canım zahmet verdim,elbise tek kelimeyle çok güzel,boyundan bağlamalı,belinde de bağlaması var sanırım,canım geçen sene mangodan almıştın değil mi?ne kadara aldın?boyundan bağlamalı ve altı kabarık etekleri çok seviyorum ben ya,bende mangoya gideyim benzerleri gelir heralde.canım bu elbisenin altına beyaz değilde siyah daha güzel olur sanırım
canım demir,folik asit'e başladın mı?hangi hastaneye gidiyorsunuz?:dance:,burda yağmur başladı,dikkat et kendine,
iim dirimim sen nasılsın
saol yasmincim ha yasmin bu arada bebişimin iki yasmin teyzesi var biri sen diğeride kardeşim:)
hım gerçekten çok hoşmuş canım
güle güle giy ben çok seviyorum boyundan bağlamalı elbiseleri
bende kendime düğün için böle boyundan bağlamalı aldım sırtı açık yarıya kadar
boyu uzun siyah fuşya karışık renklisositososito
afiyet olsun canım
burdada tavuk haşlama vardı ve pilav yedim idare ederdi
slm tatlım ben iyiyim sen nasılsın
off kıslar gökler gümbür gümbür gürlüyor şimşekler çakıyor nasıl bi yağmur başladı anlatamam size elelktrikler kesilecek gibi(
ya şimdi muhasebe bildirge yayınlamış yıllık izinler bir seferde kullanılacak diye yani 20 günlük iznimin tamamını kullanmak zorundayım ne güsel 5 gününü saklayacaktım(
şimdi bi gidicem ay başında ay sonunda geri dönücem ne salaklık yaa daha yazın başında izin kullanıncada bu sene nasıl geçecek bilmiyorum valla şu düğünü de ne salak tarihte yapıyolar yaa temmuzda olsa ne olurdu sanki((
hala primlerdende ses yok mart ile nisanı alıcaz altı üstü 700 tl ama vermiyor şimdi yanımdakini çağırdı konuşalım primleri diye bi kişi daha alındı ya çok diyomuş primler kesilme yapacakmış o zaman niye aldınki bunu bizim paramızı bile vermezken
ya kıslar nefret ediyorum bu işyerinden çıkmak istiyorum ama hamile kalımayı düşündüğüm içinde yeni bi işe adapte oluncaya kadar vakit geçecek hemde işe başla 2 ay sonra hamile kal falan gıcık işler
off off off off off
iim angelim çıkıoruz biz hazırlanayımda çıkalım gelince size haber veririm kızlar dua edin inş herşey yolundadır korku ve mutluluk var şuan içimde öpüyorum byy
tek kelimeyle sinir bozucu,hem primlerinizi vermiyorlar,para yok diye yeni personel alıyorlar.canım hamile kalana kadar sık dişini,özel sektör ne yazıkki elinden bişey gelmezoff kıslar gökler gümbür gümbür gürlüyor şimşekler çakıyor nasıl bi yağmur başladı anlatamam size elelktrikler kesilecek gibi(
ya şimdi muhasebe bildirge yayınlamış yıllık izinler bir seferde kullanılacak diye yani 20 günlük iznimin tamamını kullanmak zorundayım ne güsel 5 gününü saklayacaktım(
şimdi bi gidicem ay başında ay sonunda geri dönücem ne salaklık yaa daha yazın başında izin kullanıncada bu sene nasıl geçecek bilmiyorum valla şu düğünü de ne salak tarihte yapıyolar yaa temmuzda olsa ne olurdu sanki((
hala primlerdende ses yok mart ile nisanı alıcaz altı üstü 700 tl ama vermiyor şimdi yanımdakini çağırdı konuşalım primleri diye bi kişi daha alındı ya çok diyomuş primler kesilme yapacakmış o zaman niye aldınki bunu bizim paramızı bile vermezken
ya kıslar nefret ediyorum bu işyerinden çıkmak istiyorum ama hamile kalımayı düşündüğüm içinde yeni bi işe adapte oluncaya kadar vakit geçecek hemde işe başla 2 ay sonra hamile kal falan gıcık işler
off off off off off
iim angelim çıkıoruz biz hazırlanayımda çıkalım gelince size haber veririm kızlar dua edin inş herşey yolundadır korku ve mutluluk var şuan içimde öpüyorum byy
Teşekkür ederim tatlım. Sende güle güle giy inşallah...
Ayyyyyyyyy kalp atışımı çok heyecanlandım cssa cım.yerimseniben
Bende şimdi Aslı GÜNGÖR ninni yi dinliyorum :)
Canım ya üzülme:teselli: Benimde kocişin orda fabrika 1 hafta kapanıp o zmn tüm fabrikadakiler kullanacakmış izinlerini.Ne kadar saçma değil mi? Sadece 1 hafta ve o da yönetimin belirlediği zaman...
hadi bakalım canım hakkında hayırlısı
dualarımız seninle merak etme canım
Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruzz
sağol canım benim inş.
ben dinleyemedim daha yaa:1closedeyes:
yani çok uzun süre izin kullanınca işten de kopacağım ne olmuş ne bitmiş adapte olana kadar geçer zaman sevmiyorum ben uzun izinleri(
15 gün iki hafta yetecekti
1 haftayıda sonraya bırakıp halıları falan yıkamaya gönderip temizlik işlerini halledecektim neyse artık tatil dönüşü hemen o işlere koyulurum:))
aman angel yasminin dedği gibi boşver dinlen.sonuçta 20 gününü kullanıyorsun.bende istediğim zaman kullanamayacağım sanırım.eşime haziranda görev çıkabilir,bende gideceğim galiba neresi çıkarsa bakalım :çok üzgünüm:
canım izmir,istanbul,eskişehir,trabzon,diyarbakır,van,hatay,mersin,gaziantep,antalya var sanırım emin değilimde yani daha çok doğu var,nerde bizde o şans deniz kenarı çıksa tatilde yapmış oluruz :Saruboceq:Bu taraflar çıkabilir mi dirimciğim?
canım izmir,istanbul,eskişehir,trabzon,diyarbakır,van,hatay,mersin,gaziantep,antalya var sanırım emin değilimde yani daha çok doğu var,nerde bizde o şans deniz kenarı çıksa tatilde yapmış oluruz :Saruboceq:
inşallah canım ya
herşey belirsiz tatil,eşimin askerliği felan :çok üzgünüm:
canım izmir,istanbul,eskişehir,trabzon,diyarbakır,van,hatay,mersin,gaziantep,antalya var sanırım emin değilimde yani daha çok doğu var,nerde bizde o şans deniz kenarı çıksa tatilde yapmış oluruz :Saruboceq:
canım geçici görev,illeri denetlemeye gidiyor,bazen 2 hafta bazen 1 ay değişiyor.kız antalya çıkarsa bilemiyorum artık:jeyyar:Antalya mı yaşasın :)
Geçici bir görev mi tatlım bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?