereğinden fazla önem veriyor..Sen şanslısın ki, eşin iyi bir insan çıkmış, kimileri görücü usulü evlenip neler çekiyor, kimisi de sürekli ailesini tutup eşini eziyor.. Boşver ailesini, sana eşin gerek, benim müstakbel kayınvalidem ve kayınpederim de belki birçok kişinin isteyeceği kadar iyi, anlayışlı insanlar, ama yine de birşeyler bana batacaksa batıyor:))) Atıyorum yemeğe çağırıyo bizi, aman niye bizi bize bırakmıyor diye kızıyorum, evimi temizliyor ben Tokat'tayım, o Ankara'da diye, aman niye o temizliyo da bana bırakmıyo diye kızıyorum.. Halbuki yapmasa bu kez de niye yapmadı diye kızarım... Niye böyleyim anlamadım.. Nişanlımı annesinden kıskanıyor muyum ne? :))
Evet yaa, ondan herhalde, ki normalde öyle kıskanç bir yapım da yoktur ama böle bi sinir oluyorum bazen, canım dese canın çıksın diyesim geliyo, çok mu kötü bir insanım ben yaaa
Evet yaa, ondan herhalde, ki normalde öyle kıskanç bir yapım da yoktur ama böle bi sinir oluyorum bazen, canım dese canın çıksın diyesim geliyo, çok mu kötü bir insanım ben yaaa
Haktan mesleğin çok güzel kolaylıkla iş bulursun demeyi çok isterdim ama bu kriz ortamında biraz zor canım.Ne güzel işte sende bu arada evine alışırsın evliliğe alışmış olursun.
valla ben ısınamadım hala eşimin ailesine...kendimi onlardan biri gibi göremiyorum bi türlü
yok yok değilsin bu çoğumuzda var bendede kaydirigubbakcemile3
valla ben ısınamadım hala eşimin ailesine...kendimi onlardan biri gibi göremiyorum bi türlü
bır kaynananın içten davranığını nasıl anlarsınız.?
düğün öncesi de kendini bozmadıysa davranışlarında değişiklik yoksa o zaman anlarımkaydirigubbakcemile3
Ya benimkiler de bana sürekli kendini yanımızda rahat hissetmezsen biz de rahat olamayız, sen bizim kızımızsın artık diyorlar.. Acaba diyorum onların da fazla rahat etmemeleri için ben de rahat davranmamaya devam mı etsem:))))
Çok rahat olurlarsa sürekli gelirler bize, sürekli de çağırırlar, ne öneriyorsunuz bana :) Şimdi tutup her cumartesi, pazar arayıp da hadi bize yemeğe gelin derlerse, nasıl bir politika izleyeyim de eşimi kendi tarafıma çekeyim? :)[/QU
ananem derki hep kızım sen ne kadar iyi gelin olsan kaynananın kızı gibi olamazsın oda ne kadar iyi kaynana olsa senin annen gibi olamaz der :1closedeyes: haklı bence...çok yağlı ballı olunca isteklerde artıyo
Benimkinde bir değişklik olmadı, yani içten, ama nişanlım beni ona tercih ederse, kulahları değişmek isteyebilir, çünkü çok düşkün oğluna..:))
Bence de, bu sefer de ha bire beraber olmak isterler- ki hiç hoşlanmam, ben eşimle olmak isterim sadece, aile sadeti nereye kadar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?