Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın canım nasılsın hihoyyyt

hihoyyythihoyyytyaralım canım nerelerdeydin hoşgeldin bak merak ettik:sm_confused:
iyiyim canım sen nasılsın
hoşgeldiniz kızlar ben iim sizler nasılsınız
saol şekerim bende iyiyim
günaydın, hoşgeldiniz...
hoşbulduk tubiş
evet cnm güzel oldu

günaydın cnm nbr

slm canım iyiyim sen nasılsın

Evet Ankara'ya gidiyorum, ben de Tokat'tayım.. Desenize benim annem de ben de uzun süre ağlayıp duracağızz...

hmm bende tokata evlenip gittiim eşim sağlık memuru ama çoookk şükür tayin olduda geri geldik çünkü biz tokatı hiç sevmedik sen ne tarafta oturuosun cnm tokatın

Gunaydın ıyı haftalar butun dunya guzelı arkadaŞlara:)
selam canım naber nasılsın,inşallah bu haftamız güzel geçer
Evet Ankara'ya gidiyorum, ben de Tokat'tayım.. Desenize benim annem de ben de uzun süre ağlayıp duracağızz...
canım ayrı şehire gidiyorsun senin için zor olacak ama çok uzak sayılmaz ankara-tokat arası yerimseniben,inşallah evliliğinde ömür boyu mutlu olursun canım huzur çok önemli kaydirigubbakcemile5

angel, ne güzel anlatmışsın ya tatil istiyorummm.

hepiniz Ankaradamısınız, ıstanbulda kimse yokmu?

hmm bende tokata evlenip gittiim eşim sağlık memuru ama çoookk şükür tayin olduda geri geldik çünkü biz tokatı hiç sevmedik sen ne tarafta oturuosun cnm tokatın

Ya ben de buralıyım ama ailem olmasa hiiç düşünmem buradan ayrılıyorum diye...

Bu arada çok uzun yol değil kısmını gelin de anneme anlatınn.. Amann zaten onun yüzünden evleniyorum diye sevinemiyorum bile.. Belki de ondan sinirlenip duruyorum nişanlıma..Allam ne zor yaa, nasıl atlattınız sizzz.

canım ayrı şehire gidiyorsun senin için zor olacak ama çok uzak sayılmaz ankara-tokat arası yerimseniben,inşallah evliliğinde ömür boyu mutlu olursun canım huzur çok önemli kaydirigubbakcemile5

Aminnn, inşallah, o herşeyden önemli zaten..

Merkezdeyim ben cssa'cım...Yani 25 gün daha.. Sonra diilim tabii:)

ilacı zaman tabiki,ben hala özlüyorum,ama eskisi gibi durup durup ağlamıyorum.aman ne bilim işte,sonuçta hepimiz evleniyoruz şimdi yada sonra,
baba ocağından ayrılacağız sonuçta ya:sm_confused:

aman ii olmuş cnm sende kurtuluosun tokattan:)anneciğin de haklı kuşum yaa ama emin ol aynı şehirde olsanda çok üzülecekti cnm anneler böle cnm takma kafana bak angel anlattı ya annesiyle aynı şehirde ama annesi yine üzülüo ağlıo hepsi öle cnm yaa
bizde karşıyakada oturduk cnm medicl parka yakındı evimiz 2 ay oldu geleli ordan

Ya babam da çok üzülür mesela ama o mantıklıdır haliyle, annem de normalde çoook daha duygusal bir insan olduğundan, bu dönemi atlatması zor olcak. Hep ananeme kızardı her şeye ağlıyorsun diye, şimdi kendi de öyle oldu.. Allah yoksa ben de mi öyle biri olcam ya... Zaten annesinde neye kızıyosa insan, görüyorum ki aynısını yapıyo... Sizde de var mı? :))

Ha yeni gelmişsiniz Tokat'tan.. Ya aslında benim nişanlım çok sevdi Tokat'ı da, insanlarını da... Ama akrabalar çok olunca pek sevilmiyo, rahat diilsin bi kere, ne yapsan "o ne der", yok "şu ne der, ayıplarlar.." töbe Yarabbim ya.. Ben ondan rahat diilim yani..:))

iyim tşk sen nasılsın.inş iyi geçer

iyiyim canım sen nasılsın

saol şekerim bende iyiyim

hoşbulduk tubiş

slm canım iyiyim sen nasılsın

iyiyim canım bende
pzt yorgunluğu yoğunluğu senden ne var ne yok şekercimm

Gunaydın ıyı haftalar butun dunya guzelı arkadaŞlara:)

günaydın gultr nasılsın canım

ankara güzel bişeydir cnm kolay şehirdir herşey oturmuş yerli yerinde düzenlidir
sen hangi semte geleceksin
ne zamandı düğünün az kaldı galibadelikafadulden

angel, ne güzel anlatmışsın ya tatil istiyorummm.

hepiniz Ankaradamısınız, İstanbulda kimse yokmu?

bende istiyorum çok yorgun ve sıkıcı sıkıntılı bir kış geçirdim artık güzellikler dolu ve sağlıklı bir yıl geçirmek istiyorumm

bide çok küçük ya akrabada çoksa ooo tamamdır boğulursun artıkk
benim koçişte bende hiçç sevmedik

ankara güzel bişeydir cnm kolay şehirdir herşey oturmuş yerli yerinde düzenlidir
sen hangi semte geleceksin
ne zamandı düğünün az kaldı galibadelikafadulden

25 gün var düğüne.. Ankara benim yabancı olduğum bir şehir değil zaten, alışığım yani, seviyorum da..Beşevler'e geleceğim zati, çook daha güzel herşey... Ondan yana diil zati sıkıntım anacım, işte memleketten aileden ayrılık derdi o kadar... Bi de işte nişanlımın ailesi de Ankara'da ya, çok sık görüşmeye kalkarlar da beni bunaltırlar mı diye korkuyorum, bi de ben hemen belli ediyorum suratım düşüyoklava:
Bi de tek çocuk nişanlımm((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…