Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

senağlama

angelcim canım arkadaşım bol bol gez İzmir'i keşke görüşebilme imkanımız olsa.Yüzlerimizi bile görmedik hiç birbirimizin.ben bi dirimi gördüm,o da fotoğrafta. :teytey:

haha angela bu konuyu hatırlatma bence kaydirigubbakcemile3
canım biz angeli da gördük; ama canım arkadaşım teologla tekrar resmini kaldırana kadar ne badireler atlattı

angelcim canım arkadaşım bol bol gez İzmir'i keşke görüşebilme imkanımız olsa.Yüzlerimizi bile görmedik hiç birbirimizin.ben bi dirimi gördüm,o da fotoğrafta. :teytey:

ben resmimi yüklemiştim görmedinmi şekercim(
keşke görüşsek dünde onu dedim jnaz a bigün görüşcez mutlaka diye

angelcim aşağılardan bakma canım gel katıl bize.....

geldim ama burdayım ben
aslında hep açık net ama müşteriler falan geliyor o zaman kapatmıyorumda açık kalıyor

tabi resmini kaldıramıyanlar arasında camdankalpte var.ay muhteşem üçlü gibi oldu kaydirigubbakcemile3

canım biz angeli da gördük; ama canım arkadaşım teologla tekrar resmini kaldırana kadar ne badireler atlattı

bende o badireleri atlatanlardanım anamız ağladı bee resimleri kaldırıcass diyee -tatlicadiarzu-

Görmedim canım ben:sm_confused:

ayy evet ya teocumla uğraşdık baya
hatta o uyuyamadı bütün gece
ertesi gün ben bir tesadüf eseri sildim delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…