Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar bnm ewlilik işi uzadı ew yaptırcaklar bize anca 2011de falan ewlenrz bu gdişle bnde üniwersteyi okumayı düşünüyorum bu zamanda

kızlar bnm ewlilik işi uzadı ew yaptırcaklar bize anca 2011de falan ewlenrz bu gdişle bnde üniwersteyi okumayı düşünüyorum bu zamanda

okul ve nemli canım, yaparlarsa çok iyi ileride daha rahat olursunuz.
Hem hatırladığım yaşın küçüktü yani acele etmenize gerek yok.

Biride çıkıp İStanbuldayımd esin aa yanlızmıyım burada ben

ewt walla çok rahat olcaz yaa şu an kiralar çok pahalı zaten yaa kızlar bişey sorcam size şu prefabrik evlerle weya gazbeton ewlerle ilgili hiç bilginiz warmı

evet cnm kesin bende anneme çekicem o kadar sulugözlüyümdür ki anlatamam yani ben kapı gıcırtısına ağlayanlardanım(delikafadulden

kızlar ben birazadan çıkıcam,yarın görüşürüz artık hihoyyyt

hayırdır şekercim nereye gidiyorsun

anladım cnm aileden uzak kalmak zor tabi ama alışacaksın napalım işte mecbur
çalışacakmısın burda
bahçelievler güzel semttir
nişanlının ailesine gelince şimdiden bellidir zaten tavırlarından yani haftada bir falan normal tabi de fazlasıda zarar peki kayınvalidenlerlede yakınmı olucaksın yoksa onlar ayrı semttemi

slm askmm hakkınızda hayırlısı sende bu arada okul işini halledersin ev zaten çok önemli

kızlaaaar ben geldimmmmm
nasılsınız?
dzcel evlendi ben kaldımkaydirigubbakcemile3
geçmişi okuyamadım nasılsınız teker teker:uhm:

Çalışacağım evet, haftaiçi meşgul olacağımız için her haftasonumuzu onlarla geçirmek zorunda kalmayız inşallah, gerçi ben haftada bir de olsun istemiyorum, çünkü şimdiden haftada bir gelirlerse ohooo ondan sonra her akşam yemeğinde beraber oluruz mazallah:))
Onlar Keçiören'de, biz de Beşevler'de işte..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaaaar ben geldimmmmm
nasılsınız?
dzcel evlendi ben kaldımkaydirigubbakcemile3
geçmişi okuyamadım nasılsınız teker teker:uhm:

hoşgeldin canım nasılsın cnm
ben iyiyim canım yoğun bir hafta sonunun ardından kendime gelmeye çalışıyorum başım felaket dönüyor bugün ama anlamadım nedenini

kızlarr biz çıkıoruz yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi by

tamam canım görüşürüz öpüyorum ikinizide kocamannn

çalışman iyi canım e mesafe uzak pek gelmezler o zaman
anlaşamıyorsun galiba kayınavlidenlerle
haftada bir görüşüyorum ben kendi annemle c tesi giderim genelde kalırız pazar geliriz eve veya pzar erken giderim akşama kadar dururum kayınvalidemler bursadalar o yüsden zaten 2 ayda bir falan gelirler 4 5 gün kalır giderler

Yoruldummmmmmmmmmmmm,uykum var gözlerim kapanıyor bugü nasıl mesai tamamlanır bilemiyorum ((((((((((((((((((((

Anlaşamıyor değilim, çok da iyiler sağolsunlar, çok da seviyolar beni, ben de seviyorum onları sağolsunlar bir dediğimi de iki etmezler, zaten kızları gibi görüyorlar, kızları da olmadığı için.. Yani istiyolar ki gelinleri gibi değil de tam olarak kızları gibi olayım..Bir de zaten bir tek haftasonumuz var, onu da aile saadeti ile mi geçirelim her hafta:))))
Bi de ben çok sevmem öyle çok sık gidip gelmeyi, gördüğüm, izlediğim kadarıyla çok muhabbet tez ayrılık getiriyor. Ne kadar az görüşürsek o kadar iyi diye düşünüyorum çünkü ben pek sevmem böyle çok içli dışlı olmayı...Yani onlarla yaşasam hiiç yok demezler, her gün onlarda olsam memnun olurlar, e nerde kaldı o zaman bizim kendi düzenimiz.. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum...

E peki aynı şehirde olmanıza rağmen mi kalıyosunuz annenlerde, geçenlerde kayınvalidem de öyle bi laf etti, yorgan istemiyorum konusu olmuştu da, biz gelince verirsin bize dedi, aynı şehirdeyiz bi de bizde mi kalcaklar ya, nasıl iş anlamadım ben, tuhaf diil mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…