emekleriniz boşa gitmiş mi demişşş ayy çok güldüümm
Cssa cım netten araştırdı iyice regl den önceki kan testlerini,normal değerlerin biraz üstünde bile çıkıyorsa hamiş oluyormuşsun.
Yarın sabah şu kabartılar için dermatolojiye gideceğim şayet zonaysa bu hastalık çok kötü.Bebeği etkiliyormuş
alkisalkisalkis,Ay dirim öldürcen sen beni:roflol:sırnaşık şey
hadi ya 4 kilo 200 gram doğmuşumZararlı diyeÇok üzgünüm çoook Ben de öle minnacık bişi olmuşum.Babaannem gördüğünde yaşamaz bu emekleriniz boşa gitmiş demiş.:roflol:
canım aklına kötü şeyler getirmle lütfen ya Allah korusun,inşallah alerji gibi birşeydir :Saruboceq:Cssa cım netten araştırdı iyice regl den önceki kan testlerini,normal değerlerin biraz üstünde bile çıkıyorsa hamiş oluyormuşsun.
Yarın sabah şu kabartılar için dermatolojiye gideceğim şayet zonaysa bu hastalık çok kötü.Bebeği etkiliyormuş
alkisalkisalkis,
hadi ya 4 kilo 200 gram doğmuşum
canım aklına kötü şeyler getirmle lütfen ya Allah korusun,inşallah alerji gibi birşeydir :Saruboceq:
slm ben geldım
Maşallah dirim ben minnacıkmışım ya
Görseydi keşke beni turp gibiyim maşallah. Evlendim bilemsositososito
Cssa cım netten araştırdı iyice regl den önceki kan testlerini,normal değerlerin biraz üstünde bile çıkıyorsa hamiş oluyormuşsun.
slm ben geldım
hehe dirim bebek yasmin bebeği döveralkisalkisalkis
bide çok saçlı doğmuşum ben öyle böyle değil yani,3 aylıkken resmim var,lüle lçüle saçlarım varmış hehe
hehe dirim bebek yasmin bebeği döveralkisalkisalkis
bide çok saçlı doğmuşum ben öyle böyle değil yani,3 aylıkken resmim var,lüle lçüle saçlarım varmış hehe
dimi ya maşallah sana canım benim
ama en çok emeklerim boşa gitti ya güldüm :))
vefat etti galiba Allah rahmet etsin rahmet istedi babanen:)):Saruboceq:
sıkma canım kendini zona sıkıntıdanda oluyormuş dimi
rahat ol hiçbişi çıkmayacak inş alerji onlar bak göreceksin
slm gultr hoşgeldin nbr
ama ama sen beni yanlış anladınBeni döfcen mi senağlama
esmer bebekler genelde öle oluyor zaten
seninkide öle olur artıkım:)))
ama ama sen beni yanlış anladın
ben şaka yapmıştımmuckkkk Şeniz
canım bilemeyiz artıkın :jeyyar:,eşim esmer değil ki
canım işlerden dolayı mı ağrıyor başın,benimde geçen öyle oldu malesefh.b iyi işle uğraşıyorum başım çok ağrıyo çalışmak istemıyorum
canım Allah daha kötü hastalıklar vermesin diyeceğim de ne zamandır hastasın canım ya,bi düzelemedin,cildindeki kabarıkların neden kaynaklandığını doktor söyleyemedi mi şimdiTeşekkür ederim dostlarım ,çok garip günler yaşıyorum herşey üstüste geldi,bağışıklık sistemimde çöktü.
Grip oldum antibiyotiği yarım bıraktım....
Şimdi böyle kaşınıyorum heryerim kıpkırmızı,dr hastalık ne olursa olsun gebelik durumunuz belli olmadan birşey yapamayız ilaç yazamam dedi(((((
Yani hamişsem bile sevinemeyeceğim
ozaman bende dondurma yiyeyimTamam.Affettim.Buaralar çok alıngan oldum canım:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?