Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
mısraya sonunda bebek yaptırıcaz
günaydın kızlar nasılsınız?,angel düğün nasıl geçti şeker hihoyyyt
cssa canım sen nasılsın?bebek nasıl gamyoncuiremsu
mısra canım geçmişi okuyamadım daha eşinin doğum günü için ne yaptın canım
ve dzcel evlendi,ay ya zaman ne çabuk geçiyor anlamıyorum,bu haftada haktan hadi bakalım hayırlısı inşallah dzcelin düğünü güzel geçmiştir.alkisalkisalkis

Günaydınnnnnnnnnn arkadaşlar.
Yeni sevinçlere gebe bir hafta dilerim.

günaydın mısracım nasılsın

angelim hoşgeldiin nasılsın canm nişan nasıl geçti dışardamı yaptınız cnm

nişan güzeldi canım evet dışarda yaptık sıcaktı hava ama yorucuydu ayakta dolanmaktan ve oynamaktan yoruldumdelikafadulden

günaydın kızlar, iyi haftalar

hekes iyimi?

günaydın tubis ben biraz yorgunum ama iyi sayılırım genel olarak sen nasılsın

günaydın dirimcim düğün değildi kuzenim nişanlandı güzel şekerdi bütün akrabalar herkes birarada güzel oluyor eğlendik bayakaydirigubbakcemile2

Günaydınn, ben de geldim ama nişanlımla telefonda biraz gerildiğimiz için güne pek iyi başlamayacağım sanırım.. Niye böyle oluyo anlamıyorum ya, her bir şeye gerilmeye sinirlenmeye başladım

Günaydın arkadaşlar iyi ve mutlu haftalar
Benim bugün çok işim olacağından fazla takılamayacağım sizlerle
öpüyorum sizi yarın görüşmek üzere...
arada bakarım dayanamam ben yine

dirimcm mrb bebişimde bende iiz saol cnm sen keyifsiz gibisin sanki canım

canım haftasonu hep ders çalıştım,yarında ders çalışacağım,ders anlatacağım bu hafta yada haftaya,havalarda ısındı.uykusuzum bide :sm_confused:,hayırlısıyla bir bitseydi rahatlayacaktım
canım seni bebek kışa geliyor,yani soğuk havalara,Allah nasip ederse banada inşallah bende serin havada doğum yapmak isterim,sıcakta insan bunalıyor yayerimseniben
Angel canım nişan işte,yorgunum ağzmdam ne çıktı bilmiyorum öyle işte
iyi geçtiğine sevindim canım
tearsinheaven canım nişanlılıkta oluyor düğünde yaklaştıysa normaldir yani,bizde çok kavga ettik,düğünden sonra rahatladık ikimizdekaydirigubbakcemile2
dilek canım sende hoşgeldin

ben iim angelim koçişi nöbete gönderdim bugün yok o yüzden akşam bende yokum kayınvalideme gitcem bugün amaa önce arkadaşlara uğrıcam cnm işte böle yarında bebişimizin kalp atışlarını duymaya gitcez inş babamızla:)

dirimim tabiki bunlar nasip kısmet işi ama ben yaz aylarında doğum yapmak isterdim çünkü kışın bebişimi soğuktan korumak daha zor yazın kolay olur die üşünüorum ama olsun gelio ya bebişim inş sağlıcakla o yeter

canım hiç o tarafından düşünmemiştim ,doğru ya yeni doğan çocuk çabuk hasta olur,neyse hayırlısı artık,canım inşallah sağlıklı bir şekilde doğar

hmm seni gidi seniii bebiş yok ya şlimdilik kendini düşüosun kışın rahat olur die amaa bi anne ol bakalım ne düşüosun:)

SAĞOL CANIM BENİM
bende yazın hamile olmak isterdim çünkü hamileliklere bayılıyorum tişörtler tunikler taytlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
sanada zihin açıklığı versin Allah ım bir an önce atlatır geçersin inş sınavlarını canım

iyi baklaım cnm kayınvalidenle aranız iyi dimi anlaşabiliyorsun
ayy ne güsel ya bebeğin kalp atışarını duymak bende istiyorummmmmmmmmmmalkisalkisalkis

eh işte canım sen nasılsın,keyifler nasılkaydirigubbakcemile5

günaydın tubiş hoşgelddiin biz iiz sen nasılsın cnm

iyim şükür bende bir yaramazlık yok. Dün kocişler temizlik yaptık sorna arkadaşlarla pikniğe gittik. Biraz yorgunluk dışında sorun yok

angelcım, nişan bahçedemi oldu hava burada güzeldi.

Günaydınn, ben de geldim ama nişanlımla telefonda biraz gerildiğimiz için güne pek iyi başlamayacağım sanırım.. Niye böyle oluyo anlamıyorum ya, her bir şeye gerilmeye sinirlenmeye başladım

bir her gün tartışıyorduk, evlendikten sonra geçiyor herkes aynı durumda oluyormuş.

canım hiç o tarafından düşünmemiştim ,doğru ya yeni doğan çocuk çabuk hasta olur,neyse hayırlısı artık,canım inşallah sağlıklı bir şekilde doğar

Ben temmuz, ağustos gibi hamile kalsam diye plan yapıyorum. Bebiş nisan mayıs gibi olur. Havalar soğuk olana kadarda büyür.

Dün nişan günümüzde tam 1 yıl oldu.
Bugünde evliliğimizin 1. ayını doldurduk.

:asigim::asigim:

Canlarım aklım sizde ama gelemiyorum,görüşmelerim var Öğleye doğru buradayım inşalllah.

Angelcım hamişlik konusunu sorma cnm,eşim haddinden fazla heyecanlı bir sürü gebelik testi almış,ha bre yaptırtıyor.Daha belli olmaz diyorum anlatamıyorum:roflol:
Bugün sabah 5 te hadi yapalım diye yalvardı yine,uykulu uykulu kalktım yaptım.Negatifti
Netleşmesi için bu ay sonunu beklememiz lazım bakalım hayırlısı olsun.

evet angelim ii anlaşıoruz çok şükür kayınvalidemle cnm inş sende duyacaksın bebişin kalp atışlarını cannmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…