Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canım boyundan düğmeli yani bağlama gibi gözüküyor.Bel kısmı tamamen oturuyor ve ordada aynı kumaştan kemer gibi birşeyler yapmışlar ve sarkıyor o kumaşlar.Etek kısmı ise fırfırlı çok güzel.Ben zaradan saten bir ayakkabı almıştım.Onunla giymiştim.Siyah gösterir zaten.Fiyat konusuna gelince bilmiyorum,hatırlamıyorum canım.Çünkü toplu alışveriş yapmıştım.Geçen sene almıştım.Tam 1 sene oldu.Ama dediğim gibi internet üzerinden satış yapan bir sitede buldum bende resimleri oraya bak olmazsa. Mango puantiye elbise yaz,arat:)

iim angelim çıkıoruz biz hazırlanayımda çıkalım gelince size haber veririm kızlar dua edin inş herşey yolundadır korku ve mutluluk var şuan içimde öpüyorum byy

Teşekkür ederim tatlım. Sende güle güle giy inşallah...

Ayyyyyyyyy kalp atışımı çok heyecanlandım cssa cım.yerimseniben

Bende şimdi Aslı GÜNGÖR ninni yi dinliyorum :)

Canım ya üzülme:teselli: Benimde kocişin orda fabrika 1 hafta kapanıp o zmn tüm fabrikadakiler kullanacakmış izinlerini.Ne kadar saçma değil mi? Sadece 1 hafta ve o da yönetimin belirlediği zaman...

tek kelimeyle sinir bozucu,hem primlerinizi vermiyorlar,para yok diye yeni personel alıyorlar.canım hamile kalana kadar sık dişini,özel sektör ne yazıkki elinden bişey gelmez
canım çocuk olduktan sonra çalışmayı düşünüyormusun peki?çalışırsan aynı işyerini mi düşünüyorsun?

iim angelim çıkıoruz biz hazırlanayımda çıkalım gelince size haber veririm kızlar dua edin inş herşey yolundadır korku ve mutluluk var şuan içimde öpüyorum byy

canım görüşürüz,kendinize iyi bakın alkisalkisalkis
YASMİN anladım canım,bakarım

hadi bakalım canım hakkında hayırlısı
dualarımız seninle merak etme canım
Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruzz

Teşekkür ederim tatlım. Sende güle güle giy inşallah...

sağol canım benim inş.

Ayyyyyyyyy kalp atışımı çok heyecanlandım cssa cım.yerimseniben

Bende şimdi Aslı GÜNGÖR ninni yi dinliyorum :)

ben dinleyemedim daha yaa:1closedeyes:

Canım ya üzülme:teselli: Benimde kocişin orda fabrika 1 hafta kapanıp o zmn tüm fabrikadakiler kullanacakmış izinlerini.Ne kadar saçma değil mi? Sadece 1 hafta ve o da yönetimin belirlediği zaman...

yani çok uzun süre izin kullanınca işten de kopacağım ne olmuş ne bitmiş adapte olana kadar geçer zaman sevmiyorum ben uzun izinleri(
15 gün iki hafta yetecekti
1 haftayıda sonraya bırakıp halıları falan yıkamaya gönderip temizlik işlerini halledecektim neyse artık tatil dönüşü hemen o işlere koyulurum:))

Cnm boşver dinlen sende bol bol.

aman angel yasminin dedği gibi boşver dinlen.sonuçta 20 gününü kullanıyorsun.bende istediğim zaman kullanamayacağım sanırım.eşime haziranda görev çıkabilir,bende gideceğim galiba neresi çıkarsa bakalım :çok üzgünüm:

Bu taraflar çıkabilir mi dirimciğim?

Bu taraflar çıkabilir mi dirimciğim?
canım izmir,istanbul,eskişehir,trabzon,diyarbakır,van,hatay,mersin,gaziantep,antalya var sanırım emin değilimde yani daha çok doğu var,nerde bizde o şans deniz kenarı çıksa tatilde yapmış oluruz :Saruboceq:

canım izmir,istanbul,eskişehir,trabzon,diyarbakır,van,hatay,mersin,gaziantep,antalya var sanırım emin değilimde yani daha çok doğu var,nerde bizde o şans deniz kenarı çıksa tatilde yapmış oluruz :Saruboceq:

İnşallah çıkar dirimcim:Saruboceq:

inşallah canım ya
herşey belirsiz tatil,eşimin askerliği felan :çok üzgünüm:

Antalya mı yaşasın :)
Geçici bir görev mi tatlım bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…