Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

e tabi çok güzel bişi hafta sonu annemlerde kalmak kalkıp hep beraber ailecek kahvaltı yapıyoruz annem abim kociş ben aile saadeti:))
ben çok severim kalabalığı yalnızlıkta sıkılırım kalmasam bile haftada en az bi kere annişe giderim duramam ki eğer kayınvalidemler burda olsalardı onlara da gider kociş isterse kalırdım benim için problem yok zaten hergün yalnızız ailemle beraber olmayıda severim ben şekercimkaydirigubbakcemile2

hoşgeldin cnm nasılsın

slm kızlar nasılsınız
ben iyiyim evdeyim
havalar acayip ısındı ya
evden dışarı çıkamıyorum inan

kaç gündür netede giremedim.
bakayım bir neler konuşmuşunuz.

Bende hiç ama hiç sevmem kalabalığı,yemek yerken çıkan çatal kaşık sesi bile beni çok rahatsız eder.

belkide canım işte herkesin huyu ve yapısı farklı
bz çocukluktan beri hep kalabalık büyüdük yani biz bir mahallede babanemler ananemler 2 dayım teyzem ve amcam yaşıyoruz her 3 adımda bir ev:))
şimdi benim evim bana o kadar yabancıki komşum bile yok(

Bende hiç ama hiç sevmem kalabalığı,yemek yerken çıkan çatal kaşık sesi bile beni çok rahatsız eder.

aaa mısracım şaşırttın beni bu düşüncenle:))

iyi akşamlar kızlarr
sabahın 6.30 unda ayaktaydım yine uyuyamadım bi türlü bütün günde keyfim yoktu nedense
dün akşamda misafirlerim vardı yemekti çaydı derken gece yarısı gittiler bugün çıktı yorgunluğu eve geldim baktım otur otur dahada sıkılacağım temizlik yaptım bende ama ütülerim felaket birikmiş durumda
akşamada yemek yapmayacağım hazır pizza var onu ısıtacağım
ay bide evimin yanı başında sakarya ünv. m.y.okulu var eğlence düzenlemişler kafam şişti resmen
sizler nasılsınız bakalım keyifler nasıl bi geçmişi okuyayım

Günaydınnn arkadaşlar,bugün tatil evdeyim ama kaşınmaktan uyuyamıyorum.ışyerimdeki çocukların bir kısmı su çiçeği çıkarıyor,bende çıkarmışım ama beta mikrobu çıkaranlarada geçebiliyormuş.Çalışan arkadaşlardan birine daha geçti,onun sadece kollarında benim daha çok bedenimde
Antibiyotik içiyor arkadaş,ben içemiyorum bugün hastaneye gideceğim.

günaydın canlar
yine bir tatil günü ve ben yine çalışıyorum(((
bıktım artık bu işyerindennnnkaydirigubbakcemile

günaydın mısracım
geçmiş olsun canım ya git bakalım hastaneye ne dicek doktor
bende hastalandım:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…