Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Bende sabah 2 tane N**** (Siyahi) yemiştim.Öğlen yemek yemedim şimdi kalan negroları hüpletiyorumkaydirigubbakcemile3

kızz hamiş var aranızda ölee negr falan denirmi hemn canım çekiverebilir:)arıca çokta severim negroyu hele o kokusu yok mu bayılırımmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

mısramm ben regl günümü 4 gün kala idrar testinden öğrenmiştim ona kıyaslayarak sende öğrenebilirsin kaç günün kaldı regl OLMAMAYA:)
evet sağlıklı dedi ama şuan için yarını bilmeyiz dedi doktorumuzuda çok seviorum çok tatlı

angelim bzde çldırcaktık tirtir titredik koçişte bende koçiş hemen dioki aynı ben kalbi çok hızlı atı dio:)

Bende sabah 2 tane N**** (Siyahi) yemiştim.Öğlen yemek yemedim şimdi kalan negroları hüpletiyorumkaydirigubbakcemile3
ya benim tostum gelmedi daha,çay ocağını bi daha mı arasam açlıktan ölüyorum yetişin diye :Saruboceq: ay ya negroyuda severim vallakafamçokkarıştı

afiyet olsun canım benim

Yemedim canım daha canım istemiyor öyle akşama yerim artık :)

hım ben cnm istemesede öğlenleri yiyorum çünkü yemezsem akşama kadar abur cubur yiyorum daha kötü o zamandelikafadulden

ay maşallah canım inş eli ayayğı düzgün sağlıklı olarak doğar bi an önce bebişin

angelim bzde çldırcaktık tirtir titredik koçişte bende koçiş hemen dioki aynı ben kalbi çok hızlı atı dio:)

kaydirigubbakcemile3 ilahi kocişinde pek tatlıymış aynı ben diyo hehhkaydirigubbakcemile3
Allah ım inş o günleri bir an öncede bize yaşatır inşallah:Saruboceq:

aa üzülme şaka yaptıım istemediki hem istese hemen alırım korkma:)

Tmm tatlım ... Annem bana hamileyken doktor hiçbir şey yedirtmemiş anneme.Ben 2 kg 250 gram doğmuşumkaydirigubbakcemile3 Hala acıktığımı anlamam biri bana yemek getirmedikçe

hmm mısra çk kesin olmamakla beraber bi ihtimal çıkabilir bi iki gün daha beklesk miii(çok zor biliorum ama negatif çıkması biraz dha zor cnmmm)

Cssa cım netten araştırdı iyice regl den önceki kan testlerini,normal değerlerin biraz üstünde bile çıkıyorsa hamiş oluyormuşsun.

Yarın sabah şu kabartılar için dermatolojiye gideceğim şayet zonaysa bu hastalık çok kötü.Bebeği etkiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…