hepiniz saolun kızlar hayırlı akşamlar iyi bakın kendinize hep gülümseyin emi biz didiyozzzzz baş baş
şekerim bende izmirde olsam benimde canım sıkılırdı,şöyle sahilde yürümek varken dimi ama sengözlerimebaksanab
angel avatarın ne güzelmiş öyle
Dün kocişle Karşıyaka sahile gittik iş çıkışı.Aldık ekmek arası bişeyler,yanındada içeçek.Oturduk güzel İzmir'imin havasıyla iyi gitti valla.:sm_cool:
yasminciğim süpersin ya,ekmek arası dedin de benim canımda kokoreç istedi,sölemesi ayıptır anneme didiyom,annem yaprak sarmış cokacimcoookhihoyyyt
sende iyi bak canım kendine ve bebişlere
Allah a emanet ol öpüyorum kocaman
teşekkür ederim canım
inş benimde böle sarı bir kızım olur:)))
oh maşallah
karşıyaka sahil kenti mi cnm yani biz şimdi karşıyakaya gidicez ya 3-5 gün orda kalıcam gezerim dimi sahilde görümcemde orda kalıcak evi orda yakınmı size
ay ya çok güldüm,valla benim canımda herşeyi istiyor,ne zamandır arnavut ciğeride yemedim
http://www.hitresim.com/upload/Kokareç-zyk.jpg
Karşıyaka'nın sahili canım.Sahilde oturuyorsa görümcen gezersiniz canım.Canım ben yenigirne'de oturuyorum.Yürüme mesafesinde uzağız;ama arabayla 10 dakika.
ay ya çok güldüm,valla benim canımda herşeyi istiyor,ne zamandır arnavut ciğeride yemedim
http://www.hitresim.com/upload/Kokareç-zyk.jpg
:) Yaprakda güzeldir hani. Benim annemde kızartma yapmış onu yicem bgn.Yarın da cuma zaten bizim ıvır zıvır yeme günümüz başlıyo kocişlekaydirigubbakcemile3Yemek yapmıcam yani.
kızlar bende yarın karnıyarık yapıcam,evlendiğimizdeb beri ilk kez yapıcamkaydirigubbakcemile2 bol şans dileyin bana kaydirigubbakcemile3:) Yaprakda güzeldir hani. Benim annemde kızartma yapmış onu yicem bgn.Yarın da cuma zaten bizim ıvır zıvır yeme günümüz başlıyo kocişlekaydirigubbakcemile3Yemek yapmıcam yani.
hiçççççHayrola canım:jeyyar:
bende severim,ben herşeyi severim ya,annem sölemesi ayıptır açmada yapmış,ondan da yerim inşallah cokacimcoookalkisalkisalkisayy bende çok severim kokoreçi:))
yaprağıda çok severim.
ben erişte yapıcam akşama peynirli salata yapıcam ve de kendime mantar yapıcam kociş sevmez çünkü küçük güveçte kaşarlı:))
hımm
iyi bakalım gezmek istiyorum çünkü izmirin içini hiç görmedim de
kızlar bende yarın karnıyarık yapıcam,evlendiğimizdeb beri ilk kez yapıcamkaydirigubbakcemile2 bol şans dileyin bana kaydirigubbakcemile3
hiççççç
acabaBol şans canımValla bu kadar can çekmesinde var bişi:jeyyar:
acabavalla ben kendimi bildim bileli herşeyi canım çeker cokacimcoook
artı biz çift korumalıyız tamam mı canımalkisalkisalkis
Bak ya yaprak sarması,açma,karnıyarık,erişte,mantar,kokoreç hepsini istiyom.
Döverim bakklava:
kaydirigubbakcemile3Walla bu yaramazlar kaçarsa çift koruma dinlemez sırnaşık şey Bizde de hiç koruma yok.Allaha emanetiz:roflol:
evet evet hepsini istiyorum alkisalkisalkisBak ya yaprak sarması,açma,karnıyarık,erişte,mantar,kokoreç hepsini istiyom.
Döverim bakklava:
kızlar bende yarın karnıyarık yapıcam,evlendiğimizdeb beri ilk kez yapıcamkaydirigubbakcemile2 bol şans dileyin bana kaydirigubbakcemile3
hiççççç
bende severim,ben herşeyi severim ya,annem sölemesi ayıptır açmada yapmış,ondan da yerim inşallah cokacimcoookalkisalkisalkis
Canım doğal yaşam parkına gidin.Biz gittik kocişle çok güzeldi.Özellikle tropik yer timsahlar yılanlar vardı:) Sonra Alsancak'a gidin bir Kordon boyu yürüyün sonra oradaki cafelerden birine oturun bir bira söyleyin. :)
Walla bu yaramazlar kaçarsa çift koruma dinlemez sırnaşık şey Bizde de hiç koruma yok.Allaha emanetiz:roflol:
Bak ya yaprak sarması,açma,karnıyarık,erişte,mantar,kokoreç hepsini istiyom.
Döverim bakklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?