Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hmm seni gidi seniii bebiş yok ya şlimdilik kendini düşüosun kışın rahat olur die amaa bi anne ol bakalım ne düşüosun:)
,canımcığım ama şöyle de düşünmek gerek hadi bebek yazın doğdu,o sıcakta yavrucak nasıl bunalır,altında bide bez,pişik...
inşallah canım ya,angel sorma yazın bende hamileliklere bayılıyorum ya,kışın kat kat olmuyor öyle

canım havalar güzel tam piknik havası yani,yarında bize tatil bi piknik güzel olur aslında ama bakalım artık

mısracım son regl günün ne zaman ayrıca testi şölee epey beklettikten sonra baktınmı hiç ne görünüo

Değişik stratejiler tabi bunlar, benim de aklımda bulunsunn, daha çook erken benim için ama olsun, kulağıma küpe olur.. ))) Yazın pişik olur, kışın üşür filan...hehe..

Ya bizim çok az kaldı düğüne, bir de ayrı şehirlerdeyiz şu an, çook zor zaten, bir de herşeye köpürür, sinirlenir oldum, ne yapsa batıyo resmen.. Biraz da evde bir nev yas havası esmesinden sanırım, annem çok üzülüyo başka bir şehre yerleşiyorum diye.. Yani şu an bizim evde gerilmemek mümkün değil... (

evet canım bahçede oldu havada şansımıza çok güzeldi zaten 3 saatte falan bitti:))

ah canım ya eşinin hevesinede imreniyorum valla
inş. olur bu ay inş.ben pek umutlu değilim bu aydan ama bilemiyorum yinede
ayın 24.pazar adet günüm yani bu haftayı atlatırsamsositososito

Dün nişan günümüzde tam 1 yıl oldu.
Bugünde evliliğimizin 1. ayını doldurduk.

:asigim::asigim:

evet angelim ii anlaşıoruz çok şükür kayınvalidemle cnm inş sende duyacaksın bebişin kalp atışlarını cannmmm

iyi canım önemli olan o zaten kayınbabanda varmı evde veya eşinin kardeşleri falan
ne meraklıyım dimikaydirigubbakcemile3

inş canım hayırlısıyla en kısa zamanda duymak istiyorumm

canım ya montumuzun önünü bile kapatamıcaz kışındelikafadulden
aman ya bende sanki hamile kaldımda bide zaman düşünüyorum
hayırlısı bakalım zaman neler gösterecek bize:Saruboceq:

canım ya o hepimizin ailesinde oldu benim annemle aramda yarım saat var ev evleneli 2 sene olucak ama annem hala alışamadı evliliğime zoruna gidiyormuş ayrı yerlerde oturmak beni yanında oturturmak istiyor yani aynı mahalleye bi adımlık yerde olmalıymışım :))
geçenlerde arkadaşlarada anlattım kızılayda gezdik bütün gün alışveriş yaptık sonra metroya bindik ben başka tarafa o başka trene bindi diye eve gidene kadar ağlamış sonrada teyzemin yanına gitmiş orda ağlamış düşün yani:))
o yüsden aynı şehirdede olsan farklı şehirede gitsen aynı şey canım zor oluyo sana da onlarada

oo eşimde habire kıyafet allaım hadi dio o benden daha hevesli hele kayınvalidem hadi kızım alalım artık kıyafetlerini dio :)
kayınpederim de var çookk çookk ii bi insan Allah onu başımızdan eksik etmesin
bi tanede küçük görümcem var daha 15 yaşında habire ders çaılışıp durur benide çok sever yani onunlada aramız çok ii haa o insanlarda yani eşimin aileside yaralı onlarında bikaç yl önce trafik kazasında 2o küsür yaşlarında kızlarını kaybettiler ben onun yerini aldım gibi bişey yani o yüzden kızlarıyım ben onların Allaha çok şükür hiç sorunumuz olmadı inş olmazda

canım normaldir ya,ikinizde streslisiniz,az kaldı dayanın biraz ya,canım eşinin ailesinin bulunduğu şehre mi gelin gidiyorsun

cssa canım inşallah hep böyle iyi olursunuz ne güzel maşallah
angel ya şuan izmirde olmak vardı :çok üzgünüm:

amin canım inş.bi sıkıntınız olmaz
eşinin kızkardeşi içinde çok üzüldüm Allah rahmet etsin:Saruboceq:
anlaşabilmek önemli tabi huzursuzluk zor helede eşinin aileiyle bide yakınsan
bizimkiler uzaktalar o nedenle zaten az görüşürüz ve öz görüşürüz mutluyuz yanidelikafadulden
2 hafta sonra gidicez işte düğün için 3 gün falan beraber oluruz sonra ordan biz hoppp tatilealkisalkisalkis

canım sen tokattamısın şuan oralımısın

az kaldı az kaldı ben didiyorummmdelikafadulden
15 gün sonra
sendende selam götürürüm izmire dirimim sen merak etme

evet dünde çok güzeldi, yarın bizede tatil ama evde işlerim avr onları toparlamak istiyorum.

angel, eve kapanmamışsınız iyi olmuş.

İzmir'e ömrümde bir kez gittim geçen yıl çok sıcak amagüzel şehir artık bir dahaki yaz kısmetse gidicez.

evet cnm güzel oldu
izmiri çok severim ben dayımın yazlığına gidicez bu yıl düğünden sonra annem abim kociş ben yazlığın arkası orman o yüsden hep esintilidir bunaltmaz hiçç heryerde portakal limon erik ağaçları ayyy çok ösledim yaa izmiri:))

gunaydin kizlarr
umarim haftasonunuz guzel geçmistir
yeni haftanizda da huzur mutluluk dilerim

günaydın yaralım nasılsın canım

günaydın kızlar naber

günaydın cnm nbr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…