canım bende saten elbise arıyorum zatenyerimseniben,puantiyeli,gelin ayakkabımı giyicem o yüzden açık renk bakıyorum,
Canım ben saten,ipek puantiyeli çok şık bir gece elbisesi almıştım Mango'dan.Bakarsın yine de oluyor çünkü.
canım bende seviyorum,bak özellikle bahçelievler journeyde bir önceki sezonun mallarını bulabiliyorsun,ya bide sezonda almayacaksın,yarı yarıya düşürüyorlar.bakıyım canım tamam
ooo iyki okumuşsun reçetesini canım evet dikkat etmek okumak lazım mutlaka doktor bilmiyor demekki kremin yan etkisini(
ay hadi ya şu zaman geçsinde artık alalım bebiş haberinide ona göre davranalım dimi ama arada kalmakta gıcık
şimdi mısracım ayın kaçını bekliyoruz bizkaydirigubbakcemile3
ayy canım evet journey çok güzel oranın elbisesine takımlarına bayılırım pantolonlarımı da genelde ordan alırım çünkü kesimleri süpper
orda tam istediğin gibi çok abartı olmayan ama şık elbiseler bulursun benceyerimseniben
aaa yasmincim 3 tanesi 52 çok iyi elbisenin ben hemen bakayım onu normal mağazadanmı baktın yoksa outlettenmi:uhm:
Angelcim yanlış yazmışım tanesi 52 di canım. Ama outletine baktım geçen gün 10 tl ye bile çok güzel etekler vardı.Alacaktım da abarmayayım dedimkaydirigubbakcemile3Yoksa kocişle takışıyoruzÇok üzgünüm çoook
canım ben resmi göremiyorum burda. kendi albüm sayfana ekleyebiliyormusun,albümlerde görüyorum çünkü,yada elbisenin olduğu internet adresini ver bakayım merak ettim,bende boyundan bağlamalı istiyorum çünki
canım bizdede türlü vardı benneyaptımkiYemeğimi yedim geldim,kuruma gelen yemeği beğenmedim.Türlü (çokkk yağlıydı),makarna (sosisliydi)
Bende dünden kalan tarhana çorbasını yedim
Ayyyyyyyyyyyyyyy çok güzelllllllllllllllllllll.
Sanada nasıl yakışmıştır kimbilir arkadaşım.
Güle güle giy
canım ben resmi göremiyorum burda. kendi albüm sayfana ekleyebiliyormusun,albümlerde görüyorum çünkü,yada elbisenin olduğu internet adresini ver bakayım merak ettim,bende boyundan bağlamalı istiyorum çünki
canım bizdede türlü vardı benneyaptımki
slm kızlarr nasılsınız
biz iiz yasmin teyzesi 2de randevumuz var doktora gitcez kalp atışını duymak için inş cnmm
canım zahmet verdim,elbise tek kelimeyle çok güzel,boyundan bağlamalı,belinde de bağlaması var sanırım,canım geçen sene mangodan almıştın değil mi?ne kadara aldın?boyundan bağlamalı ve altı kabarık etekleri çok seviyorum ben ya,bende mangoya gideyim benzerleri gelir heralde.canım bu elbisenin altına beyaz değilde siyah daha güzel olur sanırımDirimcim özel albüm olarak yaptım.Profilimden bakabilirsin.
biz iiz yasmin teyzesi 2de randevumuz var doktora gitcez kalp atışını duymak için inş cnmm
Yemeğimi yedim geldim,kuruma gelen yemeği beğenmedim.Türlü (çokkk yağlıydı),makarna (sosisliydi)
Bende dünden kalan tarhana çorbasını yedim
slm kızlarr nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?