günaydın gultr hayırdır neden canın sıkkın(
:-((
neden peki
ya dun butun gun int takılmış bende sınırlendım.iş aramıyo.int takılıyo.ben bılıyorum bağımlılık yapıcak.takılacak oyle çok sınırlıyım ya ve üzülüyürum onunla tartıştığımda
günaydınlar kızlarr...
GULTR zor bi durum beninde bi aralar başımdaydı buna benzer bi olay ama senin sakin olman lazım,kendine zarar verirsin yoksa...
ANGEL nasılsın canım
kızlar geçmişi okumadan geldim yazdım pat diye biraz bakıyım neler olmuş
günaydın canım tatil günü çalışıyoruz işte(
ama havalar güzelleşti dün yazlıklarımı çıkardım çok mutluyum alkisalkisalkis
2 hafta sonra bugünde izne ayrılıyorum tatil yaklaştı o yüsdende heyecanlıyımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
işsizmi eşin cm mesleği nedir?
zor bi durum tabi ama sıkma canını belki onunda morali bozuktur kendini oyalıyordur ne zamandır işsiz
Angelcım ve GULTR cim günaydın tekrar.
Angelım üzülme bir dahaki aya inşallah,bu ay zaten sayılmaz kocişinde rahatsızdı.Bendede iki gündür çok fena regl ağrısı gibi ağrı,uyku hali ve şişkinlik var
GULTR cim çok haklısın,eşinde mutlaka sıkılıyordur.Erkeğin işsizliği çok etkiliyor.Ama sen tatlı dille bıkmadan usanmadan uyarmalısın.
Ütü yaptım tekrar terledim kızlar,kaşıntım arttı.Çay demliyorum,hazır oluncaya kadar duşa gireyim bari.
4 aydır.ama yanı sabahtan akşama kadar ya.ben elımden geldığı kadar destek oluyorum.asla çalışmam dedığım yerde şuanda çalışıyorum onun için ya o da bana olsun.senağlama
Angelcım ve GULTR cim günaydın tekrar.
Angelım üzülme bir dahaki aya inşallah,bu ay zaten sayılmaz kocişinde rahatsızdı.Bendede iki gündür çok fena regl ağrısı gibi ağrı,uyku hali ve şişkinlik var
GULTR cim çok haklısın,eşinde mutlaka sıkılıyordur.Erkeğin işsizliği çok etkiliyor.Ama sen tatlı dille bıkmadan usanmadan uyarmalısın.
Ütü yaptım tekrar terledim kızlar,kaşıntım arttı.Çay demliyorum,hazır oluncaya kadar duşa gireyim bari.
evet cnm zaten saymıyodum bu ayı hayırlısı ya acelem yok zaten
bende bu ay hiç belirti vermeden geldi hastalığım:))
duş iyi gelir cnm ılık ama soğuğa yakın havalarda güzel nasılsa:))
gerçektende erkeğin işsizliği zor ama napıcaksın cnm destek olup birbirinize atlatmalısınız bugünleri
sen ne iş yapıyorsun cnm ne kadarlık evlisin
selam haktancım nasılsın canım
merhaba mısracımGünaydınnn arkadaşlar,bugün tatil evdeyim ama kaşınmaktan uyuyamıyorum.İşyerimdeki çocukların bir kısmı su çiçeği çıkarıyor,bende çıkarmışım ama beta mikrobu çıkaranlarada geçebiliyormuş.Çalışan arkadaşlardan birine daha geçti,onun sadece kollarında benim daha çok bedenimde
Antibiyotik içiyor arkadaş,ben içemiyorum bugün hastaneye gideceğim.
canım benimyaa :teselli:günaydın canlar
yine bir tatil günü ve ben yine çalışıyorum(((
bıktım artık bu işyerindennnnkaydirigubbakcemile
inşallah hayırlısıyla eşin iş bulur tatlımkocişle tartıştık
hadi bakalım darısı başımızaa:)aminnn inş nasılsınız kızlar
MISRACIM benimde öle olmuştu dedim tam regl olcam ağrılarım belirtilerim tam o yöndeydi amaaa bebiş oldu:)belli olmuo yani
selam kızlar yine tatil günü yıne kımsecıkler yok ama ben yınede selam vermeden geçemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?