Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

anladım canım bizde sözleşmeliyiz,bizdede zor,ama eş durumundan yaptıran var bizde valla.canım inşallah olur :Saruboceq:

iiz kızlarr az önce kan verdik geldik 4 tüp kan aldılar yaaa
ayrıca güsel iltifatlarınız için tşk ederiimm
alkisalkisalkiscanım doktor folikasit,demir vs. başlamanı söyledi mi?sositososito

dirimim zaten folik asit içiorum 6 aydır:)dkorum devam et dedi başka bi ilaç demedi belki bugün tahlillerden sonra verir bilmiorum yinede

angelim kalp atışını duyduk ya dün o üzden rutin kontrollere başladık o yüzden ne var ne yok kontrol edio doktorum idrarda verdim öğleden sonra alcaz inş

hım hadi bakalım hayırlı sonuçlar gelir inş.canım
güzel hbrlerini bekliyoruz

herkes nereye ditti mısra nie gelmedi diğer kızlarda gelmediler nedenkiiii

ben burdayım:)))
çay aldımda geldim cnm
mısra öğlene kadar yok doktora gidecek.

Ne olsun angelcim.Biz babişle karşılıklı oturup çalışıyoruz. ışler iyi Allah'a şükür. Tabiiki önceden çalıştığım şirket gibi yoğun değilim burda.

angel avatarıı değiştirmişsin bu kim diyorum nickine bakmak sonra aklıma geldi sırnaşık şey

Ne olsun angelcim.Biz babişle karşılıklı oturup çalışıyoruz. İşler iyi Allah'a şükür. Tabiiki önceden çalıştığım şirket gibi yoğun değilim burda.

oh ne güzel canım ya ne rahat
ne işi yapıyorsunuz

günaydın kızlar, hayırlı cumalar.

nasılsınız bugün?

iyiyim cnm sen nasılsın

angel avatarıı değiştirmişsin bu kim diyorum nickine bakmak sonra aklıma geldi sırnaşık şey

evet değiştirdim
bunun gibi bir sarı meleğim olsun istiyorum tez zamanda inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…