Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

teologcuum beğenmene sevindim cnm tşk ederim:)))
hayırlısı olsun cnm umarım gönlüne göre bir yere olur tayinin huzurlu ve mutlu olacaın senin için en iisi lan bi yer:)))

cssa kaç aylık hamilesin cnm:)) ayy kız mı olacak kii:))) bu aralar nedense herkesin kızı olacakmış gibi gelio:)))) adı ne olacak

canım 2 aylık oluoruz tabiki cinsiyeti belli deil hayırlısı olsun dielim
mısrammm tam sayfayı yenilemeden dedimki mısra gelsede ona bişi sorsam sayfa yenilendi bi baktım gelmişsin çok mutlu oldum nasılsın cnmm

Aynıyım cssa cım ,kaşınmakla ve beklemekle meşgulum.Bugün dayanamadım test yaptım gokkkkkkkkkkkk

Bu arada ne soracaktın cnm.

Teologcum tercihlerde nereler var?

erken daha çıkmayabilir stres yapma senn
canım ya ben patates közlemesi istedide cnm nasıl yapılırki evde aklıma şöle bişi gelio ama pişermi bi ustaya danışmalıyım dedim iyice yıkayayım ben bunları üzerine çatalla biraz deleyim sonrada fırına vereyim olur mu ne dersin
oof mısram of bu 7 ay boyunca sanırım çok başını ağrıtıcam :)

istanbulda şişli güngören eyüp fatih maltepe beyoğlu beykoz kçekmece zeytinburnu antalyada akseki afyonda iscehisar hocalar ve kızılören kütahyada şaphane eskişehirde mihalgazi 3 tanede kocaeli cnm cm

baya farklı iller tercih etmişsin teologcuğum neden eskişehir falan yazdın ben bilmiyordum onları yazacaını???

ist gözünü korkutoyordur bi de senin di mi nasıl geçinecem okullar nasıl falan filan die

ist gözünü korkutoyordur bi de senin di mi nasıl geçinecem okullar nasıl falan filan die

hee cnm valla 70 80 kişil sınıflar veliler :1shok: amaan yapan nasıl yapıyor diyorum artık o şekilde kendimi motive ediyorum atalarımız gecim için de ne demiş azıcık aşım kaygısısz vbaşım

yani aldıın aprada küçük yerde daha rahat yeter... sonuçta alınan aynı ama giderler ist da fazla(((
hayırlısı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…