eh işte canım sen nasılsın,keyifler nasılkaydirigubbakcemile5günaydın kızlar, iyi haftalar
hekes iyimi?
Günaydınnnnnnnnnn arkadaşlar.
Yeni sevinçlere gebe bir hafta dilerim.
angelim hoşgeldiin nasılsın canm nişan nasıl geçti dışardamı yaptınız cnm
günaydın kızlar, iyi haftalar
hekes iyimi?
kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
mısraya sonunda bebek yaptırıcaz
günaydın kızlar nasılsınız?,angel düğün nasıl geçti şeker hihoyyyt
cssa canım sen nasılsın?bebek nasıl gamyoncuiremsu
mısra canım geçmişi okuyamadım daha eşinin doğum günü için ne yaptın canım
ve dzcel evlendi,ay ya zaman ne çabuk geçiyor anlamıyorum,bu haftada haktan hadi bakalım hayırlısı inşallah dzcelin düğünü güzel geçmiştir.alkisalkisalkis
dirimcm mrb bebişimde bende iiz saol cnm sen keyifsiz gibisin sanki canım
canım hiç o tarafından düşünmemiştimdirimim tabiki bunlar nasip kısmet işi ama ben yaz aylarında doğum yapmak isterdim çünkü kışın bebişimi soğuktan korumak daha zor yazın kolay olur die üşünüorum ama olsun gelio ya bebişim inş sağlıcakla o yeter
canım haftasonu hep ders çalıştım,yarında ders çalışacağım,ders anlatacağım bu hafta yada haftaya,havalarda ısındı.uykusuzum bide :sm_confused:,hayırlısıyla bir bitseydi rahatlayacaktım
canım seni bebek kışa geliyor,yani soğuk havalara,Allah nasip ederse banada inşallah bende serin havada doğum yapmak isterim,sıcakta insan bunalıyor yayerimseniben
Angel canım nişan işte,yorgunum ağzmdam ne çıktı bilmiyorum öyle işte
iyi geçtiğine sevindim canım
tearsinheaven canım nişanlılıkta oluyor düğünde yaklaştıysa normaldir yani,bizde çok kavga ettik,düğünden sonra rahatladık ikimizdekaydirigubbakcemile2
dilek canım sende hoşgeldin
ben iim angelim koçişi nöbete gönderdim bugün yok o yüzden akşam bende yokum kayınvalideme gitcem bugün amaa önce arkadaşlara uğrıcam cnm işte böle yarında bebişimizin kalp atışlarını duymaya gitcez inş babamızla:)
eh işte canım sen nasılsın,keyifler nasılkaydirigubbakcemile5
günaydın tubiş hoşgelddiin biz iiz sen nasılsın cnm
Günaydınn, ben de geldim ama nişanlımla telefonda biraz gerildiğimiz için güne pek iyi başlamayacağım sanırım.. Niye böyle oluyo anlamıyorum ya, her bir şeye gerilmeye sinirlenmeye başladım
canım hiç o tarafından düşünmemiştim,doğru ya yeni doğan çocuk çabuk hasta olur,neyse hayırlısı artık,canım inşallah sağlıklı bir şekilde doğar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?