Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canımcım değildir belki zona.Hemen kötüye yorma:1no2:

Ay dirim öldürcen sen beni:roflol:sırnaşık şey
alkisalkisalkis,

Zararlı diyeÇok üzgünüm çoook Ben de öle minnacık bişi olmuşum.Babaannem gördüğünde yaşamaz bu emekleriniz boşa gitmiş demiş.:roflol:
hadi ya 4 kilo 200 gram doğmuşum

canım aklına kötü şeyler getirmle lütfen ya Allah korusun,inşallah alerji gibi birşeydir :Saruboceq:

aa mısracıım öle düşünme zona değildir inş hem olsa bile bebişe bişi olmaz Rabbim büyük sen içini ferah tut dua et cnmm hakkında hanisi hayırlıysa o olsun

Görseydi keşke beni turp gibiyim maşallah. Evlendim bilemsositososito

dimi ya maşallah sana canım benim
ama en çok emeklerim boşa gitti ya güldüm :))
vefat etti galiba Allah rahmet etsin rahmet istedi babanen:)):Saruboceq:

sıkma canım kendini zona sıkıntıdanda oluyormuş dimi
rahat ol hiçbişi çıkmayacak inş alerji onlar bak göreceksin

slm gultr hoşgeldin nbr

hehe dirim bebek yasmin bebeği döver alkisalkisalkis
bide çok saçlı doğmuşum ben öyle böyle değil yani,3 aylıkken resmim var,lüle lçüle saçlarım varmış hehe

esmer bebekler genelde öle oluyor zaten
seninkide öle olur artıkım:)))

Evet canım öldü maalesef. Allah rahmet eylesin işte öyle demiş benim için.Gerçi pek sevmem baba tarafımı.

Teşekkür ederim dostlarım ,çok garip günler yaşıyorum herşey üstüste geldi,bağışıklık sistemimde çöktü.
Grip oldum antibiyotiği yarım bıraktım....
Şimdi böyle kaşınıyorum heryerim kıpkırmızı,dr hastalık ne olursa olsun gebelik durumunuz belli olmadan birşey yapamayız ilaç yazamam dedi(((((
Yani hamişsem bile sevinemeyeceğim

h.b iyi işle uğraşıyorum başım çok ağrıyo çalışmak istemıyorum
canım işlerden dolayı mı ağrıyor başın,benimde geçen öyle oldu malesef
ben ondan değilde,bazı gıcık olduğum insanların yüzünü görmemek için çalışmak istemezdim herhalde.kötükedihüso
canım Allah daha kötü hastalıklar vermesin diyeceğim de ne zamandır hastasın canım ya,bi düzelemedin,cildindeki kabarıkların neden kaynaklandığını doktor söyleyemedi mi şimdi

canlarımcım merhabalar

az geçmişe göz gezdirdim geldim yanlış anlamadıysam mısra cım hamile olabilirmiş sevindim hayırlısı olsun inşallah dilediğin gibi kızın olur inşallah..

angel cım tatile çıkıyomuşsun ne güzel iyice dinlenirsin inş.

cssa cım gözün aydın hep öyle sağlıklı gider inşallah..

dirimcim oy oyyy sende kız isteyen tayfasındanmışsın bende öyle istiyorum ama babamız erkek diye çıldırıyor :)

Zkysn cim az önce gördüüm buluşma resimlerindeki sendin sanırım çok şekermişsin maşallah..

bizdeki durumlara gelince hala annemlerdeyim toparlanmadan bırakmıyolar sürekli rahatsızlık durumundayım. 5. ayımıza girdik Allah izin verirse. cinsiyetlerimizi bilmiyoruz ısrar etmedik aslında dr miz biliyo ama eşim pek taraftar değil öğrenmeye . gerçi zaten çinde kabullenmiş erkekte erkek ikiside diye ondandır belkide :jeyyar: hayırlısı artık sağlıklı bi şekilde gelsinlerde..

işte böyle hepinize kolay gelsin kızlar özlemişim sizi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…