canım uzun boylu değilim öyle ya,şöyle yakışan bişeyler alayım bari,hoş bide saçlarımıda kısacık kestirdim,eskisi kadar uzun değiller :çok üzgünüm:
:dance:
Canım nasılsın,işlerin nasıl yoğun mu?eşin naptı canım iş konusunda :sm_confused:
canikom izmirde olduğunu bilmem çatlamama yetiyor zaten,:çok üzgünüm:
İnşallah canım:Saruboceq:
ben geldim, yasmin geçen yaz arkadaşım gemi turuyla yunan adalarına gitti. memnun kalmıştı serbest zaman bırakıyorlarmış.
evet şekerim şööle yakışan bişiler al kendine
inş.
bende primimi alırsam hafta sonu çarşıya çıkıcam tatil için
bi tane kapri kot bi mini etek birde şööle yazlık tiril tiril elbise almak istiyorum daha çıkarmı bişiler bilmem))
lcw colinse falan bakıcam işte.
Kızlar slmlar
ben 2 gündür yoktum işler çok birikmişti onlarla uğraştım.Nasılsınız bakalım?
Benim bugün kardeşimin nişanı var h.içi de nişan olurmuymuş demeyin sinir oldum bende:)) Bide salonda off offf çok yorulucaz sabahda kalk işe gel yine dünden de yorgunum zaten bugün hiiiç iş yapasım yok.
Geçmişi okuyum dedim okuyamadım çok yazmışsınız:)) Burdan tekrar takip yaparım artık
Kızlar ben Mango'ya baktım.Çok güzel elbiseler var.Yazlık 4-5 tane aldım. Birde şort düşünürseniz çok güzel şortlar var.Onlardan da aldım.Hmde birşe olmuyor.Kaliteli.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar slmlar
ben 2 gündür yoktum işler çok birikmişti onlarla uğraştım.Nasılsınız bakalım?
Benim bugün kardeşimin nişanı var h.içi de nişan olurmuymuş demeyin sinir oldum bende:)) Bide salonda off offf çok yorulucaz sabahda kalk işe gel yine dünden de yorgunum zaten bugün hiiiç iş yapasım yok.
Geçmişi okuyum dedim okuyamadım çok yazmışsınız:)) Burdan tekrar takip yaparım artık
Hımmm demek yasmincik tatile gidecek,bizde burada çat diye çatlayacağız.
Tubişcimde yorgunmuymuş,dualar yorgunluğunu alacak ışıklı bir yol açacaktır hanenize.
Angelımda kızmış,ayakkabısı gelmemiş dövelim o adamı.Yeni cicilerde alacakmış ohhhhh,tatildende bomba gibi dönecekmiş.
Dirimcim ve bendenizde arkanızdan bakakalacak olanlardanız sanırım.
Dilekcim kardeşini tebrik ederim,hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
Gultr cim nasılmış?
Ama pahalı yasmincim elbiseler 150 den aşağı değildiSen kaça aldın?
canım ne güzel İnşallah hastalıklardan kurtuluruz,hem eşimin hemde benim adağımız var,eşim askerden gelsin öyle keseceğiz ikimizde,biraz geç olacak ama napalım
ya mangoda yazlık elbiseler var dedin ya canım güzel.sahilde,dışarda giymeye felan uygun heralde,ben düğün için ekol,journey var oralara bakıcam.ekoldekiler kabarık kabarık gerçi pek sevmiyorum ama,ay ya elbiselere bayılıyorum valla yerimseniben
dilekdilek hoşgeldin canım naber?
Ay nereye kayboldunuz diye seslenmiştim Mısraacım kaydirigubbakcemile3
Angelcim bak cnm gerçekten çok kaliteli,ben 4 sene önce aldıklarımı bile giyiyorum hala
Angelım biliyorsun ki ben kaşınmakla ve uyuklamakla meşgulum
Antibiyotik veremiyorlar dün krem yazdı dr,iş çıkışı eczaneden alıp bir okudumki bebekte dudak yarığı isminde bir genetik bozukluğ yol açabiliyormuş onuda kullanamadım ama yayılıyor bu kabaryılar şimdide göbeğimde başladı
canım ne güzel İnşallah hastalıklardan kurtuluruz,hem eşimin hemde benim adağımız var,eşim askerden gelsin öyle keseceğiz ikimizde,biraz geç olacak ama napalım
ya mangoda yazlık elbiseler var dedin ya canım güzel.sahilde,dışarda giymeye felan uygun heralde,ben düğün için ekol,journey var oralara bakıcam.ekoldekiler kabarık kabarık gerçi pek sevmiyorum ama,ay ya elbiselere bayılıyorum valla yerimseniben
dilekdilek hoşgeldin canım naber?
Canım 3 tanesini 52 TL den aldım. 1 tanesi pahalıydı.Sanırım 120 falandı.Şortlar da 32 yada 37 olması lazım. Ama Outletlerinde de çok güzel şeyler var.
bakıyım canım tamam
ooo iyki okumuşsun reçetesini canım evet dikkat etmek okumak lazım mutlaka doktor bilmiyor demekki kremin yan etkisini(
ay hadi ya şu zaman geçsinde artık alalım bebiş haberinide ona göre davranalım dimi ama arada kalmakta gıcık
şimdi mısracım ayın kaçını bekliyoruz bizkaydirigubbakcemile3
ayy canım evet journey çok güzel oranın elbisesine takımlarına bayılırım pantolonlarımı da genelde ordan alırım çünkü kesimleri süpper
orda tam istediğin gibi çok abartı olmayan ama şık elbiseler bulursun benceyerimseniben
aaa yasmincim 3 tanesi 52 çok iyi elbisenin ben hemen bakayım onu normal mağazadanmı baktın yoksa outlettenmi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?