Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet nefret edıyorum burda çalışmaktan burdakı insanlardan.mutludeğilm yanı dırımcımsenağlama

deme öle canımcım her derdin ve hastalığın bi çaresi var bunu sen biliyosun zaten hep araştırmaktasın netten korkma kötü şeyler getirme aklına
o zaman yarınki kan testiyle herşey açığa çıkıcak dimi
ay çokkk heyecanlıyımalkisalkisalkis

ama ama sen beni yanlış anladın
ben şaka yapmıştım muckkkk Şeniz

canım bilemeyiz artıkın :jeyyar:,eşim esmer değil ki

o zaman kumral olur belki yada anasına çeker belki:jeyyar:

Pamukcum hoşgeldin aklımız hep sendeydi tatlım.Demek mink yaramazlar anneciklerini rahatsız ediyorlar,ısıralım onları popişlerinden.:)
Sağ salim gelsinler inşallah cnm benim

inş sağlıklı bır sekılde doğar bebiş.
ALLAHIM HERKESÇIKLER HAMILE YA BIZDE NIYE TIK YOK.İNŞ DARISI BAŞIMA.BU ARA ÇOK DUYORUM HAMIŞ LAFINIsenağlama

canım ya bizde merak ettik nerde pamuk diye,canım demek 5 ay oldu,nasıl geçmiş zaman ya,Allah hayırlı evlatlar verir inşallah canım,

Pamukcum hoşgeldin aklımız hep sendeydi tatlım.Demek mink yaramazlar anneciklerini rahatsız ediyorlar,ısıralım onları popişlerinden.:)
Sağ salim gelsinler inşallah cnm benim

hoşbulduk canım. aman inşallah sizinkiler benimkiler gibi rahatsız etmezler. diyorum ki ikiz olduklarındanmı yaşım 30 a geldiğindenmi böyle oldu anlamadım. olsun yinede şükür güzel eziyetler bunlar Allah dileyen herkese nasip etsin.

Ahhh pamukcum ben ne yapcam peki yaş 33
Eşimde demesin mi 2 gündür bunlar ikiz diye
Ödüm patlıyor
Allah sana sabırlar versin inşallah

Pamukşeker Allah yardımcın olsun canım. Allah sağlıklı bir şekilde yavrularını kavuştursun sana.:Saruboceq:

inş sağlıklı bır sekılde doğar bebiş.
ALLAHIM HERKESÇIKLER HAMILE YA BIZDE NIYE TIK YOK.İNŞ DARISI BAŞIMA.BU ARA ÇOK DUYORUM HAMIŞ LAFINIsenağlama

canım inşallah olur sizind etez vakitte hayırlısıyla. biliyosun stres yapmaman lazım bu dönemde rahat ol. olacakmış olmayacakmış diye düşünme. vakti saati gelince koşup gelicek inşallah miniğin yada miniklerin sanada tatlım..
canım ya bizde merak ettik nerde pamuk diye,canım demek 5 ay oldu,nasıl geçmiş zaman ya,Allah hayırlı evlatlar verir inşallah canım,

amin canım cümleyle beraber inşallah.. evet canım ya oldu bile 5 ay ben ilk başlarda nasıl geçicek 9 ay diyordum gözümde büyüyordu ama öyle çabuk geçiyomuşki. sanki bundan sonrası daha çabuk geçicek cicilerini alırken kıpırdanmalarını hissederken. insana hayat veriyor çok güzel bişey ya.. hayırlısıyla askerden gelsin eşin sende yaşıycan bu güzel duyguları tatlımcım

Tmm canım.kaydirigubbakcemile2 Canım sıkıldı ya
niye ki,bende mesainin dolmasını bekliyorum vallaa :sm_confused:

canım sarışında olabilirrrr :jeyyar:

evet nefret edıyorum burda çalışmaktan burdakı insanlardan.mutludeğilm yanı dırımcımsenağlama
canım bir çoğumuz mutlu değiliz ki ,mutlu olan azınlıktadır zaten,bende aynıyım,eski çalıştığım yerler çok iyiydi,arkadaşlarım iyiydi,şimdi hiç konuştuğum insan yok,bir kaç kişi dışında onlarlada samimide değilim ama muhatap olmuyorm kimseyle,boşver sende öyle yap,bak ne güzel sohbet ediyoruz,sanalda biz varız,boşver yerimseniben

canım ne güzel konuşmussun ya,inşallah canım çok istiyoruz bizde,eşim askerden gelsin hele bir,bak ozaman senin bebeklerin de doğmuş olacak :dance:

Ahhh pamukcum ben ne yapcam peki yaş 33
Eşimde demesin mi 2 gündür bunlar ikiz diye
Ödüm patlıyor
Allah sana sabırlar versin inşallah

sen daha dinçsin canım en azından çalışıyosun dinamiksin koştururken arada olur gider hayırlısıyla. belkide kendimi çok dinlediğim için yattım kaldım.. hayırlısı inşallah eşin hissetmiştir belkide. ama ikiz daha farklı bi duyguymuş hem özel hem zor. şimdiden nefes nefese kalmaya başladım bile 7 aylık olunca düşünemiyorum bile kendimi yaa.. hayırlısı olsun senin içinde tatlımcım..

Pamukşeker Allah yardımcın olsun canım. Allah sağlıklı bir şekilde yavrularını kavuştursun sana.:Saruboceq:

çok saol tatlımcım. amin cümlennkilerle beraber bizide kavuşturur inşallah Rabbim..

Yaz geldi ofisler sıkıyo canım ya

şekerim bende izmirde olsam benimde canım sıkılırdı ,şöyle sahilde yürümek varken dimi ama sengözlerimebaksanab
angel avatarın ne güzelmiş öyle

şekerim bende izmirde olsam benimde canım sıkılırdı ,şöyle sahilde yürümek varken dimi ama sengözlerimebaksanab
angel avatarın ne güzelmiş öyle

Dün kocişle Karşıyaka sahile gittik iş çıkışı.Aldık ekmek arası bişeyler,yanındada içeçek.Oturduk güzel İzmir'imin havasıyla iyi gitti valla.:sm_cool:

pamukçum hoşgeldin cnm ösledik seni valla
bebişlerin sağlıklıymış maşallh eh iki tane oluncada rahatsız olman normal tabi ama dediğin gibi güzel yorgunluklar bunlar
ALlah yardımcın olsun canım
bir an önce bizede versin inş.

amin canım aminnn

hayırlısı canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…