kızlar bnm ewlilik işi uzadı ew yaptırcaklar bize anca 2011de falan ewlenrz bu gdişle bnde üniwersteyi okumayı düşünüyorum bu zamanda
aman ii olmuş cnm sende kurtuluosun tokattan:)anneciğin de haklı kuşum yaa ama emin ol aynı şehirde olsanda çok üzülecekti cnm anneler böle cnm takma kafana bak angel anlattı ya annesiyle aynı şehirde ama annesi yine üzülüo ağlıo hepsi öle cnm yaa
bizde karşıyakada oturduk cnm medicl parka yakındı evimiz 2 ay oldu geleli ordan
kızlar ben birazadan çıkıcam,yarın görüşürüz artık hihoyyyt
25 gün var düğüne.. Ankara benim yabancı olduğum bir şehir değil zaten, alışığım yani, seviyorum da..Beşevler'e geleceğim zati, çook daha güzel herşey... Ondan yana diil zati sıkıntım anacım, işte memleketten aileden ayrılık derdi o kadar... Bi de işte nişanlımın ailesi de Ankara'da ya, çok sık görüşmeye kalkarlar da beni bunaltırlar mı diye korkuyorum, bi de ben hemen belli ediyorum suratım düşüyoklava:
Bi de tek çocuk nişanlımm((
kızlar bnm ewlilik işi uzadı ew yaptırcaklar bize anca 2011de falan ewlenrz bu gdişle bnde üniwersteyi okumayı düşünüyorum bu zamanda
anladım cnm aileden uzak kalmak zor tabi ama alışacaksın napalım işte mecbur
çalışacakmısın burda
bahçelievler güzel semttir
nişanlının ailesine gelince şimdiden bellidir zaten tavırlarından yani haftada bir falan normal tabi de fazlasıda zarar peki kayınvalidenlerlede yakınmı olucaksın yoksa onlar ayrı semttemi
kızlaaaar ben geldimmmmm
nasılsınız?
dzcel evlendi ben kaldımkaydirigubbakcemile3
geçmişi okuyamadım nasılsınız teker teker:uhm:
kızlarr biz çıkıoruz yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi by
Çalışacağım evet, haftaiçi meşgul olacağımız için her haftasonumuzu onlarla geçirmek zorunda kalmayız inşallah, gerçi ben haftada bir de olsun istemiyorum, çünkü şimdiden haftada bir gelirlerse ohooo ondan sonra her akşam yemeğinde beraber oluruz mazallah:))
Onlar Etlik'te, biz de Beşevler'de işte..
çalışman iyi canım e mesafe uzak pek gelmezler o zaman
anlaşamıyorsun galiba kayınavlidenlerle
haftada bir görüşüyorum ben kendi annemle c tesi giderim genelde kalırız pazar geliriz eve veya pzar erken giderim akşama kadar dururum kayınvalidemler bursadalar o yüsden zaten 2 ayda bir falan gelirler 4 5 gün kalır giderler
Hoşgeldinn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?