Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sen nişanlını çok sevdiğin için paylaşamıyosun huyum kurusun o huy bendede var:)) Bazen iyi şeyler bile bana batıyor.Zorla kaşınıyor muyum ne?kaydirigubbakcemile2

Haktan mesleğin çok güzel kolaylıkla iş bulursun demeyi çok isterdim ama bu kriz ortamında biraz zor canım.Ne güzel işte sende bu arada evine alışırsın evliliğe alışmış olursun.

Evet yaa, ondan herhalde, ki normalde öyle kıskanç bir yapım da yoktur ama böle bi sinir oluyorum bazen, canım dese canın çıksın diyesim geliyo, çok mu kötü bir insanım ben yaaa

Haktan mesleğin çok güzel kolaylıkla iş bulursun demeyi çok isterdim ama bu kriz ortamında biraz zor canım.Ne güzel işte sende bu arada evine alışırsın evliliğe alışmış olursun.

evet canım bende öyle avutuyorum kendımı evime alışırım evliliğe allışırım dıyorum

tears canım kötü bi insan değilsin bu sadece evlilik psikolojısıyle gelen aşırı sahıplenme duygusu senden başka kımsenın ortak olmasını ıstemıyosun o kadar
karsı taraf cennetten altın tepsiyle inse bi şekilde bi kulp bulur neden gümüş değildi dersinyerimseniben

Hııı, iyi o zaman, kendimden şüphe ediyordum yani.... Acaba o da beni kıskanıyor mudur, yoksa sadece gelinlerde mi var?

valla ben ısınamadım hala eşimin ailesine...kendimi onlardan biri gibi göremiyorum bi türlü

Ya benimkiler de bana sürekli kendini yanımızda rahat hissetmezsen biz de rahat olamayız, sen bizim kızımızsın artık diyorlar.. Acaba diyorum onların da fazla rahat etmemeleri için ben de rahat davranmamaya devam mı etsem:))))

Çok rahat olurlarsa sürekli gelirler bize, sürekli de çağırırlar, ne öneriyorsunuz bana :) Şimdi tutup her cumartesi, pazar arayıp da hadi bize yemeğe gelin derlerse, nasıl bir politika izleyeyim de eşimi kendi tarafıma çekeyim? :)

düğün öncesi de kendini bozmadıysa davranışlarında değişiklik yoksa o zaman anlarımkaydirigubbakcemile3

Benimkinde bir değişklik olmadı, yani içten, ama nişanlım beni ona tercih ederse, kulahları değişmek isteyebilir, çünkü çok düşkün oğluna..:))

Benimkinde bir değişklik olmadı, yani içten, ama nişanlım beni ona tercih ederse, kulahları değişmek isteyebilir, çünkü çok düşkün oğluna..:))

canım nıye senı ona tercıh etsınkaydirigubbakcemile3
senle evlenıyo artık annesıyle degıl
oğluna ya da kızına düşkün olmayan anne varmı ki o düşkün olmasın
sadece düğün öncesi babamızın evınden getirmiş gibi davranıyolar ama hadlerini bildiririsen anında çark edıyolar merak etme
sen hele bı evlen gerısı gelir

Bence de, bu sefer de ha bire beraber olmak isterler- ki hiç hoşlanmam, ben eşimle olmak isterim sadece, aile saadeti nereye kadar:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
ananem derki hep kızım sen ne kadar iyi gelin olsan kaynananın kızı gibi olamazsın oda ne kadar iyi kaynana olsa senin annen gibi olamaz der :1closedeyes: haklı bence...çok yağlı ballı olunca isteklerde artıyo[/QUOTE]

aynnen bende katılıyorum bu lafa sonuna kadar:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…