canım işlerden dolayı mı ağrıyor başın,benimde geçen öyle oldu malesef
ben ondan değilde,bazı gıcık olduğum insanların yüzünü görmemek için çalışmak istemezdim herhalde.kötükedihüso
canım Allah daha kötü hastalıklar vermesin diyeceğim de ne zamandır hastasın canım ya,bi düzelemedin,cildindeki kabarıkların neden kaynaklandığını doktor söyleyemedi mi şimdi
Teşekkür ederim dostlarım ,çok garip günler yaşıyorum herşey üstüste geldi,bağışıklık sistemimde çöktü.
Grip oldum antibiyotiği yarım bıraktım....
Şimdi böyle kaşınıyorum heryerim kıpkırmızı,dr hastalık ne olursa olsun gebelik durumunuz belli olmadan birşey yapamayız ilaç yazamam dedi(((((
Yani hamişsem bile sevinemeyeceğim
ama ama sen beni yanlış anladın
ben şaka yapmıştımmuckkkk Şeniz
canım bilemeyiz artıkın :jeyyar:,eşim esmer değil ki
ozaman bende dondurma yiyeyim
:icecream:yerimseniben
canlarımcım merhabalar
az geçmişe göz gezdirdim geldim yanlış anlamadıysam mısra cım hamile olabilirmiş sevindim hayırlısı olsun inşallah dilediğin gibi kızın olur inşallah..
angel cım tatile çıkıyomuşsun ne güzel iyice dinlenirsin inş.
cssa cım gözün aydın hep öyle sağlıklı gider inşallah..
dirimcim oy oyyy sende kız isteyen tayfasındanmışsın bende öyle istiyorum ama babamız erkek diye çıldırıyor :)
Zkysn cim az önce gördüüm buluşma resimlerindeki sendin sanırım çok şekermişsin maşallah..
bizdeki durumlara gelince hala annemlerdeyim toparlanmadan bırakmıyolar sürekli rahatsızlık durumundayım. 5. ayımıza girdik Allah izin verirse. cinsiyetlerimizi bilmiyoruz ısrar etmedik aslında dr miz biliyo ama eşim pek taraftar değil öğrenmeye . gerçi zaten çinde kabullenmiş erkekte erkek ikiside diye ondandır belkide :jeyyar: hayırlısı artık sağlıklı bi şekilde gelsinlerde..
işte böyle hepinize kolay gelsin kızlar özlemişim sizi a.s.
canım ya bizde merak ettik nerde pamuk diye,canım demek 5 ay oldu,nasıl geçmiş zaman ya,Allah hayırlı evlatlar verir inşallah canım,canlarımcım merhabalar
az geçmişe göz gezdirdim geldim yanlış anlamadıysam mısra cım hamile olabilirmiş sevindim hayırlısı olsun inşallah dilediğin gibi kızın olur inşallah..
dirimcim oy oyyy sende kız isteyen tayfasındanmışsın bende öyle istiyorum ama babamız erkek diye çıldırıyor :)
Zkysn cim az önce gördüüm buluşma resimlerindeki sendin sanırım çok şekermişsin maşallah..
bizdeki durumlara gelince hala annemlerdeyim toparlanmadan bırakmıyolar sürekli rahatsızlık durumundayım. 5. ayımıza girdik Allah izin verirse. cinsiyetlerimizi bilmiyoruz ısrar etmedik aslında dr miz biliyo ama eşim pek taraftar değil öğrenmeye . gerçi zaten çinde kabullenmiş erkekte erkek ikiside diye ondandır belkide :jeyyar: hayırlısı artık sağlıklı bi şekilde gelsinlerde..
Pamukcum hoşgeldin aklımız hep sendeydi tatlım.Demek mink yaramazlar anneciklerini rahatsız ediyorlar,ısıralım onları popişlerinden.:)
Sağ salim gelsinler inşallah cnm benim
hoşbulduk canım. aman inşallah sizinkiler benimkiler gibi rahatsız etmezler. diyorum ki ikiz olduklarındanmı yaşım 30 a geldiğindenmi böyle oldu anlamadım. olsun yinede şükür güzel eziyetler bunlar Allah dileyen herkese nasip etsin.
inş sağlıklı bır sekılde doğar bebiş.
ALLAHIM HERKESÇIKLER HAMILE YA BIZDE NIYE TIK YOK.İNŞ DARISI BAŞIMA.BU ARA ÇOK DUYORUM HAMIŞ LAFINIsenağlama
canım ya bizde merak ettik nerde pamuk diye,canım demek 5 ay oldu,nasıl geçmiş zaman ya,Allah hayırlı evlatlar verir inşallah canım,
niye ki,bende mesainin dolmasını bekliyorum vallaa :sm_confused:Tmm canım.kaydirigubbakcemile2 Canım sıkıldı ya
canım sarışında olabilirrrrdeme öle canımcım her derdin ve hastalığın bi çaresi var bunu sen biliyosun zaten hep araştırmaktasın netten korkma kötü şeyler getirme aklına
o zaman yarınki kan testiyle herşey açığa çıkıcak dimi
ay çokkk heyecanlıyımalkisalkisalkis
o zaman kumral olur belki yada anasına çeker belki:jeyyar:
canım bir çoğumuz mutlu değiliz ki ,mutlu olan azınlıktadır zaten,bende aynıyım,eski çalıştığım yerler çok iyiydi,arkadaşlarım iyiydi,şimdi hiç konuştuğum insan yok,bir kaç kişi dışında onlarlada samimide değilim ama muhatap olmuyorm kimseyle,boşver sende öyle yap,bak ne güzel sohbet ediyoruz,sanalda biz varız,boşver yerimsenibenevet nefret edıyorum burda çalışmaktan burdakı insanlardan.mutludeğilm yanı dırımcımsenağlama
canım ne güzel konuşmussun ya,inşallah canım çok istiyoruz bizde,eşim askerden gelsin hele bir,bak ozaman senin bebeklerin de doğmuş olacak :dance:canım inşallah olur sizind etez vakitte hayırlısıyla. biliyosun stres yapmaman lazım bu dönemde rahat ol. olacakmış olmayacakmış diye düşünme. vakti saati gelince koşup gelicek inşallah miniğin yada miniklerin sanada tatlım..
amin canım cümleyle beraber inşallah.. evet canım ya oldu bile 5 ay ben ilk başlarda nasıl geçicek 9 ay diyordum gözümde büyüyordu ama öyle çabuk geçiyomuşki. sanki bundan sonrası daha çabuk geçicek cicilerini alırken kıpırdanmalarını hissederken. insana hayat veriyor çok güzel bişey ya.. hayırlısıyla askerden gelsin eşin sende yaşıycan bu güzel duyguları tatlımcım
Ahhh pamukcum ben ne yapcam peki yaş 33
Eşimde demesin mi 2 gündür bunlar ikiz diye
Ödüm patlıyor
Allah sana sabırlar versin inşallah
Pamukşeker Allah yardımcın olsun canım. Allah sağlıklı bir şekilde yavrularını kavuştursun sana.:Saruboceq:
niye ki,bende mesainin dolmasını bekliyorum vallaa :sm_confused:
canım sarışında olabilirrrr:jeyyar:
canım bir çoğumuz mutlu değiliz ki ,mutlu olan azınlıktadır zaten,bende aynıyım,eski çalıştığım yerler çok iyiydi,arkadaşlarım iyiydi,şimdi hiç konuştuğum insan yok,bir kaç kişi dışında onlarlada samimide değilim ama muhatap olmuyorm kimseyle,boşver sende öyle yap,bak ne güzel sohbet ediyoruz,sanalda biz varız,boşver yerimseniben
hepiniz saolun kızlar hayırlı akşamlar iyi bakın kendinize hep gülümseyin emi biz didiyozzzzz baş baş
hepiniz saolun kızlar hayırlı akşamlar iyi bakın kendinize hep gülümseyin emi biz didiyozzzzz baş baş
şekerim bende izmirde olsam benimde canım sıkılırdı,şöyle sahilde yürümek varken dimi ama sengözlerimebaksanab
angel avatarın ne güzelmiş öyle
canlarımcım merhabalar
hoşbulduk canım. aman inşallah sizinkiler benimkiler gibi rahatsız etmezler. diyorum ki ikiz olduklarındanmı yaşım 30 a geldiğindenmi böyle oldu anlamadım. olsun yinede şükür güzel eziyetler bunlar Allah dileyen herkese nasip etsin.
niye ki,bende mesainin dolmasını bekliyorum vallaa :sm_confused:
canım sarışında olabilirrrr:jeyyar:
canım bir çoğumuz mutlu değiliz ki ,mutlu olan azınlıktadır zaten,bende aynıyım,eski çalıştığım yerler çok iyiydi,arkadaşlarım iyiydi,şimdi hiç konuştuğum insan yok,bir kaç kişi dışında onlarlada samimide değilim ama muhatap olmuyorm kimseyle,boşver sende öyle yap,bak ne güzel sohbet ediyoruz,sanalda biz varız,boşver yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?