iyiyim canım sen nasılsıngünaydın canım nasılsın hihoyyyt
hihoyyythihoyyytyaralım canım nerelerdeydin hoşgeldin bak merak ettik:sm_confused:
saol şekerim bende iyiyimhoşgeldiniz kızlar ben iim sizler nasılsınız
hoşbulduk tubişgünaydın, hoşgeldiniz...
evet cnm güzel oldu
günaydın cnm nbr
selam canım naber nasılsın,inşallah bu haftamız güzel geçerGunaydın ıyı haftalar butun dunya guzelı arkadaŞlara:)
canım ayrı şehire gidiyorsun senin için zor olacak ama çok uzak sayılmaz ankara-tokat arası yerimseniben,inşallah evliliğinde ömür boyu mutlu olursun canım huzur çok önemli kaydirigubbakcemile5Evet Ankara'ya gidiyorum, ben de Tokat'tayım.. Desenize benim annem de ben de uzun süre ağlayıp duracağızz...
hmm bende tokata evlenip gittiim eşim sağlık memuru ama çoookk şükür tayin olduda geri geldik çünkü biz tokatı hiç sevmedik sen ne tarafta oturuosun cnm tokatın
canım ayrı şehire gidiyorsun senin için zor olacak ama çok uzak sayılmaz ankara-tokat arası yerimseniben,inşallah evliliğinde ömür boyu mutlu olursun canım huzur çok önemli kaydirigubbakcemile5
hmm bende tokata evlenip gittiim eşim sağlık memuru ama çoookk şükür tayin olduda geri geldik çünkü biz tokatı hiç sevmedik sen ne tarafta oturuosun cnm tokatın
Ya ben de buralıyım ama ailem olmasa hiiç düşünmem buradan ayrılıyorum diye...
Bu arada çok uzun yol değil kısmını gelin de anneme anlatınn.. Amann zaten onun yüzünden evleniyorum diye sevinemiyorum bile.. Belki de ondan sinirlenip duruyorum nişanlıma..Allam ne zor yaa, nasıl atlattınız sizzz.
aman ii olmuş cnm sende kurtuluosun tokattan:)anneciğin de haklı kuşum yaa ama emin ol aynı şehirde olsanda çok üzülecekti cnm anneler böle cnm takma kafana bak angel anlattı ya annesiyle aynı şehirde ama annesi yine üzülüo ağlıo hepsi öle cnm yaa
bizde karşıyakada oturduk cnm medicl parka yakındı evimiz 2 ay oldu geleli ordan
selam canım naber nasılsın,inşallah bu haftamız güzel geçer
canım ayrı şehire gidiyorsun senin için zor olacak ama çok uzak sayılmaz ankara-tokat arası yerimseniben,inşallah evliliğinde ömür boyu mutlu olursun canım huzur çok önemli kaydirigubbakcemile5
iyiyim canım sen nasılsın
saol şekerim bende iyiyim
hoşbulduk tubiş
slm canım iyiyim sen nasılsın
Gunaydın ıyı haftalar butun dunya guzelı arkadaŞlara:)
Evet Ankara'ya gidiyorum, ben de Tokat'tayım.. Desenize benim annem de ben de uzun süre ağlayıp duracağızz...
angel, ne güzel anlatmışsın ya tatil istiyorummm.
hepiniz Ankaradamısınız, İstanbulda kimse yokmu?
ankara güzel bişeydir cnm kolay şehirdir herşey oturmuş yerli yerinde düzenlidir
sen hangi semte geleceksin
ne zamandı düğünün az kaldı galibadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?