Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canım ben saten,ipek puantiyeli çok şık bir gece elbisesi almıştım Mango'dan.Bakarsın yine de oluyor çünkü.
canım bende saten elbise arıyorum zatenyerimseniben,puantiyeli,gelin ayakkabımı giyicem o yüzden açık renk bakıyorum,
canım bende seviyorum,bak özellikle bahçelievler journeyde bir önceki sezonun mallarını bulabiliyorsun,ya bide sezonda almayacaksın,yarı yarıya düşürüyorlar.
geçen sene journeyde çok güzel bir elbise görmüştüm canım,ön tarafı ile sırtı V yaka,vücudu saran bir elbise,giydim çok güzel olmuştu,bu sene olursa alayım diyorum onu,ama açıktı tabi,onu biraz kapatmam gerekecek :sm_confused:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Dirimcim benim aldığım elbise bu canım.Sırtı yarıya kadar açık ve boyundan bağlamalı.

Hemen netten arattım buldum elbiseyi evde olsam giyerde çekerdim canımkaydirigubbakcemile3

Yemeğimi yedim geldim,kuruma gelen yemeği beğenmedim.Türlü (çokkk yağlıydı),makarna (sosisliydi)
Bende dünden kalan tarhana çorbasını yedim

Dirimcim benim aldığım elbise bu canım.Sırtı yarıya kadar açık ve boyundan bağlamalı.

canım ben resmi göremiyorum burda. kendi albüm sayfana ekleyebiliyormusun,albümlerde görüyorum çünkü,yada elbisenin olduğu internet adresini ver bakayım merak ettim,bende boyundan bağlamalı istiyorum çünki

Yemeğimi yedim geldim,kuruma gelen yemeği beğenmedim.Türlü (çokkk yağlıydı),makarna (sosisliydi)
canım bizdede türlü vardı benneyaptımki

Linki mesaj attım canım sana. Ama ben geçen sene almıştım.Şimdi internet üzerinden satış yapan bir yerde buldum.

biz iiz yasmin teyzesi 2de randevumuz var doktora gitcez kalp atışını duymak için inş cnmm

Dirimcim özel albüm olarak yaptım.Profilimden bakabilirsin.
canım zahmet verdim,elbise tek kelimeyle çok güzel,boyundan bağlamalı,belinde de bağlaması var sanırım,canım geçen sene mangodan almıştın değil mi?ne kadara aldın?boyundan bağlamalı ve altı kabarık etekleri çok seviyorum ben ya,bende mangoya gideyim benzerleri gelir heralde.canım bu elbisenin altına beyaz değilde siyah daha güzel olur sanırım
biz iiz yasmin teyzesi 2de randevumuz var doktora gitcez kalp atışını duymak için inş cnmm

canım demir,folik asit'e başladın mı?hangi hastaneye gidiyorsunuz?:dance:,burda yağmur başladı,dikkat et kendine,

iim dirimim sen nasılsın
saol yasmincim ha yasmin bu arada bebişimin iki yasmin teyzesi var biri sen diğeride kardeşim:)

hım gerçekten çok hoşmuş canım
güle güle giy ben çok seviyorum boyundan bağlamalı elbiseleri
bende kendime düğün için böle boyundan bağlamalı aldım sırtı açık yarıya kadar
boyu uzun siyah fuşya karışık renklisositososito

afiyet olsun canım
burdada tavuk haşlama vardı ve pilav yedim idare ederdi

slm kızlarr nasılsınız

slm tatlım ben iyiyim sen nasılsın

ederim dirimim babişkomuzda yanımızda beraber gitcez arabala inş hasranede yakın zaten evime özel bi hastaneye gidiorum sivastada zaten bi tane özel hastane var:)diğerleri tıp merkezi falan
evet folik asiti yaklaşık 5 aydır içiorum zaten demir gerek olursa 3 aydan sonra vercek doktorum cnm

off kıslar gökler gümbür gümbür gürlüyor şimşekler çakıyor nasıl bi yağmur başladı anlatamam size elelktrikler kesilecek gibi(
ya şimdi muhasebe bildirge yayınlamış yıllık izinler bir seferde kullanılacak diye yani 20 günlük iznimin tamamını kullanmak zorundayım ne güsel 5 gününü saklayacaktım(
şimdi bi gidicem ay başında ay sonunda geri dönücem ne salaklık yaa daha yazın başında izin kullanıncada bu sene nasıl geçecek bilmiyorum valla şu düğünü de ne salak tarihte yapıyolar yaa temmuzda olsa ne olurdu sanki((
hala primlerdende ses yok mart ile nisanı alıcaz altı üstü 700 tl ama vermiyor şimdi yanımdakini çağırdı konuşalım primleri diye bi kişi daha alındı ya çok diyomuş primler kesilme yapacakmış o zaman niye aldınki bunu bizim paramızı bile vermezken
ya kıslar nefret ediyorum bu işyerinden çıkmak istiyorum ama hamile kalımayı düşündüğüm içinde yeni bi işe adapte oluncaya kadar vakit geçecek hemde işe başla 2 ay sonra hamile kal falan gıcık işler
off off off off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…