hmm seni gidi seniii bebiş yok ya şlimdilik kendini düşüosun kışın rahat olur die amaa bi anne ol bakalım ne düşüosun:)
inşallah canım ya,angel sorma yazın bende hamileliklere bayılıyorum ya,kışın kat kat olmuyor öyleSAĞOL CANIM BENİM
bende yazın hamile olmak isterdim çünkü hamileliklere bayılıyorum tişörtler tunikler taytlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
sanada zihin açıklığı versin Allah ım bir an önce atlatır geçersin inş sınavlarını canım
iyi baklaım cnm kayınvalidenle aranız iyi dimi anlaşabiliyorsun
ayy ne güsel ya bebeğin kalp atışarını duymak bende istiyorummmmmmmmmmmalkisalkisalkis
canım havalar güzel tam piknik havası yani,yarında bize tatil bi piknik güzel olur aslında ama bakalım artıkiyim şükür bende bir yaramazlık yok. Dün kocişler temizlik yaptık sorna arkadaşlarla pikniğe gittik. Biraz yorgunluk dışında sorun yok
angelcım, nişan bahçedemi oldu hava burada güzeldi.
bir her gün tartışıyorduk, evlendikten sonra geçiyor herkes aynı durumda oluyormuş.
Ben temmuz, ağustos gibi hamile kalsam diye plan yapıyorum. Bebiş nisan mayıs gibi olur. Havalar soğuk olana kadarda büyür.
iyim şükür bende bir yaramazlık yok. Dün kocişler temizlik yaptık sorna arkadaşlarla pikniğe gittik. Biraz yorgunluk dışında sorun yok
angelcım, nişan bahçedemi oldu hava burada güzeldi.
bir her gün tartışıyorduk, evlendikten sonra geçiyor herkes aynı durumda oluyormuş.
Ben temmuz, ağustos gibi hamile kalsam diye plan yapıyorum. Bebiş nisan mayıs gibi olur. Havalar soğuk olana kadarda büyür.
Canlarım aklım sizde ama gelemiyorum,görüşmelerim varÖğleye doğru buradayım inşalllah.
Angelcım hamişlik konusunu sorma cnm,eşim haddinden fazla heyecanlı bir sürü gebelik testi almış,ha bre yaptırtıyor.Daha belli olmaz diyorum anlatamıyorum:roflol:
Bugün sabah 5 te hadi yapalım diye yalvardı yine,uykulu uykulu kalktım yaptım.Negatifti
Netleşmesi için bu ay sonunu beklememiz lazım bakalım hayırlısı olsun.
Dün nişan günümüzde tam 1 yıl oldu.
Bugünde evliliğimizin 1. ayını doldurduk.
:asigim::asigim:
evet angelim ii anlaşıoruz çok şükür kayınvalidemle cnm inş sende duyacaksın bebişin kalp atışlarını cannmmm
,canımcığım ama şöyle de düşünmek gerek hadi bebek yazın doğdu,o sıcakta yavrucak nasıl bunalır,altında bide bez,pişik...
inşallah canım ya,angel sorma yazın bende hamileliklere bayılıyorum ya,kışın kat kat olmuyor öyle
canım havalar güzel tam piknik havası yani,yarında bize tatil bi piknik güzel olur aslında ama bakalım artık
Değişik stratejiler tabi bunlar, benim de aklımda bulunsunn, daha çook erken benim için ama olsun, kulağıma küpe olur.. ))) Yazın pişik olur, kışın üşür filan...hehe..
Ya bizim çok az kaldı düğüne, bir de ayrı şehirlerdeyiz şu an, çook zor zaten, bir de herşeye köpürür, sinirlenir oldum, ne yapsa batıyo resmen.. Biraz da evde bir nev yas havası esmesinden sanırım, annem çok üzülüyo başka bir şehre yerleşiyorum diye.. Yani şu an bizim evde gerilmemek mümkün değil...(
canım normaldir ya,ikinizde streslisiniz,az kaldı dayanın biraz ya,canım eşinin ailesinin bulunduğu şehre mi gelin gidiyorsunDeğişik stratejiler tabi bunlar, benim de aklımda bulunsunn, daha çook erken benim için ama olsun, kulağıma küpe olur.. ))) Yazın pişik olur, kışın üşür filan...hehe..
Ya bizim çok az kaldı düğüne, bir de ayrı şehirlerdeyiz şu an, çook zor zaten, bir de herşeye köpürür, sinirlenir oldum, ne yapsa batıyo resmen.. Biraz da evde bir nev yas havası esmesinden sanırım, annem çok üzülüyo başka bir şehre yerleşiyorum diye.. Yani şu an bizim evde gerilmemek mümkün değil...(
oo eşimde habire kıyafet allaım hadi dio o benden daha hevesli hele kayınvalidem hadi kızım alalım artık kıyafetlerini dio :)
kayınpederim de var çookk çookk ii bi insan Allah onu başımızdan eksik etmesin
bi tanede küçük görümcem var daha 15 yaşında habire ders çaılışıp durur benide çok sever yani onunlada aramız çok ii haa o insanlarda yani eşimin aileside yaralı onlarında bikaç yl önce trafik kazasında 2o küsür yaşlarında kızlarını kaybettiler ben onun yerini aldım gibi bişey yani o yüzden kızlarıyım ben onların Allaha çok şükür hiç sorunumuz olmadı inş olmazda
Değişik stratejiler tabi bunlar, benim de aklımda bulunsunn, daha çook erken benim için ama olsun, kulağıma küpe olur.. ))) Yazın pişik olur, kışın üşür filan...hehe..
canım normaldir ya,ikinizde streslisiniz,az kaldı dayanın biraz ya,canım eşinin ailesinin bulunduğu şehre mi gelin gidiyorsun
cssa canım inşallah hep böyle iyi olursunuz ne güzel maşallah
angel ya şuan izmirde olmak vardı :çok üzgünüm:
,canımcığım ama şöyle de düşünmek gerek hadi bebek yazın doğdu,o sıcakta yavrucak nasıl bunalır,altında bide bez,pişik...
inşallah canım ya,angel sorma yazın bende hamileliklere bayılıyorum ya,kışın kat kat olmuyor öyle
canım havalar güzel tam piknik havası yani,yarında bize tatil bi piknik güzel olur aslında ama bakalım artık
:a015:az kaldı az kaldı ben didiyorummmdelikafadulden
15 gün sonra
sendende selam götürürüm izmire dirimim sen merak etme
günaydın canım nasılsın hihoyyytgünaydın kızlar naber
gunaydin kizlarr
umarim haftasonunuz guzel geçmistir
yeni haftanizda da huzur mutluluk dilerim
evet dünde çok güzeldi, yarın bizede tatil ama evde işlerim avr onları toparlamak istiyorum.
angel, eve kapanmamışsınız iyi olmuş.
İzmir'e ömrümde bir kez gittim geçen yıl çok sıcak amagüzel şehir artık bir dahaki yaz kısmetse gidicez.
gunaydin kizlarr
umarim haftasonunuz guzel geçmistir
yeni haftanizda da huzur mutluluk dilerim
günaydın kızlar naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?