Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yani dirimcim ben doğumdan sonra 2 3 sene ara vermeyi düşünüyorum ve bu işe dönmeyi düşünmüyorum ama nasip deyip çok büyük konuşmuyorum herşeyin hayırlısı cnm maddi durumlar el verirse çalışmak zorunda kalmazsam çalışmıcam yani ama hamilelik süresince çalışırım yani izni hakederim sonra 4 ay ücretsiz iznimi kullanıp karar veririm ne yapacağıma bakalım hayırlısı canım

Cnm boşver dinlen sende bol bol.

evet canım artık yapıcak bişey yok
30 mayıs a izin yazdım 23 haziranda geri dönücem hayırlısı bakalım

nasıl onunla gideceksin yani izni alıptamı gidicen:uhm:

İnşallah canım biliyorsun bizde kız istiyoruz :)
canım bende istiyorum valla,Allahın gücüne gitmesin,önce sağlıklı hayırlı,akıllı bir evlat istiyorum ama şöyle kıvır kıvır saçlı,maviş gözlü,ay ya düşündükçe bi hoş oluyorum
canım sen vaz mı geçtn,çocuğu erkene aldınız sanırım

herkesler nerde kıslarrr
ben burdayım hihoyyytalkisalkisalkis

30 Mayıs mı az kalmış canım.hihoyyyt Şimdiden ii tatiller sana...

Dirimcim ben daha öncede söylediğim gibi,polikistik over hastasıyım.Yaşımda genç değil birde üstüste çevremizdeki arkadaşların hamişlik için uğraşıların gördük gözümüz korktu.Eşimle karar verdik deneyelim olmayacaksada şimdiden bilelim,ona göre tedavi sürecim başlasın dedik.Yanılmıyorsakta tuttu :)

yani haftaya yoksun :sm_confused:,canım hakkında hayırlısı aslında bir 5 günlük iznin kalsa iyi olurdu ama en azından şöyle düşün,ramazan bayramı,kurban bayramı var,siz çalışmıyorsunuz değil mi canım bayramlarda :sm_confused:
evet canım iznimi kullanacağım,20 günlük iznim var zaten benimde,nasıl olacak bilmiyorum.şefimde haziran sonu gibi çıkıyor,benim iznim bölünecek sanırım :1no2:

canım mantıklı bir karar olmuş,en azından fazla geç kalmadan olmasa bile çeşitli tedavilere başlarsınız,ya hamile kalmak ne zormuş ya,bende şimdi hamile kalıcam diye korkuyorum.canım benim eşimde korunuyor bende
ıyyyyyyyyyy iğrencim ya :çok üzgünüm:

inşallah ALlah ım gönlüne göre verir canım:Saruboceq:

30 Mayıs mı az kalmış canım.hihoyyyt Şimdiden ii tatiller sana...

off yasmincim evet ama hiç içime sinmiyor yani(

inşallah canım inşallahhhhhalkisalkisalkis

evet haftaya cuma dan ayrılıyorum izne salıgünü düşünmüştüm normalde ama en azında izne gitmeden önce rahat rahat hazırlanırım temizlik yaparım alışverişimi yaparım rahatça kociş başımda dikilmeden valiz hazırlarım:)))
öle yani şekercim
şimdi dua ediyorum inş bugün yarın şu primimi verirler diye senağlama

ilahi dirim ya güldürdün beni,
neden öle igrencim dedin ki kendine:bbo:

Garanticisiniz yani:roflol:

kızlarrr bebişimin teyzeleriiiiiii
biz geldik bebşimizi gördük kalbi atıo pıt pıt çkk hızlı çok güzel bi duygu Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin hemn inş bi mucize bu ya resmen mucize mısraa angel en kısa zamanda bu güsel duyguyu sizlerde yaşarsınız inşş

Hoşgeldiniz tatlımmm...İnşallah canım:Saruboceq:Allah herkese nasip etsin.Eminim çok güzel bir duygudur.

ilahi dirim ya güldürdün beni,
neden öle igrencim dedin ki kendine:bbo:

Garanticisiniz yani:roflol:
ay napim kocişi yakında deliritcem sanırım -tatlicadiarzu-

ay ay amannn ne güzel bir duygu ya,bende istiyorum :Saruboceq:

Kızlar karnım çok kötü acıktıcokacimcoook
bende acıktım ya şimdi tost söyledim,başıma vurdu valla kafamçokkarıştı

Ayyy canım hoşgeldin,miniğimizin kalbi atıyor demek,sağlıklı olup olmadığı belli oluyor mu cnm?

Bu arada cssa cım ben kan testi yaptırmaya karar verdim,orada çıkan değerlerden şimdiden anlaşılıyormuş.

Kızlar karnım çok kötü acıktıcokacimcoook

yemek yemedinmi şekercim daha

ayy canım benim ya inş canım inş dua et sen kabul olcak inş.
ayy ne güzel bir duygudur yaa ben heyecandan deliririm herhaldedelikafadulden

ay napim kocişi yakında deliritcem sanırım -tatlicadiarzu-

ay ay amannn ne güzel bir duygu ya,bende istiyorum :Saruboceq:

bende acıktım ya şimdi tost söyledim,başıma vurdu valla kafamçokkarıştı

Bende sabah 2 tane N**** (Siyahi) yemiştim.Öğlen yemek yemedim şimdi kalan negroları hüpletiyorumkaydirigubbakcemile3

yemek yemedinmi şekercim daha

ayy canım benim ya inş canım inş dua et sen kabul olcak inş.
ayy ne güzel bir duygudur yaa ben heyecandan deliririm herhaldedelikafadulden

Yemedim canım daha canım istemiyor öyle akşama yerim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…